Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

nu tikrai noriu sudalyvauti, nors sau norėjau daryti vieną daiktą konkrečiai, bet konkursui įtariu kažką kitką būtų geriau (įdomiau)
Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2010 03 17, 16:22)
hmmm... suintrigavo konkurselis  smile.gif gal reiktu sudalyvaut ir man  ax.gif

prasom prasom 4u.gif ir simboliniai prizai mano isteigti bus iteikti visom 3 nominuotom vietom, bei lachese padalins medalius, kuriuos nugaletojos isides i savo parasa cia forume wink.gif gal sugundysiu sakau biggrin.gif
Atsakyti
Ar musu ratelio daiktelis juda? 4u.gif labai jo laukiu smile.gif
Atsakyti
nebeatseku kas po manes ratuke gal kas pagelbes? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 03 21, 14:31)
nebeatseku kas po manes ratuke gal kas pagelbes? ax.gif  blush2.gif

Mūsų ratukas, jei kas neišsibraukė smile.gif

1. Baltė
2. Kamėja_Mėja
3. Mamukas Indriukas
4. viktooorija
5. Dziuga+
6. Gadriuke
7. auksine
8. Kvartetas
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 03 21, 15:25)
Mūsų ratukas, jei kas neišsibraukė  smile.gif

1. Baltė
2. Kamėja_Mėja
3. Mamukas Indriukas
4. viktooorija
5. Dziuga+
6. Gadriuke
7. auksine
8. Kvartetas

aciu
Atsakyti
Na merginos tai ar yra dalyvaujanciu konkurselyje VYNAS? 4u.gif tikiuosi sulaukti labai daug darbeliu davusi tokia didele laisve kurybai bigsmile.gif
Atsakyti
As dar stabdau blush2.gif , nzn ar dalyvaut. kazkaip minciu neateina doh.gif . ar as viena kazi tokia g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 27, 22:37)
As dar stabdau blush2.gif , nzn ar dalyvaut. kazkaip minciu neateina doh.gif . ar as viena kazi tokia g.gif ?

ne viena doh.gif ...nespeju blush2.gif ...labai daug kliuciu reiks iveikt, jei pavyks sudalyvaut rolleyes.gif
Atsakyti
na pas mane minciu tai yra, tikiuosi suspesiu igyvendit, tik va beda neissirenku vienos kuria konkursui skirciau tongue.gif
Atsakyti
Merginos konkursas baigiasi uz savaites!!! bigsmile.gif
Idomu kiek darbeliu sulauksiu ax.gif
Atsakyti
tema buvo perkelta į dekupažo skyrių ir konkursas tampa dekupažiniu? ( kažkaip nelemta suprasti iki galo, karma ar žvaigždžių padėtis ir vėl ne ta hihihi.gif )
Atsakyti