Labai grazi nosyte gavosi, sveikinu
Wau, Arkaniuk, ir cia tik po dvieju savaiciu
tiesa, Desert, tavo pasikeitimas taip pat neitiketinas - jau senesnes tavo nuotraukas beziuredama pamaniau, kad stebuklingai tau sutvarke
oho, net nesitikejau tokios geros reakcijos
dekui, mergaites:)
o kas del gyjimo, kai nuejau siulu traukt, net pats chirurgas paklause, ka tokio stebuklingo dariau ar tepiau, kad taip gerai atrodau po savaites
gal cia ir paties gydytojo ranku nuopelnas
o kas del gyjimo, kai nuejau siulu traukt, net pats chirurgas paklause, ka tokio stebuklingo dariau ar tepiau, kad taip gerai atrodau po savaites
Sveika, Arkana,
nius zinai, turiu pasakyti, kad is visu operaciju paskutiniu metu vykusiu, tavoji man paliko bene didziausia ispudi
atrodai
labai labai naturaliai, niekad nepasakytum, kad daryta nosytes op, bet ji dabar toookia daili
labai dziaugiuosi del taves.
O as nakciai dedu tokius silikoninius "vamzdelius" i nosi, tai po sios nakties atrodo lyg ir geriau kvepuoju kaire puse. Liepe nakciai detis 3 sav
Oi, kaip as tau pavydziu baltu pavydu
Taip vat prisiziuriu graziu nosyciu ir savoji vel nebepatinka

Sakau, gal isvis kuri laika cia nesilankyti
nius zinai, turiu pasakyti, kad is visu operaciju paskutiniu metu vykusiu, tavoji man paliko bene didziausia ispudi
labai labai naturaliai, niekad nepasakytum, kad daryta nosytes op, bet ji dabar toookia daili
O as nakciai dedu tokius silikoninius "vamzdelius" i nosi, tai po sios nakties atrodo lyg ir geriau kvepuoju kaire puse. Liepe nakciai detis 3 sav
Oi, kaip as tau pavydziu baltu pavydu
Arkana, labai ispudingas rezultatas ir tu pati labai
Proporcinga, grazi nosyte
Kaip suprantu ji dar patinusi..bet kazkaip labai tau tinka
Papildyta:
Nors ir senoji nosyte, man atrodo tau labai tiko..tose nuotraukuose kur plaukai paleisti, akys ziba..labai daili moteris

Papildyta:
Katka, vis neprisimenu ar tu dareisi jau op? Tu turbut ta paslaptingoji, kuri saves nerodo
Papildyta:
Nors ir senoji nosyte, man atrodo tau labai tiko..tose nuotraukuose kur plaukai paleisti, akys ziba..labai daili moteris
Papildyta:
Katka, vis neprisimenu ar tu dareisi jau op? Tu turbut ta paslaptingoji, kuri saves nerodo
Aciu visoms uz nuomones
Bet zinokit nei vienas, absoliuciai, zmogus nepastebejo pokyciu
Visiems sakiau, kad operuosiuos pertvara ir kai sutikdavau zmogu ir klausdavau ar pasikeite mano nosis, visi vienareiksmiskai sako, kad visada mano nosis buvo gera
Tik parodzius bjauriasias is arti fotografuotas foto pries ir po, visi akis ispucia ir negali patiket, kad ten as
Gal gerai mokejau maskuotis, o gal, kadangi pati kompleksu niekada nejauciau, tai ir aplinkiniai nemate... Visgi viskas slypi musu galveleje, ka pacios apie save manome ta ir kiti pastebi
Taip, kad mergytes, daugiau pasitikejimo savimi ir mes busim pacios graziausios
P.S. imesiu kelias grazias foto pries
Arkana nosyte nerealiai naturaliai atrodo, formos islaikytos, labai tinka prie veiduko
gumbeliai ir pas mane jaucias is sonu (tarp akiu), jie ir liks, nes per tas vietas sustume nosi, kitaip sakant, kale
Kraisle labai pasikeitus, grazu, galiukas dar sumazes ir bus super
Evan1 tik del nosytes sumazinimo nesioperuociau, pakankamai pavyzdziu kaip gali baigtis...
Angelinka labai naturaliai atrodai
Bet zinokit nei vienas, absoliuciai, zmogus nepastebejo pokyciu
P.S. imesiu kelias grazias foto pries
Arkana nosyte nerealiai naturaliai atrodo, formos islaikytos, labai tinka prie veiduko
Kraisle labai pasikeitus, grazu, galiukas dar sumazes ir bus super
Evan1 tik del nosytes sumazinimo nesioperuociau, pakankamai pavyzdziu kaip gali baigtis...
Angelinka labai naturaliai atrodai
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 17, 11:43)
aš šiaip čia iš neturėjimo ką veikti dalyvauju
na tikrai nustebino mane jusu atsiliepimai, net diena praskaidrinot
nes vistik be nuomones is salies (ypac tokios akylos kaip jusu) visko galima prisigalvoti
as pati neaskyciau, kad taip jau dziugavau pamacius ta nauja nosi, betyrinedama kasdien buvau radus trukumeliu, pvz is tam tikro kampo ziurint man noretusi, kad ji dar labiau bukesne butu (siaubingai nepatiko jos smailumas pries op), is priekio ziurint ji man siek tiek kreivoka ir apskritai, ankstesnis vaizdas is priekio mane visai tenkino. Bet gal cia dar del patinimo taip atrodo.. gydytojas pries op ir pats minejo kad is priekio nelabai kas pasikeis. O vat kupreles atsikratymu esu labai patenkinta, net palengvejo:)
o kas del aplinkiniu nuomones - didelio pasikeitimo nelabai kas pastebejo, tik visi visuotinai sutiko, kad kupreles neber ir kad dar mazumele patinus nosis. Kita vertus, tiems zmonems ir pries op mano nosis absoliuciai nekliuvo, net nesuprato kam man to reikia.. bet si savaitg zadu susitikt su labiau smulkmenas pastebinciais ir griezciau vertinanciais draugais, tad bus idomu, ka jie pasakys:)
Katka, sutinku, nosis isties raganiska buvo
daug kas ir sakydavo man, kad ji- didelis mano savitumas
bet as vistik raganas isivaizduoju grazesnes, todel negaila
as pati neaskyciau, kad taip jau dziugavau pamacius ta nauja nosi, betyrinedama kasdien buvau radus trukumeliu, pvz is tam tikro kampo ziurint man noretusi, kad ji dar labiau bukesne butu (siaubingai nepatiko jos smailumas pries op), is priekio ziurint ji man siek tiek kreivoka ir apskritai, ankstesnis vaizdas is priekio mane visai tenkino. Bet gal cia dar del patinimo taip atrodo.. gydytojas pries op ir pats minejo kad is priekio nelabai kas pasikeis. O vat kupreles atsikratymu esu labai patenkinta, net palengvejo:)
o kas del aplinkiniu nuomones - didelio pasikeitimo nelabai kas pastebejo, tik visi visuotinai sutiko, kad kupreles neber ir kad dar mazumele patinus nosis. Kita vertus, tiems zmonems ir pries op mano nosis absoliuciai nekliuvo, net nesuprato kam man to reikia.. bet si savaitg zadu susitikt su labiau smulkmenas pastebinciais ir griezciau vertinanciais draugais, tad bus idomu, ka jie pasakys:)
Katka, sutinku, nosis isties raganiska buvo
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 17, 10:33)
DolceVita viskas gerai su ta nosim, ypac po gelio suleidimo
Evan1 - man tavo nosis neatrodo baisi, ji taves nebjauroja. Mano nuomone kaip tik priduoda tau savitumo
Arkana - labai gerai tau chirurgas padare
Issaugojes pradinius nosies bruozus (maza kuprele), padare nauja tau tinkancia nosi. Manau, kad tam reikia didelio meistriskumo. Sveikinu!
Citrute - man tavo nauja nosis graziausia! Idealiai tiesi is sono. As tokios norejau sau
Pas mane siek tiek idubimas gavosi...
Arkana - labai gerai tau chirurgas padare
Citrute - man tavo nauja nosis graziausia! Idealiai tiesi is sono. As tokios norejau sau