Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(lucero @ 2010 04 29, 20:42)
Vile o tau buvo depresija ir pa ? ir ad viska sutvarke ? g.gif

Man buvo PA is pradziu, kurios negydytos(bet cia gydytoju deka, nes nieks nepasake , kad cia PA) perejo i nerima ir baimes.Sunkiai pritaike vaistus, bet kaip pritaike tai super, aisku pagerejimas atejo per kokius 6 men, bet vel grizau i normalu gyvenima.Siaip dabar yra teiginys, kad buvo kalta mano skydliauke ir ji nuo streso issauke siuos reiskinius.Tai va kam blogai, tai skydliaukes hormonus patarciau issitirt 4u.gif
Atsakyti
Nu man tai yra blogai su skydliauke, hipotiroze, bet jau as ja kontroliuoju geriu vaistus g.gif kas is to, vistiek nera gyvenimo man cry.gif
Atsakyti
Siandien buvau pas ginekologe. Paeme tepinelius, paziurejo kiausydes, ehoskopija padare. sako viskas labai graziai, su ginekologija mano skausmai negali but susieti. Galbut sako urologija ar stuburas, gal nuo ilgo sedejimo, nes labai mazai judu: is masinos i kede, is kedes i masina ant sofos ir taip kasdien. O judu mazai del visokiu tu baimiu, galvos sukimosi, vaiksciojimo kaip girta is somo i sona... g.gif Na gal bandysiu kiek daugiau judet, kita savaite vis gi pasidarysiu ta dideli kraujo ir ismatu tirima del cukraus, hormonu, zymenu ir pan.

Be to siandien nusprendziau uzvien pasidaryt krutu ehoskopija, nes pries metus dariausi. Viskas ok thumbup.gif

Gal praeis tas skausmas apacioj, nes jau pavargau ji jaust savaite laiko. Dar zarnynas apacioje kazkaip karts nuo karto tarsi dygciuoja. padygciuoja ne is to nei is sio ir praeina... g.gif
Atsakyti
O man dabar skausmas perejo is desines nugaros puses i kaire blink.gif doh.gif as ir labai maza judu todel man cia jau niekas nepades doh.gif
Atsakyti
Kaip laikotes ? wub.gif man tai aki skauda silpnumas ir tas berniukas sergantis neiseina is galvos doh.gif
Atsakyti
labas. Kažkaip svaitgalis praėjo be jokių negalavimų.
Atsakyti
Puiku girdeti Gryda thumbup.gif: kad man taip doh.gif katik trenke i sirdi, taip sedejau ir kaip trenke kaip smugis koks sirdies laugh.gif einu lasiuku isgerti
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kaip laikotes, kaip sveikateles?As jauciuosi neblogai, savaitgali praleidau gamtoj thumbup.gif Nakti kartais prabundu kai susapnuoju koki kosmara, tada atrodo sirdis stoja doh.gif
L@pke labai dziaugiuosi, kad ginekologiskai tau viskas gerai, as taip ir maniau, nes man panasiai yra buve ax.gif
Lucero stenkis negalvoti apie liudnus dalykus, geriau galvok apie ka nors gero, pvz, kad greitai vasara mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif as visai sunerimau unsure.gif turiu apgama nuo gimimo,bet jis paraudo ir eme plestis ir prilietus skauda,o jis nemazas 10cm,o jis yra pilvo apacioje apendicito vietoje unsure.gif na visai nervas ima g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Kaip laikotės?

De zavu zavu - su apgamu nejuokauk - eik pas gydytoją pasirodyt. Kadangi aš turiu daug apgamų, tai jau aoie juos nemažai žinau. Kelis man yra lazeriu naikinę - tai galiu tik pasidžiaugt thumbup.gif Nei skaudėjo, nei žymės liko. Bet jie man nebuvo piktybiški, tik trukdė. Bet geriau jau pasitikrint, kam nervintis? 4u.gif

Šiąnakt, anksti ryte, išskrendu į Turkiją savaitei thumbup.gif Dabar tik lėktuvu skristi nerimauju, nes nežinau, kaip sureaguosiu. Labai seniai jau skridau, tai neprisimenu. Bijau, kad man gali trūkt oro, o su tuo prasidės ir kitos problemos (ir viskas nuo nervų). Na kaip nors, jeigu ką - turiu vaistų - išgersiu ir atsijungsiu doh.gif
Atsakyti
Butinai nueisiu pasitikrinti,Gryda geros keliones ir linksmu akimirku,tik esinervuok viskas bus ciki 4u.gif lauksim sugriztant 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,man tai kazko tai skauda tuos desinius sonkaulius, ale tikrai tarpsonkaulinis jauciu doh.gif bet man tokie skausmai jau gera pusmeti, tik tai paumeja tai pamazeja... g.gif nu va bet sias pastaras dienas pilnatis matyt tai vel paumejo man to sono skausmas ir emiau vel svaigt apie placius doh.gif o jei jau sukoseju tai viskas pasaulio pabaiga doh.gif dar gerai kad nebegu pas daktare blush2.gif siaip dabar toks oras kad tikrai persalti lengva ... va draugei gripas be temp dabar g.gif
Atsakyti