Ir as savo dvieju balsu neradau..
Gerai tik kad dinge balsai buvo skirti laimejusiems darbeliams - du geldai ir vienas paveikslamas:
Bet visi dareliai - tikrai puikus!
pamaciau, kiek balsu gavau, aciu visoms labai
Na tada ir aš įdėsiu foto, kur matosi lipdyta siena, kuri kažkodėl nebuvo įdėta į konkurso galeriją
Laukiau laukiau ir praleidau svarbiausia momenta - nugaletoju paskelbima
Smagus konkurselis buvo, aciu organizatorei
Sveikinimai visoms dalyvavusioms - ispudngi darbai!
Aciu balsavusioms
Smagu, kad mano darbelis patiko ne man vienai
Ryt pasistengsiu aprasyti kaip padarytas namukas
Aciu balsavusioms
Ryt pasistengsiu aprasyti kaip padarytas namukas
Crazy-daisy matesi, kad siena prilipdyta
O man kaip tik uzkliuvo, kad vienu ideta 1 foto, kitu 2, dar kitu 3... kazkaip nelygybe
gerai, mano nebuvo ka atskleist kitomis foto, bet crazy daisy trecia nuotrauka juk rode visai atskira detale
kodel jos neidet
QUOTE(auksine @ 2010 04 21, 23:56)
O man kaip tik uzkliuvo, kad vienu ideta 1 foto, kitu 2, dar kitu 3... kazkaip nelygybe
gerai, mano nebuvo ka atskleist kitomis foto, bet crazy daisy trecia nuotrauka juk rode visai atskira detale
kodel jos neidet 
o ar neatrodo, kad jau saukstai popiet
SVEIKINIMAI NUGALETOJOM 
O LAIMEJO VISOS DALYVES
NES DARBELIAI VISU IDOMUS IR ISKIRTINIAI
ŠAUNUOLES

O LAIMEJO VISOS DALYVES
QUOTE(sobieska @ 2010 04 22, 06:07)
o ar neatrodo, kad jau saukstai popiet
...matei kiek fotkiu as galejau prisiust, buvo ir tokiu, kurios mano vynuoges palaike gebenem del to, kad nebuvo nuotraukos is arti...ir nieko 
kokie saukstai?
o del tavo geldos, tai as isvis nesupratau, kas ten tie zali plemai...ir atrode tikrai prastai, prisipazinsiu
QUOTE(auksine @ 2010 04 22, 12:15)
o del tavo geldos, tai as isvis nesupratau, kas ten tie zali plemai...ir atrode tikrai prastai, prisipazinsiu
Kadangi i sita objekta bus ziurima ne per 10 ar daugiau metru, tai vynuoges matysis aiskiai...nesinorejo pacios geldos uzdengti dideliais ornamentu motyvais ir taip stengiausi, kad kuo daugiau jos naturalumas prasisviestu ,del to naudotas TIK ryzinis popierius
Jep, aš sutiksiu su auksine, kad iš pradžių dėl geldos tą patį pagalvojau
Tik pažiūrėjus kitas foto, pasimatė kas ten ir kaip
Gera idėja, tik vyno negeriu... Reikės tekilos buteliams padaryt
Bet kokiu atveju pyktis praėjo ir ačiū organizatoriams
Bet kokiu atveju pyktis praėjo ir ačiū organizatoriams