As tai uz Vilniu

įtariu ELEKTRĖNAI tiktų labiausiai ?

tau gerai, per viduri gyveni, mijaka
gali rinktis ir ten ir ten

arba visi pas mane
būtų super duper man vienai, o kitoms po lygiai kas iš Vilniaus ar Kauno. gaila, tik kad patalpas savo galiu pasiūlyt geriausiu atvėju nuo liepos vidurio

QUOTE(kvartetas @ 2010 06 04, 22:32)
Galim ir Klaipedoj ,jei nuo liepos 12

Myliu Klaipeda

as liepa atostogauju nuo 5d.atrodo. manau kad butu galima ir klaipedoje ka nors panasaus sugalvoti
.

Sveikos
as irgi uzsikretus dekupazu,su kompanija visada linksmiau ir graziau dirbasi
noreciau ir as prisijungti
as uz KAUNA

Heh jeigu tai nėra tik uždaram ratelyje, tai ir aš norėčiau prisijungti
Būčiau už kauną.

Būčiau už kauną.
Tada matosi kad vienas susitikimas bus organizuojamas Vilniuje, antras Kaune, trečias - Klaipėdoje
Na tokių renginukų niekada perdaug nebūna

Na tokių renginukų niekada perdaug nebūna

As balioneli kelciau uz Kauna, jeigu priims kas i rateli

zinau, kad Lacheses knyga jau senai apratet, bet as tik dabar turejau galimybe ja isigyti
tai irgi noriu tarti zodi 
pirmiausia, AČIŪ, Lina, kad ir mano darbeliu idejai i knyga
nors beveik nieko neperskaiciau, ko nezinojau, labai patiko visas isdestymas, priemoniu ivairove, kad tai nera tik kazkokios firmos priemoniu pristatymas
dziaugiuosi ir del kitu moteriskiu, kuriu darbus idejo(dauguma pazinau) ir kurioms kils ikvepimas skaitant knyga ir ziurinejant darbeliu foto

pirmiausia, AČIŪ, Lina, kad ir mano darbeliu idejai i knyga

nors beveik nieko neperskaiciau, ko nezinojau, labai patiko visas isdestymas, priemoniu ivairove, kad tai nera tik kazkokios firmos priemoniu pristatymas

aš visur mielai važiuočiau, bet kad savo priemonių rankom autobusais nepasitampysiu. Todėl kol kas klausiu,kas gali mus priglausti ir pasidarbuotume.