Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Nu reiks svetur paieskot interneto, kad patenkint smalsuma ir prabalsuot, mat isvykstu savaitgaliui parelaxuot...baisiai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Na laukiu ziniu is Lacheses, nes neturiu kaip sukelt darbelius i galerija balsavimui 4u.gif tikiuosi per siandien viska padarysim jau wink.gif

LACHESE Auuuuuuuuuu... smile.gif
Laukiu tavo tel.nr. i AZ.
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 04 16, 11:48)
Na laukiu ziniu is Lacheses, nes neturiu kaip sukelt darbelius i galerija balsavimui 4u.gif tikiuosi per siandien viska padarysim jau wink.gif

LACHESE Auuuuuuuuuu... smile.gif
Laukiu tavo tel.nr. i AZ.

Jos numeri as tau duosiu, tik kad ji ragelio nekelia kelinta diena - ne rysio zonoje...
Atsakyti
Labukas, dieve, išvykau ir išsijungiau, bet va šeštas jausmas atvedė čia... man rodos , Campari, tu turi prisijungimo duomenis prie galerijos, nes man kazkada padejai, ar as sapnuoju, ??? siunčiu į až prisijungimą. O telefonas mano neveiks iki pirmadienio... neprigija jis man niekaip
Atsakyti
niu kadaaaaa bigsmile.gif
Atsakyti
Siek tiek teks palaukti wink.gif nes lachese nerysio zonoj o man su ja reik siek tiek pasikonsultuoti del foto, nes vienos atsiunte pora, kitos net 5... wink.gif sekmadieni vakare arba pirmad. ryte tikiuosi jau viskas bus sukelta galerijon ir paskelbta balsavimo pradzia 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, na tai dar balsavimas nepaleistas ? sad.gif
Atsakyti
O, jau maciau visus darbus thumbup.gif O kaip ten balsuojama? ax.gif
Atsakyti
skelbiu balsavimo pradzia!!!

balsuojam 2 dienas :)balsavimas antradieni 21 val. vakaro uzdaromas.

kadangi darbeliai be galo skirtingi pamaniau kad renkam:
- Meniskiausia
-Originaliausia
- Mieliausia
4u.gif

Konkursiniai darbeliai cia:
http://public.fotki....onkursas-vynas/

Kaip balsuoti?
po nuotrauka paliekate komentara su savo nicku supermamose ir skiriama nominacija konkursiniam (meniskiausias, originaliausias ar mieliausias). Parasai be nicku bus trinami, merginos bukim saziningos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 19 balandžio 2010 - 08:02
liuks, einu ziuret smile.gif
o MIELIAUSIA tai man kazkaip painu biggrin.gif
Atsakyti
Nu prisipažinsius negalvojau, kad bus tiek dalyvaujančių.. smile.gif ...O ir darbeliai nustebino..gerąją prasme..Nu visi skirtingi..ir visi savaip įdomus.. ax.gif ..Šaunuolės dalyvaujančios..
Prabalsavau..ir kai ką netgi ir atpažinau...įdomu ar pasitvirtins.. ax.gif
Atsakyti
As apsalusi kokie darbai blink.gif Nerealu blink.gif reikia suvirskiti ka pamaciau, prabalsuosiu ryt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 19 balandžio 2010 - 09:09