Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Wau, Arkaniuk, ir cia tik po dvieju savaiciu bigsmile.gif thumbup.gif
Labai grazi nosyte gavosi, sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesa, Desert, tavo pasikeitimas taip pat neitiketinas - jau senesnes tavo nuotraukas beziuredama pamaniau, kad stebuklingai tau sutvarke wub.gif
Atsakyti
Arkana, labai gražiai atrodai, mano nuomone puikiai pavyko operacija thumbup.gif labai natūraliai ir proporcingai gavosi. Negaliu patikėti, kad praėjo TIK dvi savaitės, nes iš nuotraukų net neįtartum, kad iš viso buvo operuota 4u.gif
Atsakyti
oho, net nesitikejau tokios geros reakcijos ax.gif dekui, mergaites:)
o kas del gyjimo, kai nuejau siulu traukt, net pats chirurgas paklause, ka tokio stebuklingo dariau ar tepiau, kad taip gerai atrodau po savaites biggrin.gif gal cia ir paties gydytojo ranku nuopelnas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika, Arkana, 4u.gif

nius zinai, turiu pasakyti, kad is visu operaciju paskutiniu metu vykusiu, tavoji man paliko bene didziausia ispudi thumbup.gif atrodai wub.gif wub.gif wub.gif
labai labai naturaliai, niekad nepasakytum, kad daryta nosytes op, bet ji dabar toookia daili thumbup.gif 4u.gif labai dziaugiuosi del taves.

O as nakciai dedu tokius silikoninius "vamzdelius" i nosi, tai po sios nakties atrodo lyg ir geriau kvepuoju kaire puse. Liepe nakciai detis 3 sav mirksiukas.gif

Oi, kaip as tau pavydziu baltu pavydu blush2.gif
Taip vat prisiziuriu graziu nosyciu ir savoji vel nebepatinka unsure.gif verysad.gif
Sakau, gal isvis kuri laika cia nesilankyti unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 17 kovo 2010 - 10:39
Arkana, o kaip tu dabar jautiesi - ar susigyvenai su savo nauja išvaizda? Ką sako pažįstami apie pasikeitimus? Žinai, turėjai kažką labai raganiško prieš tai mirksiukas.gif o dabar tiesiog graži mergina - ar negaila? lotuliukas.gif Mane nuo ryto ant juodo jumoro traukia doh.gif mano nosis mane nervina
Atsakyti
Arkana, labai ispudingas rezultatas ir tu pati labai thumbup.gif wub.gif Proporcinga, grazi nosyte wub.gif Kaip suprantu ji dar patinusi..bet kazkaip labai tau tinka
Papildyta:
Nors ir senoji nosyte, man atrodo tau labai tiko..tose nuotraukuose kur plaukai paleisti, akys ziba..labai daili moteris wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Katka, vis neprisimenu ar tu dareisi jau op? Tu turbut ta paslaptingoji, kuri saves nerodo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomones 4u.gif wub.gif
Bet zinokit nei vienas, absoliuciai, zmogus nepastebejo pokyciu tongue.gif Visiems sakiau, kad operuosiuos pertvara ir kai sutikdavau zmogu ir klausdavau ar pasikeite mano nosis, visi vienareiksmiskai sako, kad visada mano nosis buvo gera blush2.gif Tik parodzius bjauriasias is arti fotografuotas foto pries ir po, visi akis ispucia ir negali patiket, kad ten as doh.gif Gal gerai mokejau maskuotis, o gal, kadangi pati kompleksu niekada nejauciau, tai ir aplinkiniai nemate... Visgi viskas slypi musu galveleje, ka pacios apie save manome ta ir kiti pastebi 4u.gif Taip, kad mergytes, daugiau pasitikejimo savimi ir mes busim pacios graziausios thumbup.gif wub.gif
P.S. imesiu kelias grazias foto pries blush2.gif
Arkana nosyte nerealiai naturaliai atrodo, formos islaikytos, labai tinka prie veiduko thumbup.gif gumbeliai ir pas mane jaucias is sonu (tarp akiu), jie ir liks, nes per tas vietas sustume nosi, kitaip sakant, kale unsure.gif
Kraisle labai pasikeitus, grazu, galiukas dar sumazes ir bus super thumbup.gif
Evan1 tik del nosytes sumazinimo nesioperuociau, pakankamai pavyzdziu kaip gali baigtis...
Angelinka labai naturaliai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 17, 11:43)

Katka, vis neprisimenu ar tu dareisi jau op? Tu turbut ta paslaptingoji, kuri saves nerodo  g.gif  biggrin.gif

aš šiaip čia iš neturėjimo ką veikti dalyvauju lotuliukas.gif sakau, šiandien mano nuotaika nenusakomai bjauri doh.gif
Atsakyti
na tikrai nustebino mane jusu atsiliepimai, net diena praskaidrinot blush2.gif nes vistik be nuomones is salies (ypac tokios akylos kaip jusu) visko galima prisigalvoti doh.gif
as pati neaskyciau, kad taip jau dziugavau pamacius ta nauja nosi, betyrinedama kasdien buvau radus trukumeliu, pvz is tam tikro kampo ziurint man noretusi, kad ji dar labiau bukesne butu (siaubingai nepatiko jos smailumas pries op), is priekio ziurint ji man siek tiek kreivoka ir apskritai, ankstesnis vaizdas is priekio mane visai tenkino. Bet gal cia dar del patinimo taip atrodo.. gydytojas pries op ir pats minejo kad is priekio nelabai kas pasikeis. O vat kupreles atsikratymu esu labai patenkinta, net palengvejo:)

o kas del aplinkiniu nuomones - didelio pasikeitimo nelabai kas pastebejo, tik visi visuotinai sutiko, kad kupreles neber ir kad dar mazumele patinus nosis. Kita vertus, tiems zmonems ir pries op mano nosis absoliuciai nekliuvo, net nesuprato kam man to reikia.. bet si savaitg zadu susitikt su labiau smulkmenas pastebinciais ir griezciau vertinanciais draugais, tad bus idomu, ka jie pasakys:)

Katka, sutinku, nosis isties raganiska buvo biggrin.gif daug kas ir sakydavo man, kad ji- didelis mano savitumas rolleyes.gif bet as vistik raganas isivaizduoju grazesnes, todel negaila cool.gif

Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 17, 10:33)

Taip vat prisiziuriu graziu nosyciu ir savoji vel nebepatinka  unsure.gif  verysad.gif
Sakau, gal isvis kuri laika cia nesilankyti  unsure.gif  unsure.gif

DolceVita viskas gerai su ta nosim, ypac po gelio suleidimo 4u.gif Nosies galiukas sumazes is bus, kaip as megstu sakyti, istabu wub.gif Man gydytojas sako, kad tas gelis issivaiksto po kazkiek laiko, bet vistiek paskui buna geriau nei pries cool.gif
Atsakyti
Evan1 - man tavo nosis neatrodo baisi, ji taves nebjauroja. Mano nuomone kaip tik priduoda tau savitumo
Arkana - labai gerai tau chirurgas padare thumbup.gif Issaugojes pradinius nosies bruozus (maza kuprele), padare nauja tau tinkancia nosi. Manau, kad tam reikia didelio meistriskumo. Sveikinu!
Citrute - man tavo nauja nosis graziausia! Idealiai tiesi is sono. As tokios norejau sau bigsmile.gif Pas mane siek tiek idubimas gavosi...
Atsakyti