Manau pasiulymu bus nemazai ,tai jeigu galima as nieko nesiulysiu
Nes siuo metu intensyviai ruosiu roges ziemai
Sukuosi tarp pomidoru ,agurku ,burokeliu ir t.t. Todel atvykus noriu pasisotinti jusu pasakojimais
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 16, 17:24)
aš norėčiau Jenifer iškilią techniką pamatyti su tais silikonais.
Na man maloni staigmena, kad ir aš galėčiau būti kažkam įdomi ir naudinga. Bet galėčiau atsinešti tik padėkliuką, kurį dariau kursų metu dirbdama parduotuvėje ir pirmąjį savo blyną - moteriškaitę su labai iškilia sėdynaite
Na o kas link manęs, tai asmeniškai manęs 3D iškilumai nelabai domintų, pagaminti moku, bet neypatingai žaviuosi. O va murziukai be galo domintų, bet kad vilnietės mergaitės jau viską žino ir moka, nebeįdomu bus. Tad net nežinau, šiaip man viskas tiks, svarbu šauni kompanija ir gera nuotaika
klausimas, su kuo galėčiau važiuoti ir kokia suma prisidėti ?
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą
klijavimas lygintuvu mane visai domintu, nes idomu kaip istikruju reikai gerai priklijuoti, kad servetele tepama klijais ant virsaus nesirauksletu, o seip siuo klausimu as savamoksle
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 11:38)
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą 
As noriu
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 11:38)
Man idomu, kiek bandziau tai visad atsirasdavo rauksliu pradedant tepti klijus
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 12:38)
Labai labai įdomu. Klijuoju taip, kartais gaunasi visai neblogai, bet kartais rezultatas būna katastrofiškas. Ir kol kas nesuprantu kodėl.
Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus.
Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t.
Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t.
Man irgi tai būtų tikrai įdomu, dar Raseleb, pakartočiau tą pamokymą pilant vandenuką, kai darei, atrodė paprasta, nes tau puikiai tai išėjo, o va pati bandžiau ir šnipštas
Va šitokios temos man labai tinka
O ką mums reikėtų atsinešti, jei būtų tokia tema?
QUOTE(kvartetas @ 2010 08 17, 16:17)
Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus.
Na, po paskutinio darbelio, kurį du kartus išploviau, aš irgi pasidariau išvadą, kad paslaptis slypi kaip tam anekdote apie arbatą "jevreji, nežaleite zavarki".
Bet čia ne į temą.
Tai gal susitikimo tema gali būti "Didelių motyvų klijavimo būdai". Na, lygintuvu, vandens srovele, ar kt.? Man tai būtų labai įdomu...... Nors gal profėms tema bus visai neaktuali?
Ir tikrai, ką reikėtų atsinešti? Na, be arbatos ir sausainių