As tai nesupratau issivysciusios diskusijos kokiam mieste darom. kokios problemos? Gi kiekvienam mieste yra tikrai ne viena puikiai ismananti daugeli techniku ir kuo puikiausiai besidarbuojanti mergina, tik reikia prisiruos susiorganizuoti susitikima. Linute kai gales, tikrai manau pasiulys ir atvaziuos i kitus miestus, bet dabar tokio klausimo nebuvo, o gavosi kaip ir spaudimas

as tai tikrai spaudimo nekeliau
man idomu su visom dekupazuojanciom susitikti, nesvarbu, naujoke, ar jau patyrusi
ir nesvarbu, ar atvaziuos kas is kitu miestu
nes pati galiu susitikti tik kaune, nes manajame mieste, vargu ar atsiras dekupazuotoju

Labukas visoms
Kas čia ką spaudžia, mmm?
Gal reikia stalo?
Kauno senamiesty...

Kas čia ką spaudžia, mmm?
Gal reikia stalo?

Kauno senamiesty...

QUOTE(bite @ 2010 06 07, 19:35)
labas vakaras

as kaip tik siandien zadejau uzsukti

Bite butu super
as uz

Malonu, laukiam...
Ir prie siauresnio stalo, ir prie plataus
Na, vienžo, jei reikia stalo susitikimui, maloniai prašom. Stogas, kaip žinia, taip pat yra
, arbatytė, kavytė...
Ir prie siauresnio stalo, ir prie plataus

Na, vienžo, jei reikia stalo susitikimui, maloniai prašom. Stogas, kaip žinia, taip pat yra

tai, bite, pasakyk, kada uzsukt, kad daugiau merginu susirinktu

Taigi, pačios tegul aptaria laiką.
Manau, kai bus numatomos datos, derinsim. Ar mes čia abi su Tavim už visas nutarsim?
Diskutuokim, tarkimės, kada kam patogiau, kada daugiausiai norinčių ir galinčių bei stalas laisvas ir t.t. (stalas laisvesnis link birželio pabaigos).
O tamstele prašom neatidėliojant, jei Kaune esi...
Manau, kai bus numatomos datos, derinsim. Ar mes čia abi su Tavim už visas nutarsim?

Diskutuokim, tarkimės, kada kam patogiau, kada daugiausiai norinčių ir galinčių bei stalas laisvas ir t.t. (stalas laisvesnis link birželio pabaigos).

na, kaune vieta turim
o as tai butinai

QUOTE(bite @ 2010 06 07, 20:48)

o as tai butinai

Tik nebuk savitgali
,jau ir susibegimas organizuojamas
man patogoiausia butu Saules miestas
, bet nebrokysiu ir Kauno,juo labiau Bites pakvietimo. Kad tik su laiku susideliociau,nes i Vilniu niekaip neisderinau

As siulyciau Kaune susibegima daryti darbo diena po pietu arba i vakara, pvz. kokia 16-18 val. na jei yra dirbanciu kad spetu
jei ne tai galim tuo laiku ar anksciau
zodziu man kaip ir viskas tinka. Tik va idomu kuria diena jus cia zadat daryt nes as savaitelei dabar prie juros islekiu, o taip noreciau sudalyvauti
na jei si karteli nespesiu bandysiu kita, bei jei birzelio gale bus tai super

Mm būtų smagu pas Bitute susibėgti 
Na aš būčiau gal labiau už kad spėt prieš jonines
Labiau irgi gal už darbo dieną pasisakyčiau.
Tai gal, kad tada bandau siūlyti datą, per daug netempiant pvz šį pektadienį?
Ar per greitai?

Na aš būčiau gal labiau už kad spėt prieš jonines

Labiau irgi gal už darbo dieną pasisakyčiau.
Tai gal, kad tada bandau siūlyti datą, per daug netempiant pvz šį pektadienį?

Ar per greitai?