Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(L@pke @ 2010 04 29, 10:11)
Po puse metu menesiniu nebuvimas - tai ziauroka. Del nervu man buvo velavimas iki 10 dienu, tai jau nervinausi del to baisiai, ne apie ka kita galvot negalejau. dabar tai kaip laikrodis, be velavimo. thumbup.gif

Man nuo pat pirmųjų taip... niekad nebuvo normaliai. Taip ,kad labai aš stipriai dėl to nesinervinau ,nes buvo kitų problemų dėl ko jaudintis ... Man tik nuo KT dabar normaliai ,viskas .Kaip čia pasakius normaliai .Tiek ,kad laiku , bet skausmai ir gausumai tai doh.gif
Atsakyti
L@pke man irgi budavo savaite ar daugiau ta sona maude, bet savaip praeidavo 4u.gif
Mergaites o man siandien baisi naktis buvo, miegojau is pradziu normaliai kol puse keturiu neprabudau nuo sapno doh.gif Jau man taip ne pirma karta kai sapnuoju vandeni, kaz kodel ineriau ir norejau isgelebti kaz kokia skestancia mergina ir jauciu, kad paciai oro truksta, ia karto prabudau ir negaliu pajudeti, atrodo visa kuna paralizavo, sirdis atrode sustojo, tada ziauriai galva pradejo svaigti, prakaitas ispile ziaurus, visa lova slapia buvo, oro truko, uz kokiu 10 min praejo ir vel uzmigau verysad.gif Taigi aplanke ir mane sia nakt PA verysad.gif
Atsakyti
Areana wub.gif o man jau kuri laika vis skauda nugara ta desines puses atrodo sonkaulius, zinau jei nueisiu pas daktare ji man pasakys tarpsonkaulinis ... nes as su tokiu pat simptomu vasari reikalavau sviest plaucius, dabar man ju nebesvies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 29, 11:38)
Areana wub.gif o man jau kuri laika vis skauda nugara ta desines puses atrodo sonkaulius, zinau jei nueisiu pas daktare ji man pasakys tarpsonkaulinis ... nes as su tokiu pat simptomu vasari reikalavau sviest plaucius, dabar man ju nebesvies doh.gif

Tai ar sviete plaucius vasari?ka pasake gydytoja?jei nieko nerado ir viskas svaru manau cia somatinis simptomas g.gif
Atsakyti
Aha sake nieko nera ir pasiule raminamu doh.gif bet as dar nepatikejau nes as ant israso perskaiciau ten nu zinot kur sviecia po to kazka uzsraso, tai ten man kazka parase praplestos des infiltr doh.gif nzn kas tai bet nusprendziau kad viskas man kaput doh.gif atlekiau pas dakt o ji sako nieko cia tau nera , jetau o as jau vos nenumiriau per ta valanda nuo svietimo isvadu iki dakt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai viskas tada aisku su plauciais viskas tvarkoj, daugiau nesijaudink mirksiukas.gif pabandyk negalvoti apie ta skausma ir pamatysi kaip praeis.
Atsakyti
Pameginsiu, manau man gali but nuo daug sedejimo prie kompo ir nelabai taisyklingo blush-anim-cl.gif: ir seip stuburas neidealus tai nera ko noreti doh.gif
zinokit vakar dariausi krutu echo pas toki faina vyruka blush-anim-cl.gif: nu bet buvo idomiai klausinejo visai ne i tema nezinau biggrin.gif klause ar atejau viena po to kaip mano seksualinis gyvenimas einasi:D norejau numirt ar to reik tiriant mano krutis biggrin.gif bet rezultate viskas OK thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 29, 11:10)
Pameginsiu, manau man gali but nuo daug sedejimo prie kompo ir nelabai taisyklingo blush-anim-cl.gif: ir seip stuburas neidealus tai nera ko noreti doh.gif
zinokit vakar dariausi krutu echo pas toki faina vyruka blush-anim-cl.gif: nu bet buvo idomiai klausinejo visai ne i tema nezinau biggrin.gif klause ar atejau viena po to kaip mano seksualinis gyvenimas einasi:D norejau numirt ar to reik tiriant mano krutis biggrin.gif bet rezultate viskas OK thumbup.gif:

bijociau as biggrin.gif
bile viskas ok thumbup.gif
oas kazkaip jeigu kas kur man visada viska jau nervam suverciu ir dazniausiai neklystu ,anksciau tai per medikus visus ir eidavau ir atsimusdavau kaip i siena doh.gif
Atsakyti
oi man iki pirmuju PA gal pora metu skaudedavo grynai apendicito vietoj, net paspaudus ir atleidus nueidavo skausmas-grynai kaip esant apendiksui.Nuejau i echoskopija visa pilva apziurejo ir is moteriskos puses, pasake nervai rolleyes.gif
ir taip paskui seke kiti skausmai stuburo, dazniausiai menciu srityje, atrodo kad slanksteliai vienas i kita bruzinasi ir kt iki PA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(L@pke @ 2010 04 29, 10:11)
Po puse metu menesiniu nebuvimas - tai ziauroka. Del nervu man buvo velavimas iki 10 dienu, tai jau nervinausi del to baisiai, ne apie ka kita galvot negalejau. dabar tai kaip laikrodis, be velavimo. thumbup.gif

Uzsirasiau ryt pas ginekologa. Masaziste pasake gal nuo stuburo, ismasazavo, bet vakar vakare visvien maude, net dygciojo. Antra nakti beviaik nemiegojau ar nuo maudimo, ar nuo nervu del jo. doh.gif Gal ir ovuliacija, man vakar buvo kaip tik 14 d., bet maudzia tik viena sona ir jau savaite doh.gif realiai maniau gal apendicitas ar inkstai, o dabar vis daugiau mintis kreipiasi link zarnyno...  verysad.gif Prasysiu padaryt eho, bet neisivaizduoju pas ka eit, jei gine pasakys jog viskas ok... Ar realiai toks maudimas buna ir pats praeina? g.gif

inkstus jei skauda is nugaros puses, padauzius siek tiek(aisku nesmarkiai) turi nusmelkt skausmas 4u.gif

Man dar kilo toks klausimas blush2.gif rolleyes.gif o jus geriat visos kazkokius vaistus t.o. nuo nerimo ar PA, kurioms vis kartojasi kazkurie is simptomu?
nes as kaip pradejau gert vaistus, tai viskas ir susitvarke, nu tik apneja retkarciais uzklumpa, bet ji netikra smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 29 balandžio 2010 - 18:01
oi man nugara nepraeina doh.gif ar gali is nervu skaudet nugara ar but tarpsonkaulinis istisai ???
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 29, 19:02)
oi man nugara nepraeina doh.gif ar gali is nervu skaudet nugara ar but tarpsonkaulinis istisai ???

nu tarpsonkaulinis tai siaip buna persalus, perputus vejui kiek teko susidurt, bet tai skausmas ten visai kitoks nei skaudant stubura-nugara.Tarpsonkauliniams uzdegimui esant tai atrodo kaip kokiu plonu astriu daiktu "kishaliotu" (kitokio zodzio neatradau)rolleyes.gif
Atsakyti
Vile o tau buvo depresija ir pa ? ir ad viska sutvarke ? g.gif
Atsakyti