Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Is savos patirties biggrin.gif ...mano piestukine gerooookai skyresi nuo pateikto pvz. ir tai mane diskvalifikavo mastau.gif ...tai kur dabar rasti ta TEISYBE lotuliukas.gif .... man tai negaila, auksine siusk, jei patiks gal ir mano balsas tau atiteks mirksiukas.gif
Atsakyti
na merginos sian jau paskutine dienele, dirbam dirbam ir kai pabaigsit siuskit man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 04 15, 11:43)
na merginos sian jau paskutine dienele, dirbam dirbam ir kai pabaigsit siuskit man biggrin.gif

Keliu asmenu darbus jau turi, gal man neapsimoka stengtis biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas atsiustas tik pora darbeliu, bet vakare iki 24 h tikiuosi sulaukti ir daugiau 4u.gif jeigu yra nespejanciu merginu gal reiketu pratesti konkurso laika 1-2 dienos??? jei atsirastu daugiau dalyvaujanciu, a? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 04 15, 09:26)
Is savos patirties biggrin.gif ...mano piestukine gerooookai skyresi nuo pateikto pvz. ir tai mane diskvalifikavo mastau.gif ...tai kur dabar rasti ta TEISYBE lotuliukas.gif .... man tai negaila, auksine siusk, jei patiks gal ir mano balsas tau atiteks mirksiukas.gif

sobieska, pamenu tavo ta atveji, o tu buvai pati sugalvojus ir paskui atradai ta piestukine konkurso eigoje, ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2010 04 15, 15:15)
sobieska, pamenu tavo ta atveji, o tu buvai pati sugalvojus ir paskui atradai ta piestukine konkurso eigoje, ar kaip?

As buvau maciusi, tik kita varianta nei pateiktam pvz, kaip, kad kitos mate lekstes, lempas....bet galejau sakyt, kad pati sugalvojau, koks dabar skirtumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 balandžio 2010 - 19:06
Pagaliau darbeli konkursui issiunciau ir as sokiai.gif
Atsakyti
na man is tikro dzin, kad kazkas pagalvos pavogiau as ar ne smile.gif su rasta foto tai tik idejos panasumas, tikrai ne copy paste paties daikto toli grazu smile.gif tik paciai buvo nuostaba, kaip taip va nutiko smile.gif
Atsakyti
Merginos atsiprasau, kad neatrasiau meilu i jusu atsiustus darbelius dekupazo konkursui, bet buvau isvaziavusi ir gryzusi iskart puoliau prie kompo 4u.gif

nugi galiu pasakyti, kad WoW wub.gif jau kokiu grozybiu prigaminot ir parodet bigsmile.gif fantastika!!!! vien del to ir verta konkursus organizuoti. na 3 vietos garantuotai bus mano apdovanotos! Dar iki 24 h laiko yra tikiuosi sulaukti dar darbeliu, mazu iki paskutines minutes gal dar kas gamina, ar fotografuoja wink.gif

super konkursas!!!
Labai patiko, labai labai jusu darbeliai.
Visu paprasiau surasyti nickus supermamose (meilu, kad zinot kuris darbelis kurios). Nickai balsavime nebus skelbiami, nickai bus paskelbti tik pasibaigus balsavimui wink.gif taip idomiau ir saziningiau manau 4u.gif

P.S.
Lachese rasyk man savo mob.tel. i Az :)juk reikia i galerija foto sukelt konkurso darbeliu wink.gif aciukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 15 balandžio 2010 - 21:35
campari*, oi kaip intriguoji doh.gif jau nesulaukiu balsavimo pradžios rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai labai idomu, kiek ir kokiu darbuku suplauke, kada balsavimo pradzia?
Atsakyti
Norejau sudalyvauti, bet muza laiku neaplanke, tikiuos dar bus idomiu temu konkursui.
Atsakyti