Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

lucero,jau du metus vargsti?kosmaras as tai baisiai ysitikinus kad jau tuoj pasveiksiu....... smile.gif o kiek tau metu? blush2.gif
Atsakyti
Jauna as dar kaip L@pke, bet mano gyvenimas pries du metus apsiverte...bet as tikiuosi atgauti savo gyvenima... noriu jaustis sveika, o ne amzina ligone sad.gif
Atsakyti
Tikriausiai visi to norime. O as kaip tik kazkodel pablogejima jauciu. Jau 1-2 savaites buvo fantastiskos, o dabar vel nuotalinis kazminutinis baimes jausmas ir itamta. Laukimas, kad kita sekunde gali but paskutine, nerealumo jausmas ir nepasitikejimas savim ir savo sveikata doh.gif Durnumas kazkoks!
Atsakyti
viskas bus gerai merginos,as dar tik puse metu sergu bet jau nusibodo negyvai blink.gif manau pasveiksim kartu su atejusia vasara mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites ,

isiterpsiu, man anskciau dar buvo , galvojau " kaip gi as mirsiu dabar, kai net vaika neagimdziau ( tia manod diziausia svajone)??? o dabar kartais pagalvoju " kam man gyvent, jeigu as net vaika nepagimdziau"...zodziu as jus visus lb gerai suprantu su tuom PA ir su hipochondrija dar labiau verysad.gif
Atsakyti
Paperdoll, gi dar pagimdysi, jauna tu dar !!!!! nenuleisk ranku!;)
Atsakyti
Kaip as galiu laukt vasaros jei man nuo karsciu nuo saules taip prasta kartais buna ... sad.gif aisku buna ir nuostabiu dienu vasara, bet buna ir tokiu kad vidury vasaros imi svajot apie ziema.....doh.gif
Atsakyti
baik tu,mes jau busim pasveike iki vasaros mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif , o ,as paskutiniom dienom stengiuosi daugiau vaiksciuoti. Siendien tai is vis diena buvo superine thumbup.gif Oras tai super, silta, su draugais nuvarem i gamta, visa diena ten prabuvom, pakepem desreles, pasedejom, saulute silde thumbup.gif Sveikata kaip ir nieko, cia bangom uzeina, pastebejau, kad jei negalvoju, kad tuoj nualpsiu ar svaigs galva, tada taip atsitinka reciau. As is vis kai uzeina tas negerumas is karto pradedu kur nors begti ar greitai vaiksciuoti ir praeina ax.gif
L@pke zinok man taip pat buna, kai iseinu kur nors viena ar su vyruuzeina nerealumo jausmas, net uznesa i sonus, tada laikausi vyro blush2.gif , jis jau zino, kad gali man uzeiti. Mane ta vegetonija kankina pusantro metu doh.gif Bet kaip lucero pasake, tikrai lengviau kai zinai kas darosi su tavim smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .
Perskaičiau jūsų pokalbius, daug prišnekėjot . Mačiau buvo užsiminta apie vegetarizmą, na nesutikčiau, kad tai nesveika, aš pati esu vegetarė ir manau, jog man nuo to tik geriau. thumbup.gif
Atsakyti
Paperdoll, klausyk, tu dirbi onkologinei lygoninei, tu matai sergancius, tu zinai kaip jie atrodo, gal net domejaisi sia lyga is medicinines puses daugiau nei mes... gal turi patarimu, kaip apsisaugot nuo tos lygos, ka valgyt-gert o ko ne, kas veikia ypac neigiamai is faktoriu? Kokio amziaus zmones sudaro didziausia serganciuju dali? Ar tikrai daug musu amziaus? Kokie yra tos lygos simptomai i kuriuos reiktu atkrepti demesi? Kokius ir kaip daznai patartina atlikti tyrimus? blush2.gif

O del tavo minciu, jog neverta gyvent, jei nepagimdei... vis gi gyveni savo gyvenima, vertink ji ir dziaukis, nes netikiu, kad tavo gyvenime viskas tik pilka ir liudna. Yra gi ir gero! O vaika pagimdysi, jei tik tikrai to nori. Mano problema kitokia - visada bijojau gimdyt ir dabar kai turiu nervinius sutrikimus is vis neisivaizduoju kaip isnesiosiu ir pagimdysiu sveika vaika, kai to reikes unsure.gif As dabar pasoku ir puolu i PA jei kas suskausta, o kai zinosiu, kad vaikeli nesioju ir organizme visokie pokyciai vyks, o as vis lauksiu komplikaciju... verysad.gif
Atsakyti
As ir bijau ir nestumo ir gimdymo su tokiu jautrumu biggrin.gif
pvz esi nescia ir imi koset ar pa nestumo metu GI SIAUBAS blink.gif doh.gif:
Atsakyti