Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Manau pasiulymu bus nemazai ,tai jeigu galima as nieko nesiulysiu blush2.gif Nes siuo metu intensyviai ruosiu roges ziemai biggrin.gif Sukuosi tarp pomidoru ,agurku ,burokeliu ir t.t. Todel atvykus noriu pasisotinti jusu pasakojimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 16, 17:24)
aš norėčiau Jenifer iškilią  techniką pamatyti su tais silikonais.

Na man maloni staigmena, kad ir aš galėčiau būti kažkam įdomi ir naudinga. Bet galėčiau atsinešti tik padėkliuką, kurį dariau kursų metu dirbdama parduotuvėje ir pirmąjį savo blyną - moteriškaitę su labai iškilia sėdynaite tongue.gif Kažkaip man atrodė, kad daug to silikono reikia, persistengiau, bet, natūralu, pirmas savarankiškas blynas šiek tiek pasvilęs.
Na o kas link manęs, tai asmeniškai manęs 3D iškilumai nelabai domintų, pagaminti moku, bet neypatingai žaviuosi. O va murziukai be galo domintų, bet kad vilnietės mergaitės jau viską žino ir moka, nebeįdomu bus. Tad net nežinau, šiaip man viskas tiks, svarbu šauni kompanija ir gera nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 16 rugpjūčio 2010 - 20:50
klausimas, su kuo galėčiau važiuoti ir kokia suma prisidėti ?
Atsakyti
Na, man bus įdomi bet kuri tema. Pasiūlyti ne labai turiu ką, o išmokti – dar daug daug daug daug.... ax.gif
Galiu prisidėti sausainukais ir arbata ax.gif
Atsakyti
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą bigsmile.gif
Atsakyti
klijavimas lygintuvu mane visai domintu, nes idomu kaip istikruju reikai gerai priklijuoti, kad servetele tepama klijais ant virsaus nesirauksletu, o seip siuo klausimu as savamoksle tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 11:38)
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą  bigsmile.gif

As noriu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 11:38)
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą  bigsmile.gif

Man idomu, kiek bandziau tai visad atsirasdavo rauksliu pradedant tepti klijus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 12:38)

Labai labai įdomu. Klijuoju taip, kartais gaunasi visai neblogai, bet kartais rezultatas būna katastrofiškas. Ir kol kas nesuprantu kodėl.
Atsakyti
Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus.

Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t.
Atsakyti
Man irgi tai būtų tikrai įdomu, dar Raseleb, pakartočiau tą pamokymą pilant vandenuką, kai darei, atrodė paprasta, nes tau puikiai tai išėjo, o va pati bandžiau ir šnipštas verysad.gif Va šitokios temos man labai tinka thumbup.gif O ką mums reikėtų atsinešti, jei būtų tokia tema? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 08 17, 16:17)
Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus.

Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t.

Na, po paskutinio darbelio, kurį du kartus išploviau, aš irgi pasidariau išvadą, kad paslaptis slypi kaip tam anekdote apie arbatą – "jevreji, nežaleite zavarki".
Bet čia ne į temą.
Tai gal susitikimo tema gali būti "Didelių motyvų klijavimo būdai". Na, lygintuvu, vandens srovele, ar kt.? Man tai būtų labai įdomu...... Nors gal profėms tema bus visai neaktuali?

Ir tikrai, ką reikėtų atsinešti? Na, be arbatos ir sausainių ax.gif
Atsakyti