Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 17, 11:33)
O as nakciai dedu tokius silikoninius "vamzdelius" i nosi, tai po sios nakties atrodo lyg ir geriau kvepuoju kaire puse. Liepe nakciai detis 3 sav  mirksiukas.gif

Oi, kaip as tau pavydziu baltu pavydu  blush2.gif
Taip vat prisiziuriu graziu nosyciu ir savoji vel nebepatinka  unsure.gif  verysad.gif
Sakau, gal isvis kuri laika cia nesilankyti  unsure.gif  unsure.gif

DolceVita, nevaryk dievo i medi, atrodai nuostabiai! juk pati matai wub.gif
idomu tie vamzdeliai, reiks gal ir man kazko panasaus uzprasyt.. tikiu, kad tos problemos su kvepavimu tikrai isnyks. As pries op pora kartu klausiau D.R. ar nebus jokiu ilgalaikiu pasikeituiimu su kvepavimu - jis tvirtai patikino - tikrai NE!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkana: 17 kovo 2010 - 11:09
QUOTE(Archideja @ 2010 03 17, 11:06)

Citrute - man tavo nauja nosis graziausia! Idealiai tiesi is sono. As tokios norejau sau bigsmile.gif Pas mane siek tiek idubimas gavosi...

wub.gif Aciu 4u.gif profilis ir man paciai labai patinka, tikiuosi jis nenuses netinkamai ax.gif Liko sulaukti, kad gerai i savo vietas suvaiksciotu nosis is priekio doh.gif
P.S. imeciau daugiau foto pries ax.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 03 17, 12:10)
wub.gif Aciu  4u.gif  profilis ir man paciai labai patinka, tikiuosi jis nenuses netinkamai ax.gif  Liko sulaukti, kad gerai i savo vietas suvaiksciotu nosis is priekio doh.gif
P.S. imeciau daugiau foto pries  ax.gif

ale tikrai, siose nuotraukose neisryskeje tie trukumai, suprantama kodel aplinkiniai galejo nepastebet pasikeitimo
Atsakyti
citrute, nu tikrai jokiu ten trukumu nesimato smile.gif
o del psichologinio nusiteikimo, tai aisku, kad daug duoda. Nes as nuo paauglystes susitaikiau su savo nosim, pabrezdavau kitus dalykus ir pati jauciausi grazi, nes kaskart profiliu saves juk nematydavau biggrin.gif
Bet atsiradus galimybei daryti op, tai jau visus puse metu jauciuosi nekaip... sad.gif Ir aplinkiniai tai mato..atrodo, net i miesta nesinori eiti.. Kaip laukiu savo op wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 17 kovo 2010 - 11:21
QUOTE(Arkana @ 2010 03 17, 11:14)
ale tikrai, siose nuotraukose neisryskeje tie trukumai, suprantama kodel aplinkiniai galejo nepastebet pasikeitimo

Tai ir sakau, kad gyvenau 30 metu ir nezinojau, kad baisia nosi turejau doh.gif Tik pries op kai pradejau is arti visais profiliais fotografuotis pakraupau lotuliukas.gif ir MB ir mama pakraupinau rodydama tas foto, nes niekas i galva net neeme, kad kazkas negerai blush2.gif o vat dabar uztadt turiu ka veikti, kasdien nosi tyrineju po mm ir is proto MB vedu tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 17, 11:19)
citrute, nu tikrai jokiu ten trukumu nesimato smile.gif

tai man atrodo, kad del to pas kitas paneles, kurios imeta foto i albumeli ne is arti fotografuotas ir atrodo tos nosys normalios ax.gif o kai nusifotografuoji grieztu profiliu ar priekiu ir dar taip is arti, kiekvienas mm matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 03 17, 12:23)
tai man atrodo, kad del to pas kitas paneles, kurios imeta foto i albumeli ne is arti fotografuotas ir atrodo tos nosys normalios  ax.gif  o kai nusifotografuoji grieztu profiliu ar priekiu ir dar taip is arti, kiekvienas mm matosi  4u.gif

tikra tiesa, pvz mano antroji foto (kur is profilio juodai balta) buvo daryta pas D.R. fotografa, tad trukumelius visus isryskino, ne tik pacios nosies bet net odos biggrin.gif
Atsakyti
Arkana puikiai pavyko, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 03 17, 13:33)
Arkana puikiai pavyko, labai grazu  wub.gif

dekui blush2.gif

o klausimas visoms: kaip manot, tas galiukas dar leisis? visai megciau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Arkana[B] liux nosyte,matosi sutvarke Radzevicius tai ka,ka turejo sutvarkyti,nosies kaulo per daug nenuskele,neuzriete ko nereikejo,rezultatas-tavo nosis,tik 100 kartu grazesne! wub.gif

Citrute,o man tu ir pries tai labai grazi buvai! wub.gif

[B]Dolcevita
,gana nervintis,grazi ta tavo nosyte,jeigu butu trukumu,manau,cia visos tau pasakytu.Po gelio suleidimo atrodai dar geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 17 kovo 2010 - 14:13
Aš pabūsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad aš evan1 vietoje tikrai daryčiaus operaciją. Manoji buvo panaši, tai tik džiaugiuosi, kad dabar mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 17, 15:55)
Aš pabūsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad aš evan1 vietoje tikrai daryčiaus operaciją. Manoji buvo panaši, tai tik džiaugiuosi, kad dabar mažesnė.

aš kaip tik norėjau parašyti, kad jei yra kompleksas ir gyvenimas su dabartine nosim yra nemielas - gal verta operuotis
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 03 17, 16:13)
aš kaip tik norėjau parašyti, kad jei yra kompleksas ir gyvenimas su dabartine nosim yra nemielas - gal verta operuotis

drinks_cheers.gif
Atsakyti