Mijaka realiai tai taip, pirmos vietos kaip ir nera, visos 3 nominacijos ir yra laimetojos
Sobieska kriminalo tikrai nebus 
Mijaka realiai tai taip, pirmos vietos kaip ir nera, visos 3 nominacijos ir yra laimetojos
juk kad ir kaip bebutu juk vis tiek labai smagu kai tavo darbelis isrenkamas paciu paciausiu
ar tai butu kazkuri vieta ar tai butu nominacija
norejosi siek tiek paivairinti konkurselius su visu situo reikalu
tad balsuok taip kaip sirdis liepia ir per daug nesuk sau galvos
visos 3 vietos bus apdovanotos priziukais, bei bandysiu lacheses prasyti medaliukus padalinti sio konkurso nugaletojoms
Prabalsavau.
Tik man "mieliausia" ir "originaliausia" šiame konkurse kažkaip sąvokos vienodos gavosi.
Gal ne mieliausia pavadinti reikėjo, o simpatijų prizas? (ar kažkas panašaus)?..
Bet sprendžia organizatorės
Tik man "mieliausia" ir "originaliausia" šiame konkurse kažkaip sąvokos vienodos gavosi.
Gal ne mieliausia pavadinti reikėjo, o simpatijų prizas? (ar kažkas panašaus)?..
Bet sprendžia organizatorės
Visos dalyvės šaunuolės
labai smagu , kad yra nestandartinių sprendimų ir ne vien dekupažas
Vertinti taip pat lengviau pagal skirtingus kriterijus, nei dalinti I, II , III vietas
Žodžiu, šaunus konkursėlis
tikiuosi nebus pykčio ir intrigų kaip praeitam
gaila, šį kartą nespėjau sudalyvauti tai varau nors balsuoti
Versus* tikiuosi sudalyvausi sekanciam konkurselyje
gal lachese si karta ka paorganizuos
arba gal atsiras nauja konkurso organizatore ir krikstamote
Nuotaikinga zinok del originaliausio ir meniskiausio titulo/nominacijos buvau rami, o va ta trecia sunkiausiai sekesi sugalvoti
simpatiju prizas butu geriau, na bet yra kaip yra
siandien vakare 21 val. baigiamas balsavimas ir skelbiamos konkurso dalyves
ot bus smagu isgirsti kaip konkursiniai darbeliai buvo igyventi ir kaip gime pati ideja
Nuotaikinga zinok del originaliausio ir meniskiausio titulo/nominacijos buvau rami, o va ta trecia sunkiausiai sekesi sugalvoti
Bebalsuojant "pastirigo" internetas... jei netyčia už mieliausią bus 3 kartus prabalsuota,- atsiprašau
bet gal ir viskas tvarkoje
Versus aciu kad informavai, atkreipsiu demesi skaiciuodama balsus
negaliu apsispresti nors tu ka
Na ka, laukiam paskelbiant nugaletojas ir siaip dalyves
merginos balsus suskaiciuosiu ir nominacijas paskelbsiu treciadieni ryte, atsiprasau, bet siandien niekaip nesigauna, nespeju
o smalsu ir man paciai
Labai smalsu tupiu čia nuo ryto
As irgi su nekantrumu laukiu
O kaip ten musu ratelio darbelis?
Pas ka uzstrigo?
O kaip ten musu ratelio darbelis?
tai dar nepaskelbtos nugaletojos?