Na didelis ACIU visoms dalyvavusioms, smagu buvo kad atsirado net 8 darbeliai nominacijoms
jei balsu ir nera tai tiktais del techniniu kliuciu fotki.com nes as tikrai esu saziningas zmogus ir mane zeidzia kad mane kaltina tuom ko as nedariau. Juk turetumet suprasti kad pati organizavau konkursa ir pati norejau sulaukti sauniu darbeliu bei aktyvumo balsuojant, koks man tikslas butu trinti balsus?!

jokio, jie buciau darius korpcija tai buciau darius kad mano pacios darbelis gautu bent 1 nominacija ir kad pasipuosciau medaliu, bet man to nereikia, be to daugelio is jusu as nepazystu, tik aktyviausius nickus zinau kas cia dekupazo temose pasireiskia, taip pat dauguma nickus parase tik pasibaigus/besibaigiant balsavimui, tad man tikrai nera jokio tikslo, o is esmes tai ir nera skirtumo kokius darbelius apdovanoti, nes visi verti apdovanojimo, uz idejas, darba, dalyvavima

kas laimejo sprendete tik jus! Pati asmeniskai esu nustebusi, kad buvo techniniu kliuciu ir labai gaila, kad kai kuriu is jusu balseliu nera
o del prizu, tai merginos, as pati savo ideja organizavau konkurseli, pati skiriu minimalius priziukus laimejusiems darbeliams, ir prasau nepykti, kas neapdovanoti VISI dalyvave konkurse darbeliai, bet taip jau yra kad visada apdovanojami tik laimetojai, tad prasau nepykti, o geriau sekanti karta pasistengti kad jusu darbelis butu pats paciausias, laimetu ir gausite savaji priza uz tai

mano istekliai irgi yra riboti, as juk ne kokia dekupazo reikmenu parduotuve kad visas apdovanociau didziausiom dovanom ir prizais... prasau tai suprasti
P.S.
Vedda o musu ratuko daiktelis pas tave? laukiu nesulaukiu kada iki manes dakeliaus