O kas negerai su mano parašu buvo..? gal kas paaiškintų? AČIŪ!
Bite, nuo ryt pradedu metų darbą, nežinau,ką ten pasakys, gal teks visai iš gyvenimo išsibrauti, bet kol kas mano planai būti Kaune.
Jeigu savaites begyje man kas nors nepakoreguos planu ,vaziuosiu i Kauna
Lachese ,gal tada ir mano ligoni prigriebsi ,bus dar vienas pokalbio objektas

Lachese ,gal tada ir mano ligoni prigriebsi ,bus dar vienas pokalbio objektas

QUOTE(Lachesė @ 2010 08 15, 11:03)
O kas negerai su mano parašu buvo..? gal kas paaiškintų? AČIŪ!
Bite, nuo ryt pradedu metų darbą, nežinau,ką ten pasakys, gal teks visai iš gyvenimo išsibrauti, bet kol kas mano planai būti Kaune.
del paraso tai klausk moderatores, manau ji paaiskins kas buvo negerai, arba parasu taisykles teks per naujo paskaitineti ir ieskoti paraso panaikinimo priezasciu

QUOTE(campari* @ 2010 08 16, 11:50)
del paraso tai klausk moderatores, manau ji paaiskins kas buvo negerai, arba parasu taisykles teks per naujo paskaitineti ir ieskoti paraso panaikinimo priezasciu 

Nu taaaaip...jau, kad parasus sugrieztino tai o jo joi...net medaliais pasigirti negalim

Acha ir man tas pats klausimas, kelinta valanda renkames
Nes mums is Vilniaus reiks atlekti

Nes mums is Vilniaus reiks atlekti

Bite rase kad 14 val. susirenkam

QUOTE(biriusa @ 2010 08 16, 15:13)
Tai kad ne, man atrodo rašė, kad parduotuvė dirba iki 14 val.

Nagi Bitute tarkit žodelį, kaip su laiku?
Susitikimas "Spalvų namuose" įvyks šeštadienį 14 val
Merginos, vystančios, siūlykite susitikimo temą, kas ko gali pamokyti ar ką būtų įdomu išmokti.
Merginos, vystančios, siūlykite susitikimo temą, kas ko gali pamokyti ar ką būtų įdomu išmokti.
Galiu pamokyti rišti kilimus
o dėl parašo nusivyliau labai, jeigu jau ir galerijos negalima, tai gal visą tą konkursų reikalą ir ištrinsiu.

Mielos auksarankes
,
liko maziau nei savaite iki seminaro
Ar visos norincios dalyvauti uzsiregistravo sarase? Taip pat laukiamos pageidaujamos seimanaro temos
Nuo saves siulau:
1. 3D technika (geliu ziedai)
2. skirtingu serveteliu atspalvu suvienodinimas (turiu omeny vesus* krikstadezes )

liko maziau nei savaite iki seminaro

Nuo saves siulau:
1. 3D technika (geliu ziedai)

2. skirtingu serveteliu atspalvu suvienodinimas (turiu omeny vesus* krikstadezes )
aš norėčiau Jenifer iškilią techniką pamatyti su tais silikonais.