Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(lucero @ 2010 04 07, 14:05)
Nemoku rusu. O as esu knyga skaicius apie vandenis, kaip pvz paimki dvi stiklines vandens ant vienos padek lapuka as bjaurus arba zodis baime , o ant kitos meile dziaugsmas ir ten pirmas surugsta vanduo su blogu zodziu. po to dar galim ta pati meginti su saldymu tai gaunas grazios formos su teigiamu zodziu :)nu esme viso sito ta pati - mintys kuria realybe.

Angliškai http://video.google....82744103122879#

Tai vat žmogaus kūną sudaro apie 70 % vandens... Tai viskas, kas neigiama programuojasi... O galvoje dar didesnis procentas vandens, jei gerai prisimenu siekia apie 95% net... Tai vat mergaitės - MINTYS, valdykite savo mintis 4u.gif
Įsivaizduokite, kad esate tos stiklinės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 07 balandžio 2010 - 13:17
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 07, 14:10)
Angliškai http://video.google....82744103122879#

Tai vat žmogaus kūną sudaro apie 70 % vandens... Tai viskas, kas neigiama programuojasi... O galvoje dar didesnis procentas vandens, jei gerai prisimenu siekia apie 95% net... Tai vat mergaitės - MINTYS, valdykite savo mintis 4u.gif
Įsivaizduokite, kad esate tos stiklinės biggrin.gif

As irgi girdejau apie vystancias geles ir negrazios formos snaiges kai groja rokas ar girdi neigiamas emocijas. Bet tai moksliskai neirodyta. kazkada ziurejau per TV eksperimenta, tai jis parode, jog ne visada yra poveikis, ne visada vienodas. Viena karta kaip tik augalai labiau isaugo girdint hard rock. g.gif

Bet esme ne tame. Uz tat tikrai zinoma, kad jei zmogus nukreipia mintis i viena dalyka ir masto apie tai masto, apciupia, isiziuri, tai po kiek laiko jam pradeda kazkas vaidentis ar jaustis. Bet ta vieta nuo minciu nepradeda skaudet, kas idomiausia, cia musu smegenys pradeda mums siusti signalus apie skausma, nes mes savo veiksmais isakom jam tai patirt, is pradziu jis blaskosi, galvoja kodel su juo taip, o po to sako - nu gerai tegul skauda, man tai kas lotuliukas.gif Cia kaip vaikystei atsiguyli ir ziuri i kokia beforme figura ant uzuolaidu ar tapetu, ziuri ziuri ir laikui begant smegenis pradeda dagalvot kazka, kazkokios linijos tarsis issitrina, kitos atsirnda ir ta figura jau ryskiai panasi i drambli, ar arkli.... Bet sio nesugebes labai praktiskas, realistas, be vaizduotes, nejautrus. Taip ir del savo baimiu skausmu, mes juos patiriam, nes esame kurybiskos ir jautrios ir isakom savo smegenim isivaizduot visokius negalavimus savo kune.

Bet! nuo to nelegviau, nes galvojant "as valdysiu savo smegenis" arba "as negalvosiu apie skausmus", tai jau reiskia kad jus galvojat ir bandod isiterpt i naturalia organizmo veikla. Reikia ismokt isvys nekreipt demesio i tai kaip dirba musu smegenys, isvys persiorientuot i kitus dalykus, bet tai be galo sunku schmoll.gif
Atsakyti
Manau nėra nė vieno žmogaus pasalyje, kuris pasakytų, kad tai paprasta ir lengva... Tai sunkus darbas su savimi diena iš dienos, visą gyvenimą smile.gif Aišku skitumas tas, kad vieni to nori ir siekia, kiti renkasi kitą kelią smile.gif
Žinau vieną žmogų, kuris nusprendė keisti savo gyvenimą mintimis ir jau 17 m. kaip neturėjo jokių sveikatos negalavimų, jokių galvos skausmų ir t.t., per tiek laiko neišėrė nė vienos tabletės ir visa tai tik paties žmogaus pastangų dėka... Bet ir tai tiek pasiekęs jis nesako, kad tai paprasta, jis ir toliau dirba su savimi diena iš dienos, mane tai be galo žavi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 07 balandžio 2010 - 14:01
Jo tokie pavyzdziai ikvepia.
http://www.sveikata....gus-nugali-vezi
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 07, 15:06)

Faina... tik ar realiai galima laikytis tokiu dietu musu saly ir musu laikais? Sako kad vegetarizmas yra labai nesveika, zuvi irgi nevalgysi nekepta, darzoves musu parduotuvese apipurkstos chemikalais, sultys padaryti is koncentratu, o jei svieziai spausti tai is tu paciu su hemikatais isaugintu, is toli toli atveztu vaisiu unsure.gif

Liepa, sutinku su tavim, kad paleist rankas - paskutinis dalykas. Bet kaip kovot? Ypac po tokiu PA, straipsniu ir laidu? Negali uzkimsti ausis, uzsimerkti ir taip pragyventi, o nereaguot neiseina doh.gif Nuo ko pradet? Kaip nugyvent bent viena diena be baimes? 4u.gif
Atsakyti
valio thumbup.gif mano tyrimai idealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vien del to verta gyventi,negi mirsiu sveika lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 04 07, 15:55)
valio thumbup.gif mano tyrimai idealus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif vien del to verta gyventi,negi mirsiu sveika lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ooooo sveikinu! thumbup.gif
Super! drinks_cheers.gif
tai tikriausiai su mirtim teks palaukt lotuliukas.gif

As vis tik ryt nuvarysiu del skidliaukes hormonu pasitikrint ir grizus is komandiruotes reiks gliukozes tyrima pakartot, nes ten neaiskus buvo virsijams keliom simtosiom g.gif

O mano bendro kraujo tyrimai nera labai geri visa laika maza kazkoki uzdegima rodo, nuo kurio sako blogai jaustis netureciau. sako gal dantukas, gal gerkle, gal dar kazkas nereiksmingo. O tau visi visi rodykliai normoj? Kur dareisi, poliklinikoj ar mokamoj? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 04 07, 15:47)
Faina... tik ar realiai galima laikytis tokiu dietu musu saly ir musu laikais? Sako kad vegetarizmas yra labai nesveika, zuvi irgi nevalgysi nekepta, darzoves musu parduotuvese apipurkstos chemikalais, sultys padaryti is koncentratu, o jei svieziai spausti tai is tu paciu su hemikatais isaugintu, is toli toli atveztu vaisiu unsure.gif

Liepa, sutinku su tavim, kad paleist rankas - paskutinis dalykas. Bet kaip kovot? Ypac po tokiu PA, straipsniu ir laidu? Negali uzkimsti ausis, uzsimerkti ir taip pragyventi, o nereaguot neiseina doh.gif Nuo ko pradet? Kaip nugyvent bent viena diena be baimes? 4u.gif

Aš pvz. nebežiūriu jokių neigiamų laidų, neskaitau neigiamų straipsnių, net neskaitau ką jūs čia rašote, jei jau nuo pirmos eilutės matau, kad nieko gero blush2.gif
Tiesiog matau, kad man tas apribojimas padeda, atsirenku tiesiog ką noriu žiūrėti, klausyti ir t.t., kas man duos naudos ir teigiamų emocijų, o vėliau manau tai taps norma... Nes tos visos niūrios laidos, žiniasklaida ir t.t. višiskas blogis... Pajutau didelius pasikeitimus vien nuo to, kad uždraudžiau sau žiūrėti/skaityti/klausyti visą ta purvą... Bet kaip sakoma vieno recepto nėra, kiekvienas tikriausiai turi atrasi savąjį... rolleyes.gif

O kas liečia paskutinį tavo PA, truputėtį permečiau akimis, tai man iš šalies pasirodė, kad tu vos ne priverstinai įstumei savo organizmą į tą padėtį vėl blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 07 balandžio 2010 - 15:10
as dariau poliklinikoj bet mokejau 95 lt,ir hormonus ir visokiu kitokiu daugybe berods 14 tyrimu,sake kad visiskai norma visi,nei vieno neiskyre kad ant ribos ar kazkas panasaus,sake super thumbup.gif o va sirdele visa diena skaudineja...nu ir kas jau zinau kad nerviskai...nuotaika puiki ir kas paaiskins kodel ja skauda blink.gif stengiuosi nekreipti demesio
tai jus primeskit ant kiek mano organizmas nusilpes jei begerdama AD tiek nusimusiau imuniteta kad pirma karta gyvenime turejau pusleline,bet nespejo viena uzgyt kita isdygo pabaisa,uzsigydziau tas tai ant ranku persimete ziauru buvo du pirstai tik be pusliu buvo....kosmaras galvojau nuprotesiu tepalu prisipirkau dabar lyg gerai,bet tyrimas vistiek geras thumbup.gif as galvojau kad viskas bus nusilpe ten pas mane blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele25: 07 balandžio 2010 - 15:15
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 07, 16:08)
O kas liečia paskutinį tavo PA, truputėtį permečiau akimis, tai man iš šalies pasirodė, kad tu vos ne priverstinai įstumei savo organizmą į tą padėtį vėl blush2.gif  4u.gif

Aciu kad perskaitei nors viena akim lotuliukas.gif Jo, toks jausmas, kad pati isprovakavau ta PA, nes 3-4 nebuvo, tai nemazai ir net bandymo jam pasikartot nebuvo per tiek laiko. O cia jauciu, viskas, vaziuoja ir nebegaliu sustabdyt. Ir butu nuo ko! Nuo nerimo del mazo pulso, po to del siek tiek didoko man spaudimo ir del pirsto badejimo. Juokinga ir graudu! doh.gif Tai del to ir klausiu, ar jums ant tiek smarkiai tas PA pasireiskia ir kaip daznai. Be to kaip su juo kovot, nes kai jau apsedo kokia mintis mane tai labai sunku isvyt ir vis save uzsuku uzsuku... doh.gif

O siaip, as irgi vengiu neigiamu emociju, filmu, laidu, straipsniu. Visu cia rasanciu postus skaitau, nes kai jauciuosi gerai jauciu kad galiu ir noriu kitiems padet 4u.gif Buna dienu, kai as jauciuosi visiskai pasveikus, laiminga ir pilna jegu. tada net per jega nesinori apie lygas ir visa kita galvot. Net apsidziaugiau si savaitgali kad jau 2.5 menesio geriu AD, tai rodos jau ir suveike, puikiai jauciuos, pakili nuotaika thumbup.gif O cia netiketai del to pulso visa diena nervai, pradejau bijot, kad nuo bradihardijos gali sirdis sustot, kad gal kada pasakys stimuliatoriu i sirdi idet - na zodziu visuki suda prisigalvojau, nors sirdis istirta visapusiskai nieko ten nera. Po to vakare tas spaudimas isgasdino, o tada pirstas dabaige ir baime, kad prasides priepolis. Kai tik pagalvojau - o jei dabar vel priepolis bus? Ka as darysiu? O jei si karta dar ir insulta nuo jo gausiu? - tik pagalvojau ir momentaliai prasidejo. Va... blush2.gif

Pati kalta! O kaip man dabar nebebijot vakaro ir pasikartojimo? doh.gif
Atsakyti
nenusikalbek,bijok nebijojus bet jis siandien neateis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 04 07, 16:35)
nenusikalbek,bijok nebijojus bet jis siandien neateis tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Skamba kaip nuosprendis

Labai tikiuos, kad neateis ne tik siandien, bet ir artimiausius daug daug metu lotuliukas.gif

Per paskutinia savaite man net nustojo skaudet galva, nekamuoja dantis, sirdis reciau paskauda, o ir galvos svaigimu skaicius sumazejo, buna tik silpnumas ir mieguistumas smarkus. Skrandis nebeskauda ir zarnynas, tai gal kazkaip ir su PA susitvarkys, svarbiausia nepradet galvot, kad man stogas pavaziavo ir as saves negaliu kontroliuot o tik pult i isterikas ir panikas... doh.gif
Atsakyti