Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

O kas negerai su mano parašu buvo..? gal kas paaiškintų? AČIŪ!

Bite, nuo ryt pradedu metų darbą, nežinau,ką ten pasakys, gal teks visai iš gyvenimo išsibrauti, bet kol kas mano planai būti Kaune.
Atsakyti
Jeigu savaites begyje man kas nors nepakoreguos planu ,vaziuosiu i Kauna sokiai.gif
Lachese ,gal tada ir mano ligoni prigriebsi ,bus dar vienas pokalbio objektas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 15, 11:03)
O kas negerai su mano parašu buvo..? gal kas paaiškintų? AČIŪ!

Bite, nuo ryt pradedu metų darbą, nežinau,ką ten pasakys, gal teks visai iš gyvenimo išsibrauti, bet kol kas mano planai būti Kaune.

del paraso tai klausk moderatores, manau ji paaiskins kas buvo negerai, arba parasu taisykles teks per naujo paskaitineti ir ieskoti paraso panaikinimo priezasciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 08 16, 11:50)
del paraso tai klausk moderatores, manau ji paaiskins kas buvo negerai, arba parasu taisykles teks per naujo paskaitineti ir ieskoti paraso panaikinimo priezasciu  4u.gif

Nu taaaaip...jau, kad parasus sugrieztino tai o jo joi...net medaliais pasigirti negalim biggrin.gif
Atsakyti
Noriu konkretizuotis biggrin.gif
Kelinta valanda numatomas susitikimas ?
user posted image
Atsakyti
Acha ir man tas pats klausimas, kelinta valanda renkames g.gif
Nes mums is Vilniaus reiks atlekti group.gif
Atsakyti
Bite rase kad 14 val. susirenkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 08 16, 15:13)
Bite rase kad 14 val. susirenkam  4u.gif

Tai kad ne, man atrodo rašė, kad parduotuvė dirba iki 14 val. g.gif
Nagi Bitute tarkit žodelį, kaip su laiku?
Atsakyti
Susitikimas "Spalvų namuose" įvyks šeštadienį 14 val
Merginos, vystančios, siūlykite susitikimo temą, kas ko gali pamokyti ar ką būtų įdomu išmokti.
Atsakyti
Galiu pamokyti rišti kilimus biggrin.gif o dėl parašo nusivyliau labai, jeigu jau ir galerijos negalima, tai gal visą tą konkursų reikalą ir ištrinsiu.
Atsakyti
Mielos auksarankes 4u.gif ,
liko maziau nei savaite iki seminaro thumbup.gif Ar visos norincios dalyvauti uzsiregistravo sarase? Taip pat laukiamos pageidaujamos seimanaro temos mirksiukas.gif

Nuo saves siulau:
1. 3D technika (geliu ziedai) 4u.gif
2. skirtingu serveteliu atspalvu suvienodinimas (turiu omeny vesus* krikstadezes )
Atsakyti
aš norėčiau Jenifer iškilią techniką pamatyti su tais silikonais.
Atsakyti