Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

As tai uz Vilniu ax.gif
Atsakyti
įtariu ELEKTRĖNAI tiktų labiausiai ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tau gerai, per viduri gyveni, mijaka biggrin.gif gali rinktis ir ten ir ten smile.gif
Atsakyti
arba visi pas mane biggrin.gif būtų super duper man vienai, o kitoms po lygiai kas iš Vilniaus ar Kauno. gaila, tik kad patalpas savo galiu pasiūlyt geriausiu atvėju nuo liepos vidurio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 06 04, 22:32)
joooo tai gal klaipedoje darome  hihihi.gif  hihihi.gif

Galim ir Klaipedoj ,jei nuo liepos 12 biggrin.gif
Myliu Klaipeda wub.gif
Atsakyti
as liepa atostogauju nuo 5d.atrodo. manau kad butu galima ir klaipedoje ka nors panasaus sugalvoti ax.gif .
Atsakyti
Sveikos ax.gif as irgi uzsikretus dekupazu,su kompanija visada linksmiau ir graziau dirbasi ax.gif noreciau ir as prisijungti blush2.gif as uz KAUNA thumbup.gif
Atsakyti
Heh jeigu tai nėra tik uždaram ratelyje, tai ir aš norėčiau prisijungti blush2.gif
Būčiau už kauną.
Atsakyti
Tada matosi kad vienas susitikimas bus organizuojamas Vilniuje, antras Kaune, trečias - Klaipėdoje thumbup.gif

Na tokių renginukų niekada perdaug nebūna drinks_cheers.gif
Atsakyti
As balioneli kelciau uz Kauna, jeigu priims kas i rateli blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievuzele: 06 birželio 2010 - 13:07
zinau, kad Lacheses knyga jau senai apratet, bet as tik dabar turejau galimybe ja isigyti smile.gif tai irgi noriu tarti zodi smile.gif
pirmiausia, AČIŪ, Lina, kad ir mano darbeliu idejai i knyga 4u.gif 4u.gif
nors beveik nieko neperskaiciau, ko nezinojau, labai patiko visas isdestymas, priemoniu ivairove, kad tai nera tik kazkokios firmos priemoniu pristatymas smile.gif dziaugiuosi ir del kitu moteriskiu, kuriu darbus idejo(dauguma pazinau) ir kurioms kils ikvepimas skaitant knyga ir ziurinejant darbeliu foto 4u.gif
Atsakyti
aš visur mielai važiuočiau, bet kad savo priemonių rankom autobusais nepasitampysiu. Todėl kol kas klausiu,kas gali mus priglausti ir pasidarbuotume.
Atsakyti