Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

O vat as nezinau kaip jus cia tuos apvadus pasidarot blush2.gif . Vieno potepio technika esu bandziusi jau senokai, bet tik seip pasizaidimui ant juodrascio, kai tik suzinojau jog jis toks egzistuoja ax.gif . Taciau mano pameginimai toli grazu ne tokie kaip ikeltieji wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 22 rugpjūčio 2010 - 21:00
Pasakojam, džiaugiamės, bet va, manau, pagrindinio prilyginimo dalyko niekas...
Stebuklingas lygintuvas. Be abejonės. Raselės ramybė, kantrybė, įgudimas, daug patirties. Be abejonės. Bet va...Ką dėjom ant prilyginamo paveikslėlio? Stebuklingą nosinaitę, štai kas ne mažiau svarbu...Sovietmečio laikų nosinaitė ax.gif
O šiaip, jei rimtai, kaip, berods, versus pastebėjo, čia reikalingas tankaus audimo švelnutis medvilninis audinys, t.y., batistas.
sobieska, už paskutinį vaizdą gali tekti susimokėti autorines lotuliukas.gif arba...žurnalų, matos, neskaitai... rolleyes.gif
OK, gerai jau gerai...Kad aiškiau būtų, čia, šioj foto, - vieno potėpio panaudojimo dekupaže pavyzdys, ačiū Sobieskai 4u.gif

Darkart peržiūrėjau nuotraukas...
Pažiūrėkit, kaip gražiai tie griljažiniai kamuoliukai sode tarp obuolių ritinėjasi bigsmile.gif
Aštuoniuke, ir man receptuką, a?

ai, tiesa...
campari, tikrai, "och tu bliam..." wink.gif

kvartetas, mano pabandymai nei rimti, nei gilūs, nes nebuvo tikslo taip tapyti, bet va panaudoti tai, tarkim, dekupaže ir pritaikyti žmonėms, kuriems tai palengvina darbą, labai smagu...

Bjauruska, nepyk ant to viruso... Sveikit, stiprėkit ir...būtinai pasimatysim.

Papildyta:

Lachese!!! Su Tavim apskritai atskira šneka laukia. Dėkui už kantrybę, mums naudojantis šia tema. Mes labai laukėm Tavęs, bet yra kaip yra, o būna taip kaip reikia...wink.gif SN laukia Tavęs ir visokių Tavo "kūdikių"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 22 rugpjūčio 2010 - 21:44
Mano gyvenimas keičia kryptį smile.gif mintys jau palei jūrą, kas skaitėt Baricco "Jūra vandenynas", supras.

O aš jaučiu jusų nuostabias emocijas, visi susitikimai būna magiški ir labai jauku apie tai pagalvojus. Šioji tema jau nebe mano. Aš savo slaptą darbą padariau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 08 22, 22:43)

sobieska, už paskutinį vaizdą gali tekti susimokėti autorines lotuliukas.gif arba...žurnalų, matos, neskaitai... rolleyes.gif
OK, gerai jau gerai...Kad aiškiau būtų, čia, šioj foto, - vieno potėpio panaudojimo dekupaže pavyzdys, ačiū Sobieskai  4u.gif

...as nekalta...kalta aplinka...viskas tik del kituuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Einu skaityti "Jūra vandenynas" book.gif , bet tai nebus taip greit... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 22, 23:38)
Mano gyvenimas keičia kryptį smile.gif mintys jau palei jūrą, kas skaitėt Baricco "Jūra vandenynas", supras.

O aš jaučiu jusų nuostabias emocijas, visi susitikimai būna magiški ir labai jauku apie tai pagalvojus. Šioji tema jau nebe mano. Aš savo slaptą darbą padariau  wub.gif

Lachese - O tai jau viskas? g.gif nebebus tavo konkurselio?! unsure.gif
Na gaila, kad tu "Isejai i vandenyna", zinok "zeme tave saukia", tiksliau mes cia visos ir laukiam tavo pasirodymo SM wink.gif nnesinori kad apleistum savo temuke, nors pas tave visada pilna visokiu slaptu minciu biggrin.gif

Bite na tikrai labai gaila, taip norejau su jum sudalyvaut, bet man kazkaip susisviete kad kita savaitgali, nes dienos neisidemejau doh.gif na kita karta garantuotai atvarau, kad tektu apsieiti be negraziu zodeliu blush2.gif vat skleroznikem taip ir buna.. doh.gif sobieska suanuole, kad nuleke, sufotkino ir mum viska parode 4u.gif

Del prilyginimo.... tai as naudoju sviestini pop. o jisai turbut nelabai tinka, nes maziau praleidzia siluma nei tarybine nosinyte, taip? beje pasakykit tom kas nebuvo kokio karscio lygintuvu reikia prilyginti servetele? ar prilyginus per tarybine nosinaite ji nebesirauksleja klijuojant?
...suprantu kas nebuvus visko nesuzinosi, bet bent siek tiek 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 23 rugpjūčio 2010 - 06:50
Jau tiek sulaukiau liaupsų per keletą dienų, kad nesu tiek sulaukusi net visai lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai didelis dėkui visoms ax.gif
Šiaip manau nieko stebuklingo neparodžiau, parodžiau tai ką visos arba daugumas jau žino, bet kai matai gyvai daug viskas aiškiau būna. mirksiukas.gif Ir gyvai pamatėte, kad gerai prilyginta ji visai nesusiraukšlėjo.
Jokio stebuklingo lygintuvo nebuvo lotuliukas.gif
Lygintuvą nustatau pozicijoje tarp I ir II
campari* klijuoja ir per sviestinį popierių, bet man su juo nepatiko schmoll.gif Trumpai tariant kiekviena atranda sau priimtiniausią būdą. Bandykite ir tikrai pavyks

p.s. kai gryžome namo Vytenis klausia kada vėl važiuosime į Kauną lotuliukas.gif Kompanija jam taip pat patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Na reikes pabandyti per nosinyte, pas mociute tarybiniu uzsilikusiu dar maciau yra biggrin.gif manau per medziaga gauna daugiau karscio, todel geriau prilimpa, nei per sviestini smile.gif isbandysim, dekui uz issamu paaiskinima. nes as dar prilygindavau silko rezimu, turbut ciut karstesnio lygintuvo dar reikejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 08 23, 12:05)
Na reikes pabandyti per nosinyte, pas mociute tarybiniu uzsilikusiu dar maciau yra biggrin.gif manau per medziaga gauna daugiau karscio, todel geriau prilimpa, nei per sviestini smile.gif isbandysim, dekui uz issamu paaiskinima. nes as dar prilygindavau silko rezimu, turbut ciut karstesnio lygintuvo dar reikejo  rolleyes.gif

kaip tik reikia nelabai karsto, ant viduriuko reikia nustatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš esu lyginusi su dviem skirtingais lygintuvais, ir....... na abu dirba skirtingai. Temperatūrą reikia "pritaikyti" lygintuvui, ir eksperimentuoti, eksperimentuoti...
Skirtingai prisilygina ant klijų-lako, dar kitaip ant seno sutirštėjusio akrilinio lako, na o lipalas man - daugiau net eksperimentuoti nebandysiu, išvis kažkoks nesusipratimas...

Panos, na o batisto, jei neturite senų nosinių, pabandykite paieškoti "dolerioškėse", rasite kokią batistinę bliuzelę ar kitą daikteliuką, apkarpymui tinkamą. Nes nevisos net ir mamų ar močiučių spintose galime atrasti nosinaičių smile.gif)) Mano mama, ir ta visas pakeitė į popierines lotuliukas.gif )))
Atsakyti
Sveikos. Varvinau varvinau seilę, skaitydama apie jūsų susibėgimą blush2.gif . Tai pavydžiu toms, kurios gyvena ne Lietuvos pakrašty...
Sobieska, gal dar vaizdelių blush2.gif 4u.gif bigsmile.gif ?
Bitute, kada vėl ax.gif ?
Atsakyti
Rugsėjo 11 ir 25 (šeštadieniai) užimti, o visa kita pakolkas jūsų paslaugoms.
Pageidaukite 4u.gif
Susibėgusios kalbėjome apie tai, kad tai gali būti reguliarūs susibūrimai, jeigu tik bus poreikis. Pvz., n-tasis mėn. šeštadienis (kad galėtų atvažiuoti ir norinčios iš toliau), o kaunietėms-atskira šneka, galima ir kas savaitę, jei tik norisi, t.y., šiokiadieniais vakarop.
Pasisakykite norus ax.gif
Atsakyti