Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

labai aciu visoms uz komplimentus 4u.gif !!!Manau visos dabar po op atrodome graziau blush2.gif
keletas jusu pasake,kad mano ir pries tai nosis buvo nieko.Oj ne paneles,patikekit buvo tikra valtis ne nosis lotuliukas.gif Gal ir neturejau kupreles,kaip dauguma tu,kurios operavosi,bet del savo nosies tiek patyciu mokykloje ir ypac pramoginiuose sokiuose prisikentejau verysad.gif Gal tai ir ivare kompleksus:)Bet tikrai nosis buvo zymiai grazesne naturali nei po to,kai prisiliete Papeckis,cia tai faktas doh.gif

Citrute,nosis labai pasikeitusi,pries tai matesi toks biski kreivumas,dabar tikrai labai dailiai atrodo.
Kraisle,tu kitas zmogus atrodai,nerealu thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif seip perdaug nenoriu dziauktis kad paskui kas neislystu kokiu nelygumu ir t.t.gyd.sake kad galas dar sumazeti atseit turetu dvigubai g.gif nelabai tikiu,bet dar bus matyti. rolleyes.gif realiai gal geriau atrodo negu foto,nes is priekio kai arti fotkini tai negraziai atrodo biggrin.gif bet kai ziuriu i veidrodi tai viskas normaliai atrodo.
angelinka tikrai ir as keikciau visais galais ta Papecki jei man butu taip padares,antireklama daryciau,kaip galima taip su zmonemis elgtis.dabar tikrai jau gali dziaugtis savo nosyte. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz gerus zodzius 4u.gif blush2.gif labai tikiuosi, kad jusu zodziai pasitvirtins ir mano OP tikrai gerai pavyks. Tada atsikratyciau didziausio savo komplekso smile.gif

Angelinka, net nebuciau supratusi, kad ten tu ta panele, kuriai Papeckis dare OP, nes vaizdelis tikrai nekoks buvo. Tiesa sakant, pakraupau pamaciusi... blink.gif o dabar tu tikra grazuole! wub.gif ne is tolo nepanasi i save anksciau. Labai dziaugiuosi, kad tau pagaliau pavyko! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 16, 22:14)
aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif seip perdaug nenoriu dziauktis kad paskui kas neislystu kokiu nelygumu ir t.t.gyd.sake kad galas dar sumazeti atseit turetu dvigubai g.gif nelabai tikiu,bet dar bus matyti. rolleyes.gif realiai gal geriau atrodo negu foto,nes is priekio kai arti fotkini tai negraziai atrodo biggrin.gif bet kai ziuriu i veidrodi tai viskas normaliai atrodo.
angelinka tikrai ir as keikciau visais galais ta Papecki jei man butu taip padares,antireklama daryciau,kaip galima taip su zmonemis elgtis.dabar tikrai jau gali dziaugtis savo nosyte. mirksiukas.gif

Dekui brangioji!!Kas del antireklamos,tai man is to nieko,nebent pykti islieji truputi biggrin.gif Ne del antireklamos,bet del paciu paneliu,tikrai nei vienai nelinkeciau iskesti to,ko as iskentejau 6 metus doh.gif
Atsakyti
moraline zala turetu jis atlyginti tau uz patirtas nuoskaudas ir sudirbta veida. schmoll.gif
Atsakyti
Kur tau,jau senai buciau i advokatus kreipusi.tik kad vat,neissaugojau jokiu cekiu,kvitu.Pas ta bjaurybe as sumokejau 2 kartus pilna operacijos kaina,jokiu nuolaidu antrai!Ir po lkiekvienos operacijos man situacija tik pablogejo.Jeigu paneles yar tarp jusu ar pazystamu bent viena advokate pasirengusi mane ginti,as buciau pasirengusi eiti i teismus g.gif
Atsakyti
Angelinka, chirurgas, kuris tave operavo auksines rankas turi. Nosytė tiesiog idealiai tinka tau prie veido wub.gif Kaip smagu, kad vis tik būna laimingų pabaigų tokiose istorijose, nes net baisu pagalvoti, ką tau reikėjo iškęsti. Nors nesam pažįstamos, bet be galo džiaugiuosi už tave 4u.gif
Dėl teismo nežinau, ar ką peštum, nebent jis pats pripažintų tave operavęs, o kadangi nėra jokios sutarties, kurioje būtum pasirašiusi, jog neturėsi pretenzijų dėl op (kaip pvz pas Vitkų), tai gal tuomet ir yra kokia galimybė. Bet kokiu atveju, sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes! pagaliau pargrizau pas jus smile.gif
kaip tycia, pries savaite kompas sudurniavo, tai tik vakar atgavau pataisyta.. ir vakar kaip tik buvo dvi savaites po op, ta proga nebloga fotosesija surengiau sau biggrin.gif tuoj inkelsiu fotkes.
o istraukus siulus ir nuemus itvara praeita antradieni vos nenualpau g.gif biggrin.gif. pasirodo daug kam tokia reakcija buna, tik nespejau gydytojo paklaust del ko, nes abejoju, kad tai del psichologiniu priezasciu g.gif ar kam dar taip buvo?
o del jusu kalbeto nosies lupimosi -ir man ji smarkiai lupasi, pleiskanoja ir dar spuogeliai vis iskyla, nors gyvenime tokiu neturedavau ant nosies:D kazin, kiek laiko truks tas dziaugsmas.. ir dar su kvepavimu siek tiek stringa - pro viena snerve sunkiau kvepuojasi, tai pasireiske iskart po op (pries op neturejau problemu del kvepavimo), teiravausi gydytojo - jis patikino, kad turetu susitvarkyti. Is tiesu, per savaite situacija pagerejo, tad tikiuosi ir toliau geres:) DolceVita, kaip tavo kvepavimas?

Papildyta:
tiesa, del gumbeliu: apsiciupinejau ir pas save radau idomiu nelygumu prie nosies is abieju pusiu. Vizualiai to nesimato, bet jausmas ciupinejant tai kraupokas blink.gif , cia gal is tu vietu isgramde ir sustume, kad uzpildytu nurezta kuprele.. bet taip ir isivaizduoju, kaip ten po oda vaizdelis atrodo - viskas isaketa, duobeta.. o gal cia tik patinimas laikos? g.gif
Atsakyti
Arkana!! kaip mes taves laukem 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip suprantu rezultatu patenkinta esi smile.gif
Laukiam vaizdinio reportazo thumbup.gif

Evan1, mano galva tavo nosyte daili palyginus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 17, 11:01)
Arkana!! kaip mes taves laukem  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Laukiam vaizdinio reportazo  thumbup.gif

smile.gif as irgi nekantriai laukiau su jumis ispudziais pasidalint 4u.gif jau ikeliau vaizdine medziaga wink.gif

Evan1, o tu cia jau po op ar dar tik svarstai operuotis? nes net nematau, ka cia operuot..
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2010 03 17, 09:48)
sveikutes! pagaliau pargrizau pas jus smile.gif

o istraukus siulus ir nuemus itvara praeita antradieni vos nenualpau g.gif biggrin.gif. pasirodo daug kam tokia reakcija buna, tik nespejau gydytojo paklaust del ko, nes abejoju, kad tai del psichologiniu priezasciu g.gif  ar kam dar taip buvo?

Papildyta:
tiesa, del gumbeliu: apsiciupinejau ir pas save radau idomiu nelygumu prie nosies is abieju pusiu. Vizualiai to nesimato, bet jausmas ciupinejant tai kraupokas blink.gif , cia gal is tu vietu isgramde ir sustume, kad uzpildytu nurezta kuprele.. bet taip ir isivaizduoju, kaip ten po oda vaizdelis atrodo - viskas isaketa, duobeta.. o gal cia tik patinimas laikos? g.gif

Sveika 4u.gif as buvau soke po itvaro nuemimo biggrin.gif net amoniako prireike blush2.gif
Nelygumai dar susigules, labai mazai laiko praejo, tik dvi savaites, neciupinek ten perdaug smile.gif

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 17, 10:01)
Arkana!! kaip mes taves laukem  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Laukiam vaizdinio reportazo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif evan1, nereikia tau operacijos cool.gif viskas tvarkoj su tavo nosim 4u.gif
Atsakyti
Kraisle ir Citrute - na grazu ziuret, taip tinka prie jusu veideliu wub.gif
DolceVita, po gelio suleidimo tikrai patiesejus nosyte:) kaip tu pati jauties? kokios nuotaikos paskutiniu metu, susijusios su nosim?smile.gif
Angelinka - kaip kitas zmogus, palyginus su ankstesnem foto thumbup.gif net nupurto pagalvojus, kiek turejai prisikentet po tu nepavykusiu op... pagaliau gali dziaugtis!
Kita, perziurejau albuma - pasikeitimas isties ryskus. Puikiai dabar atrodai thumbup.gif
Atsakyti