Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Pranesu, kad ratuko daiktas, kuriame as dalyvauju pagaliau pasieke mane.
Atsakyti
Na tai saunu Dziuga thumbup.gif Manes be liepos vidurio neieskok cool.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip ten del meeto? Kada ir kur nusprendet? Labai noreciau prisijungti ax.gif Tik jei tai bus Kaune kiek mazdaug laiko gali uzimti? Reiks kas kur lelius savo palikt ilgesniam laikui g.gif Galeciau gal isiprasyt i versus ar raseleb masina? visom butu ir pigiau ir smagiau mirksiukas.gif I meeta prsideciau pyragu su braskemis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 06 21, 20:34)
Mergaites, o kaip ten del meeto? Kada ir kur nusprendet? Labai noreciau prisijungti  ax.gif  Tik jei tai bus Kaune kiek mazdaug laiko gali uzimti? Reiks kas kur lelius savo palikt ilgesniam laikui  g.gif  Galeciau gal isiprasyt i versus ar raseleb masina? visom butu ir pigiau ir smagiau  mirksiukas.gif I meeta prsideciau pyragu su braskemis    drinks_cheers.gif

Tai aišku kad priimsiu, tik kad kaunietes tyli g.gif O gal jau tylomis susitarė? lotuliukas.gif Bitute tarkit žodelį, kaip ir kas ten? Kada jau ruošti ratus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 21 birželio 2010 - 19:43
oi merginos, be rugpjūčio mėnesio aš niekaip negalėsiu.... verysad.gif unsure.gif jei susiorganizuosit anksčiau, tai aš pasuoju šį kartą, deja...
Atsakyti
Labas vakarėlis, žiūriu aš čia, tsakant "из карабля на бал" попала thumbup.gif
O many ar priimste blush2.gif aš ką nors pažadu atsinešti o ir pavešti nuo kokių kalniečių ką nors visai galėčiau, parvešti tikiuosi taip pat tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va laukiame ir mes, manau Vilniečių būtų mūsų visos keturios drinks_cheers.gif
Mes taip pat ne tuščiomis atvažiuotume. mirksiukas.gif
Atsakyti
niu tai kokia ta data?? kada meetinames? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tariu žodelį mirksiukas.gif
Pasiūlymas galioja, įvardinkite laiką pačios, OK?
Tada žiūrėsim, kas ir kaip.

versus*, apgailestauju, bet tebūnie tai paspirtis rugpjūty vėl...
Gal ką pamurzinsim ar ką? mirksiukas.gif Kiek gi Kaunas nemurzintas gali būt? blush2.gif
Atsakyti
pargrįžau smile.gif tai jungiuosi, jeigu tik data tinka.
Atsakyti
Matau nieks nesiūlo datų sad.gif
Priisimu aš pasiūlymui: Bitute ar tinka Liepos 23 d? Jei taip, tai kiek merginų susirinktų?
1. Raseleb
2.
Atsakyti
O jūs naujokes priimat? Nes sudalyvauti tai labai norėčiau, dekupažu užsiiminėjau laaabai senai,kai dar mažai kas tą žinodavo, dabar kažkaip aprimus smile.gif Labai norėčiau sudalyvaut ax.gif
Atsakyti