lucero,jau du metus vargsti?kosmaras as tai baisiai ysitikinus kad jau tuoj pasveiksiu.......
o kiek tau metu?
Jauna as dar kaip L@pke, bet mano gyvenimas pries du metus apsiverte...bet as tikiuosi atgauti savo gyvenima... noriu jaustis sveika, o ne amzina ligone
Tikriausiai visi to norime. O as kaip tik kazkodel pablogejima jauciu. Jau 1-2 savaites buvo fantastiskos, o dabar vel nuotalinis kazminutinis baimes jausmas ir itamta. Laukimas, kad kita sekunde gali but paskutine, nerealumo jausmas ir nepasitikejimas savim ir savo sveikata
Durnumas kazkoks!
viskas bus gerai merginos,as dar tik puse metu sergu bet jau nusibodo negyvai
manau pasveiksim kartu su atejusia vasara
labas mergaites ,
isiterpsiu, man anskciau dar buvo , galvojau " kaip gi as mirsiu dabar, kai net vaika neagimdziau ( tia manod diziausia svajone)??? o dabar kartais pagalvoju " kam man gyvent, jeigu as net vaika nepagimdziau"...zodziu as jus visus lb gerai suprantu su tuom PA ir su hipochondrija dar labiau
isiterpsiu, man anskciau dar buvo , galvojau " kaip gi as mirsiu dabar, kai net vaika neagimdziau ( tia manod diziausia svajone)??? o dabar kartais pagalvoju " kam man gyvent, jeigu as net vaika nepagimdziau"...zodziu as jus visus lb gerai suprantu su tuom PA ir su hipochondrija dar labiau
Paperdoll, gi dar pagimdysi, jauna tu dar !!!!! nenuleisk ranku!;)
Kaip as galiu laukt vasaros jei man nuo karsciu nuo saules taip prasta kartais buna ...
aisku buna ir nuostabiu dienu vasara, bet buna ir tokiu kad vidury vasaros imi svajot apie ziema.....
baik tu,mes jau busim pasveike iki vasaros
Sveikos mergaites
, o ,as paskutiniom dienom stengiuosi daugiau vaiksciuoti. Siendien tai is vis diena buvo superine
Oras tai super, silta, su draugais nuvarem i gamta, visa diena ten prabuvom, pakepem desreles, pasedejom, saulute silde
Sveikata kaip ir nieko, cia bangom uzeina, pastebejau, kad jei negalvoju, kad tuoj nualpsiu ar svaigs galva, tada taip atsitinka reciau. As is vis kai uzeina tas negerumas is karto pradedu kur nors begti ar greitai vaiksciuoti ir praeina
L@pke zinok man taip pat buna, kai iseinu kur nors viena ar su vyruuzeina nerealumo jausmas, net uznesa i sonus, tada laikausi vyro
, jis jau zino, kad gali man uzeiti. Mane ta vegetonija kankina pusantro metu
Bet kaip lucero pasake, tikrai lengviau kai zinai kas darosi su tavim
L@pke zinok man taip pat buna, kai iseinu kur nors viena ar su vyruuzeina nerealumo jausmas, net uznesa i sonus, tada laikausi vyro
Sveikutės
.
Perskaičiau jūsų pokalbius, daug prišnekėjot . Mačiau buvo užsiminta apie vegetarizmą, na nesutikčiau, kad tai nesveika, aš pati esu vegetarė ir manau, jog man nuo to tik geriau.
Perskaičiau jūsų pokalbius, daug prišnekėjot . Mačiau buvo užsiminta apie vegetarizmą, na nesutikčiau, kad tai nesveika, aš pati esu vegetarė ir manau, jog man nuo to tik geriau.
Paperdoll, klausyk, tu dirbi onkologinei lygoninei, tu matai sergancius, tu zinai kaip jie atrodo, gal net domejaisi sia lyga is medicinines puses daugiau nei mes... gal turi patarimu, kaip apsisaugot nuo tos lygos, ka valgyt-gert o ko ne, kas veikia ypac neigiamai is faktoriu? Kokio amziaus zmones sudaro didziausia serganciuju dali? Ar tikrai daug musu amziaus? Kokie yra tos lygos simptomai i kuriuos reiktu atkrepti demesi? Kokius ir kaip daznai patartina atlikti tyrimus?
O del tavo minciu, jog neverta gyvent, jei nepagimdei... vis gi gyveni savo gyvenima, vertink ji ir dziaukis, nes netikiu, kad tavo gyvenime viskas tik pilka ir liudna. Yra gi ir gero! O vaika pagimdysi, jei tik tikrai to nori. Mano problema kitokia - visada bijojau gimdyt ir dabar kai turiu nervinius sutrikimus is vis neisivaizduoju kaip isnesiosiu ir pagimdysiu sveika vaika, kai to reikes
As dabar pasoku ir puolu i PA jei kas suskausta, o kai zinosiu, kad vaikeli nesioju ir organizme visokie pokyciai vyks, o as vis lauksiu komplikaciju...
O del tavo minciu, jog neverta gyvent, jei nepagimdei... vis gi gyveni savo gyvenima, vertink ji ir dziaukis, nes netikiu, kad tavo gyvenime viskas tik pilka ir liudna. Yra gi ir gero! O vaika pagimdysi, jei tik tikrai to nori. Mano problema kitokia - visada bijojau gimdyt ir dabar kai turiu nervinius sutrikimus is vis neisivaizduoju kaip isnesiosiu ir pagimdysiu sveika vaika, kai to reikes
As ir bijau ir nestumo ir gimdymo su tokiu jautrumu 
pvz esi nescia ir imi koset ar pa nestumo metu GI SIAUBAS
:
pvz esi nescia ir imi koset ar pa nestumo metu GI SIAUBAS