Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Sveikos ,
siandien,deje,nedalyvausiu - kritau nelygioj kovoj su Roto virusu .... verysad.gif
Linkiu visoms gerai praleisti laika
Atsakyti
angel_sadangel.gif siaubas...ir kodel as ne Vilniuj...o Klaipedoj...KAIP NORECIAU PRISIJUNGTI PRIE JUSU SAKIAS bash.gif Dar tiek visko noriu suzinot apie dekupazo subtilybes...
Lachese, gal kada toki susiburima ir Klaipedoj? blush2.gif Jauciu ne viena buciau norinti...
Atsakyti
Sveikutės, aš pati arašas lieju, negalėjau dalyvauti, vakar taip pasikeitė aplinkybės, kad tik dabar teatsilaisvinau.... Klaipėdoje turite šaunią kompaniją, esu dalyvavus vienam susitikime, organizuokitės pačios, tikrai pavyks.
Atsakyti
Labai aciu kaunietiems uz silta priemima ir visoms kitoms uz viska kuo dalijosi 4u.gif Labai knieti greiciau isbandyti Bites potepius ax.gif Dekui Jakatai uz receptuka - vakare jau buvo isbandyta ir suvalgyta lotuliukas.gif - seimyna patvirtino kaip super vykusi thumbup.gif Ir papildomas aciu Raseleb uz lyginimo pamokele 4u.gif
Atsakyti
Tuo pačiu ir aš noriu padėkoti už šiltą priėmimą, už pamokėles, už šaunią kompaniją friends.gif
Biriusa ir 888888 - jūsų kepinukai clap_1.gif , Jakata - nors alyvuogių nevalgau, bet šios buvo kažkas tokio, nepakartojamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tallina @ 2010 08 22, 09:52)
Labai aciu kaunietiems uz silta priemima ir visoms kitoms uz viska kuo dalijosi  4u.gif Labai knieti greiciau isbandyti Bites potepius ax.gif Dekui Jakatai uz receptuka - vakare jau buvo isbandyta ir suvalgyta lotuliukas.gif - seimyna patvirtino kaip super vykusi  thumbup.gif Ir papildomas aciu Raseleb uz lyginimo pamokele 4u.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 08 22, 10:07)
Tuo pačiu ir aš noriu padėkoti už šiltą priėmimą, už pamokėles, už šaunią kompaniją  friends.gif
Biriusa ir 888888 - jūsų kepinukai clap_1.gif , Jakata - nors alyvuogių nevalgau, bet šios buvo kažkas tokio, nepakartojamos  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aciu uz pamokeles, jau lekiu bandyti Raseleb klijavimo buda ant skirtuko biggrin.gif 88888888 laukiu i AZ sladainiuku receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes user posted image
As vakar tik gryzus norejau parasyti ,bet per daug emociju buvo ir galvoje tiek daug visko ,kad sunku buvo mintis susidelioti biggrin.gif Norejau pulti lyginti ,kaip Raseleb moke ,bet uzsiziurejau sokius per televizoriu doh.gif
Man labai labai patiko susitikimas wub.gif Jaukūs "Splavų namai " wub.gif Šauni kompanija wub.gif Labai naudingos pamokėlės thumbup.gif Vaišės wub.gif
Tiesiog nuostabus susitikimas wub.gif wub.gif wub.gif
Didelis ačiū visoms visoms aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Atsakyti
Visoms dalyvavusioms nuoširdžiausias dėkui už tai, kad rinkotės buvimą kartu, vilnietėms - kad nepabūgot mus skiriančių kilometrų!
Dėkui už viską, ką atsinešėte ir dalinotės: ramybę, nuoširdumą, patirtį (dekoravimo, kulinarinę), kantrybę (Vyteni, au 4u.gif )...
Mums buvo pirmakarčio jaudulio, kuris viešnių dėka jau išsklaidytas, kitąsyk tikrai bus drąsiau ax.gif
Taigi, stalas yra, kėdžių taip pat, dažų, teptukų irgi, lygintuvas tikrai jau vertas pagarbos ir kauniečių arsenale (ačiū Raselei 4u.gif ), alyvuogių pažadame (matyt, bus firminis SN reikalas mirksiukas.gif, o vėstantiems orams pažadu kitą rolleyes.gif )...
Kaunietės tikrai labai lauks murziukų seminaro (tuoj viską pasidėliosime, Versus, rolleyes.gif ), tikimės, pageneruosit(m)e numatytas idėjas, sulauksime (iš vidaus ir išorės mirksiukas.gif ) naujų...
Vienžo, matėte, kokios yra galimybės, kviečiame jomis naudotis, drąsiai kreiptis, siūlyti, pageidauti.
Ačiū ir iki kitų pasibuvimų 4u.gif

Aštuoniuke, lauksim tirpių stebuklų! Ką gali žinot, gal tai objektas vienam iš būsimų pasisėdėjimų? O gal rudenėjant galima būtų pasiūlyti moterims kažką apgaubiančio? ax.gif 4u.gif

Trumpai tariant, visos ir viskas laukiama wub.gif

Gaila, kad kai kurioms planavusioms atvykti, aplinkybės to neleido.
Bet...lauksime wub.gif
Kurios neplanavo šįkart, kitąkart...lauksime wub.gif
Atsakyti
Na negaliu ir aš neparašyti savo gerų emocijų iš po vakar. Grįžusi neberašiau, leidau joms "susigulėti".
Labai ačiū Spalvų namams, kuriuose aš jaučiuosi kaip savo namuose thumbup.gif Labiausiai ačiū ten dūzgiančioms jų šeimininkėms drinks_cheers.gif
Raseleb, koks vidus patenkintas, kad sužinojau mano didžiosios bėdos dekupaže palengvinamąjį būdą 4u.gif Nerealu...
bitute, ačiū už potėpį ir blending gelį, stalai laukia potėpių ax.gif
jakata, alyvuogės, nerealios, dar ir dabar skonį jaučiu, nors aš jų ko gero padauginau, nes mano opus skrandis bandė vakarop streikuoti, bet susitvarkiau. Šiandien bėgsiu į maximką biggrin.gif
biriusa, laukiu fantastiškojo obuolių pyrago recepto, ten visas tortas. Bet vat tarkuoti obuoliukai sukėlė sentimentus, man mamytė mažai juos taip tarkuodavo, per burokinę tarką wub.gif
88888888 ačiū už spalvinguosius kamuoliukus, kuriuos valgant įdomu panagrinėti ir paspėlioti kas gi ten yra biggrin.gif
Dar kartelį noriu visoms padėkoti už šauniai praleistą laiką, emocijų užkrovimą, naudingus patarimus bei pamokėles, žodžiu viską viską.
Tikiuosi kad ir kitos, kurioms nepavyko atvykti, ar kitos bėdelės sutrugdė, sekantį kartą tikrai prisijungs ir spalvų namai taps daugumos labai mėgiama susibėgimų vietele 4u.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif mirsiu, kaip liūdna... O foto yra?

ir gal teorinės medžiagos kaip po murziukų seminaro. Kaip len Raseleb lygino, gal su stebuklingu lygintuvu smile.gif kad visoms taip nuostabu rolleyes.gif
Atsakyti
Lachese ,as fotkinau ,bet tik siaip ,prisiminimui,blogui .Kiekvieną žigsnelį buvo neįmanoma fiksuoti ,nes sėdėjom akis išpūtusios biggrin.gif Kai stebėjau vieną potepį ,tai net kvepuoti pamiršau lotuliukas.gif
Biriusa ,įdesiu į savo blogą saldainių receptą mirksiukas.gif
Jennifer ,būsi saldainių krikšto mama biggrin.gif davusi jiems pavadinimą mirksiukas.gif
Bite ,žinokit ruošiu dirvą tirpiam bandymui mirksiukas.gif
Tallina, na tu greita su alyvuogėm blink.gif biggrin.gif
Raseleb,linkėjimai Vyteniui biggrin.gif pasakyk,kad policijos nereikia bijoti biggrin.gif

Vakar dienos akimirka...Natiurmortas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 22 rugpjūčio 2010 - 13:40
QUOTE(88888888 @ 2010 08 22, 13:33)
Jennifer ,būsi saldainių krikšto mama  biggrin.gif davusi jiems pavadinimą  mirksiukas.gif

Na šiuo klausimu tai man sekasi lotuliukas.gif
O gal galima būtų foto gauti?
Kas dar fotkino be 88888888? Mačiau sobieska, tokio fotiko neįmanoma nepastebėti biggrin.gif ir lyg Tallina? Labai laukčiau foto, jei nesunku dzefridac@gmail.com
Lachese, gaila kad nepavyko sudalyvauti, bet manau dar ne kartą susibėgsime, kada vis tiek ištaikysi. O Raseleb lygintuvas tikrai geras, bet nemanau kad stebuklingas, tiesiog, geriau vieną kartą pamatyti, nei 100 katrų paskaityti ar išgirsti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 22 rugpjūčio 2010 - 14:38