Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

mad.gif ša, Kas čia vyksta? Baikit. Tikriausiai lietuvaiciams yra priimta box.gif pestis po konkursu.
Juokinga lotuliukas.gif geriau pasidziaukim rezultatais, graziom ir isradingom idejom, zmonemis kurie apsiima daryti sitoki nuostabu darba.
Valio thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 23 balandžio 2010 - 08:16
Kadangi viešai buvo mestas kaltinimas, tai viešai ir parašysiu.

Campari*, prisimink visad, kad forumo struktūra tokia - pasisako visi, kam niešti pirštai. Tai, kad neturint įrodymų kaltinti žmogų yra mažų mažiausiai nemandagu, matyt tėveliai taip ir neįskiepijo. Siūlau nekreipti dėmesio į Nuotaikingos post'us, nepirmą kartą pakakoja wink.gif
Atsakyti
Campari* nejau per tiek laiko dar neatsirinkai KAS yra KAS mirksiukas.gif ...
Saunuole esi, kad isdrysai ir apsiemei suorganizuot. Aciu TAU dideliausias uz galimybe apturet adrenalina..zinok-visur ir visada turesi mano palaikyma thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi bangų nekeliu, o tik pasakiau ką pamačiau - tikrai skaudu, kai taip atsitiko. Iš tiesų supykusi kad nėra mano basavimo, jo neradau, o ir kitos moterys pradėjo ieškoti savo balsų, kurių irgi nerado arba rado vietoje trijų vieną. Tik kad kitos kalba "už forumo ribų", o aš pasakiau viešai.

Kompiuteris stovėjo ant darbo stalo, pas mane užėjo viena forumietė, apžiūrėjo darbelius ir prabalsavo savo vardu, porisijungusi SAVO fotki albume, jos balsas yra ir jos albumo avataras. Išsijungė iš savo albumo, nes mums reikėjo patekti su slaptažodžiu į mano servetyną.
Aš po kokio pusvalandžio padariau tą patį - kadangi buvau prisijungusi savame albume - prabalsavau savo vardu, pasitikslinau kad užsiseivino, ir buvau rami.
Beje, Sobieska, man tavo gelda buvo simpatiškiausia... Jai atidaviau balsą, kurio neradau... doh.gif

Kai paskelbtas balsavimas buvo - ypač aistroms užvirus... net labai nesmagu pasidarė kai neradau nei vienoje vietoje savo balso, nors net neviena balsavo tokiu pat būdu. Kitoms viskas tvarkoje.

Na ką galvoti??? Tik ištinant postus komentaruose taip "mistiškai" keliolikos balsų nerasta.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 04 22, 22:50)
tai gal nesiskubink... Leisk aistroms nurimti, nes "kažkodėl" įtarimas kyla, kad vis mažiau kas norės dalyvauti konkursuose.

Net ir balsuoti nebenorėtų daug kas dabar, ypač kai balsams "cenzūra" buvo padaryta  thumbup.gif  (savo nei vieno balso iš trijų visus balsavimus peržiūrėjusi neradau niekur)

Campari, a biški mergikems pagelbet sumislyta buvo, ane? wink.gif Na tai gavuos, gavuos  lotuliukas.gif ))) Daug kas čia tų savo balsiukų pasgedom  lotuliukas.gif ))) jau nekalbant apie foto - vienoms ir krūva mažna, kitoms - limitas taikytas net leistino skaičiaus nesukeliant.

Ladna, einu miegoti, nes antra diena neatsipeikėju nuo tokio "objektyvumo"  sunglasses2.gif  Respect, Kaunas valdo  thumbup.gif

Nemanai, kad cia "truputi" paranoja kvepia? Nepagalvojai, kad tai paprasciausiai tinklalapio sutrikimai? Tikrai zinau, kad viena drauge balsavo uz mano darba (bet ne del to, kad drauge, o del to, kad tikrai darbas patiko), bet jos balso irgi nera ir triuksmo nekeliu, nors ka gali zinoti, gal butent tas balsas butu nulemes kita nominacija lotuliukas.gif

Campari*, prisipazinsiu - esu parselis, is tos laimes, kad pasiseke konkurse ir del tu "bangu" pamirsau padekoti Tau, o dekoti tikrai yra uz ka! Didelis ACIU uz konkursa! Paciai teko organizuoti ne viena konkursa (ne tik internete), tai puikiai zinau, kad tai nera lengva. Is patirties galiu pasakyti, kad 100% visu patenkintu niekada nebuna. Nuotaikinga cia jau stipriai lazda perlenke, nesitikejau is jos tokio dalyko...
Nuotaikinga, gal pamegink kazka panasaus suorganizuoti, paziuresim kaip seksis ir kaip jausies, kai atsiras kazkuo nepatenkintu...

Campari*, nenuleisk ranku ir nosies! mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 04 23, 09:36)
Beje, Sobieska, man tavo gelda buvo simpatiškiausia... Jai atidaviau balsą, kurio neradau...  doh.gif

Aciu, aciu...beje daug ir mano gelda lieciusiu balsu nepasieke, bet ka padarysi, technines kliutys jauciu, kad tikrai buvo, nes tuo metu ziauriai striginejo publicfotki puslapiukas ir nieko nuostabaus, nes daug aplinkiniu kaisiojo nosi del visoms aiskiu priezasciu biggrin.gif ... ir patikek- Kaunas tikrai nei prie ko mirksiukas.gif

Atsakyti
Na didelis ACIU visoms dalyvavusioms, smagu buvo kad atsirado net 8 darbeliai nominacijoms thumbup.gif

jei balsu ir nera tai tiktais del techniniu kliuciu fotki.com nes as tikrai esu saziningas zmogus ir mane zeidzia kad mane kaltina tuom ko as nedariau. Juk turetumet suprasti kad pati organizavau konkursa ir pati norejau sulaukti sauniu darbeliu bei aktyvumo balsuojant, koks man tikslas butu trinti balsus?! blink.gif jokio, jie buciau darius korpcija tai buciau darius kad mano pacios darbelis gautu bent 1 nominacija ir kad pasipuosciau medaliu, bet man to nereikia, be to daugelio is jusu as nepazystu, tik aktyviausius nickus zinau kas cia dekupazo temose pasireiskia, taip pat dauguma nickus parase tik pasibaigus/besibaigiant balsavimui, tad man tikrai nera jokio tikslo, o is esmes tai ir nera skirtumo kokius darbelius apdovanoti, nes visi verti apdovanojimo, uz idejas, darba, dalyvavima wink.gif kas laimejo sprendete tik jus! Pati asmeniskai esu nustebusi, kad buvo techniniu kliuciu ir labai gaila, kad kai kuriu is jusu balseliu nera verysad.gif

o del prizu, tai merginos, as pati savo ideja organizavau konkurseli, pati skiriu minimalius priziukus laimejusiems darbeliams, ir prasau nepykti, kas neapdovanoti VISI dalyvave konkurse darbeliai, bet taip jau yra kad visada apdovanojami tik laimetojai, tad prasau nepykti, o geriau sekanti karta pasistengti kad jusu darbelis butu pats paciausias, laimetu ir gausite savaji priza uz tai wink.gif mano istekliai irgi yra riboti, as juk ne kokia dekupazo reikmenu parduotuve kad visas apdovanociau didziausiom dovanom ir prizais... prasau tai suprasti 4u.gif

P.S.
Vedda
o musu ratuko daiktelis pas tave? laukiu nesulaukiu kada iki manes dakeliaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 23 balandžio 2010 - 11:01
QUOTE(campari* @ 2010 04 23, 11:26)
mano istekliai irgi yra riboti, as juk ne kokia dekupazo reikmenu parduotuve kad visas apdovanociau didziausiom dovanom ir prizais... prasau tai suprasti  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gaila...as buciau visai ne pries jei gauciau keleta "pliku" deziu, nepamaisytu ir spalvu tubeles, dar patiktu gaut idomesniu uzsegimu...o dabar reiks eit pirkt doh.gif

Aciu campari* mirksiukas.gif ...
Atsakyti
uoj sobieska prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Viešai padėkosiu campari smile.gif Puikiai žinau, ką reiškia ką nors organizuoti. Prisiklausai tada visko, bet... Kadangi esu naujokė, kaip ten rašo kairėje kvadratėlyje, tai niekas manęs čia nepažįsta ir jokių super duper simpatijų-draugysčių neturiu. O žmogui, kuris rengė konkursėlį reikia padėkoti. Jei žmogus turi teises, tai privalo turėti jis ir pareigas. Vadinasi, jei galima pareikšti, kas nustebino, ar nepatiko, bet privaloma neįžeidinėti kitų, ania? mirksiukas.gif
Campari, ačiū už konkursėlį, kuris mane naujokę iš krūmų ištraukė savo intriga ir neapibrėžtomis sąlygomis (paskelbta tarp rankdarbių, ne vien tik dekupažo technika atliekamų), kuriomis pabandžiau dalyvauti, nors jei vien tik dekupažas - tai tarp "senų" asių vargu bau ar būčiau įsipaišiusi.
Beje, kamštis ten dekoruotas dvikomponenčiu sendinimu lotuliukas.gif ale tai ką, "žino tik gūdi naktis" lotuliukas.gif
Ačiū ir kitoms, kurios rengs ir po to apsiims techninius nesklandumus tvarkyti 4u.gif
Atsakyti
Na ka merginos laimejusios konkurselyje nominacijas laukite ne tik simboliniu priziuku is manes, bet Lacheses deka dar busite papuostos virtualiais medaliais parasuose wink.gif

na manau jau visos pasisake biggrin.gif
tai gal dabar prisimenam uzstrigusius daiktus rateliuose ir darbeliu ligonine, kuri panasu kad bankrutavo 4u.gif
Atsakyti
Campari* saunuole, puikus konkurselis thumbup.gif As balsavau ir mano balsas yra smile.gif matyt kompu moku naudotis geriau nei fotkinti lotuliukas.gif
Lauksiu kito konkurselio ir jei mano leliai baigs pagaliau sirgt butinai sudalyvausiu, labai uzkretei mirksiukas.gif
Atsakyti