QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 07, 16:08)
O kas liečia paskutinį tavo PA, truputėtį permečiau akimis, tai man iš šalies pasirodė, kad tu vos ne priverstinai įstumei savo organizmą į tą padėtį vėl
Aciu kad perskaitei nors viena akim

Jo, toks jausmas, kad pati isprovakavau ta PA, nes 3-4 nebuvo, tai nemazai ir net bandymo jam pasikartot nebuvo per tiek laiko. O cia jauciu, viskas, vaziuoja ir nebegaliu sustabdyt. Ir butu nuo ko! Nuo nerimo del mazo pulso, po to del siek tiek didoko man spaudimo ir del pirsto badejimo. Juokinga ir graudu!

Tai del to ir klausiu, ar jums ant tiek smarkiai tas PA pasireiskia ir kaip daznai. Be to kaip su juo kovot, nes kai jau apsedo kokia mintis mane tai labai sunku isvyt ir vis save uzsuku uzsuku...
O siaip, as irgi vengiu neigiamu emociju, filmu, laidu, straipsniu. Visu cia rasanciu postus skaitau, nes kai jauciuosi gerai jauciu kad galiu ir noriu kitiems padet

Buna dienu, kai as jauciuosi visiskai pasveikus, laiminga ir pilna jegu. tada net per jega nesinori apie lygas ir visa kita galvot. Net apsidziaugiau si savaitgali kad jau 2.5 menesio geriu AD, tai rodos jau ir suveike, puikiai jauciuos, pakili nuotaika

O cia netiketai del to pulso visa diena nervai, pradejau bijot, kad nuo bradihardijos gali sirdis sustot, kad gal kada pasakys stimuliatoriu i sirdi idet - na zodziu visuki suda prisigalvojau, nors sirdis istirta visapusiskai nieko ten nera. Po to vakare tas spaudimas isgasdino, o tada pirstas dabaige ir baime, kad prasides priepolis. Kai tik pagalvojau - o jei dabar vel priepolis bus? Ka as darysiu? O jei si karta dar ir insulta nuo jo gausiu? - tik pagalvojau ir momentaliai prasidejo. Va...
Pati kalta! O kaip man dabar nebebijot vakaro ir pasikartojimo?