Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

Dziaugiuosi,kad patekau cia,kad pamaciau jog yra daugiau tokiu kaip as,jog as ne viena..
Mano gyvenimas kaip ir geras,zinoma visko buna. Tik vaikyste..Ji pas mane buvo negailestinga. Mano motina yra labai ziaurus zmogus kuris visad niekino mane,nuvertindavo. Ilga laika nepasitikejau savimi,kol nesutikau savo draugo. Jis nuostabus zmogus,kuris padejo atsistot man ant koju ir kitaip ziureti i save. Pradejau save vertinti. Taciau visvien vaikystes potyriu neismokau istrinti.
Rytais atsikeldavau,nueidavau prie tevu duru ir klausydavausi kokia mamos nuotaika,ar ji rekia ant patevio,ar keikiasi. Jeigu taip,tada grizdavau i kambari,laukdavau kol ji iseis i darba ir pan..Bijodavau iseiti is kambario.
Mano motina ta tikraja zodzio prasme yra dviveide.Kartais jai viskas gerai,sako kokia dukra gera turi ir t.t,o kita kart gali isvadinti kekse,*****,beprote ir t.t
Ji tiek savo mama skriaudzia tiek mane. Toks gyvenimas privede mane prie nuolatinio nerimo..Pergyvenu del visko...Del menkiausio sh,kuris kitam zmogui visiskai bereiksmis atrodys. Pvz. Grizta mano drauge is Kauno. Pergyvenu visa savaite. Pasakiau jai,kad negalesiu susitikt,nes isvaziuoju.Bijau su ja susitikti,nes ji siek tiek man primena mama..Nes ji megsta manipuliuoti ir pns,o as tokiu zmoniu kaip velnias kryzio vengiu. Sunku kalbeti apie tokius asmeniskus dalykus kuriuos savyje laikiau visad....Dziaugiuosi,kad mano brangus zmogus yra visiskas po**uistas (atsiprasau uz issireiskima,bet kitaip neissireiskiu) tai va as del kazko pergyvenu,o jis lepteli `maze,ko pergyveni?cia gi nesamone,viskas bus ok nekreipk demesio ` ir pan. Tai man padeda,gera pamatyt visiskai priesinga nuomone,kad istiesu nereikia pergyvent.
Ir as bijau to,kad kas bus kai atsiras vaikai?Jug pergyvensiu del VISKO. Kaip jie darzelyje,kaip jiem sekas,ar vyras pamaitins,ar uzteksim pinigu. Man net baisu pagalvoti,kad isproteciau nuo tiek pergyvenimu..
Noreciau nebebendrauti su tuo zmogum kuris kaip minejau gris is Kauno,nes man visad sukelia itampa didele kai suzinau,kad gris,kad reikes susitikti,bet esu sumauta baile,ir nezinau kaip jai pasakyt?Kad nenoriu bendrauti...Eh,tikiuosi supratot ka noriu pasakyt sad.gif esu pasimetusi,ir mintys laksto..Aciu.
Atsakyti
Sveika BrandNewSmile, 4u.gif

uzjauciu del praeities ir dziaugiuosi del tavo ateities. thumbup.gif Visu pirma nesikankink - tu tikrai nesi kvaila ar beprote. Didziausia dalis sios temos merginu patyria kur kas baisesnius jasmus: panikos priepolius, dusuli ir pan.

Tavo jautrumas lengvai paaiskinamas tavo nuolatiniu gyvenimu strese, laukimu kad ant taves uzreks, itampa, kai pats artimiausias tau zmogus yra tau pats negailestingiausias. Visos musu baimes, nepasitikejimas savimi, depresijos, fobijos, jautrumas - tai musu auklejimo, musu vaikystes derlius. Labai gerai, kad sutikai zmogu kuriam sugebejei atsivert ir kuris ismoko tave pasitiketi savimi. mirksiukas.gif Taciau tai kas ideta i tave per tiek metu niekur nedings. Bet tu gali ismokti valdyti save, bresti, tobuleti. Su psihoterapeutu kaip tik praeinam dabar sia tema ax.gif As irgi vaikysteje bandziau buti "pagranduku" - apvaliu, visiems geru, nieko neskaudint, but pacia geriausia, pacia pirmiausia, draugaut su zmonem net jei musu keliai issiskyre ir ju kompanija man nebeidomi, bijot issakyt kritika kitiems ir nuolat kritikuot save, neturet savo nuomones bet girdet kitu nuomone ir galvot ka apie mane pagalvos kiti. Tai yra neteisinga! Kamuoliukas paleistas i siena nezinia kur atsidurs, jis yra nevaldomas, nestabilus. Taip ir tu esi nestabili, nevaldai savo baimiu, nerimo. schmoll.gif

As irgi ilgai draugavau su drauge - viskas buvo ok is pradziu, veliau ji pradejo keistis, as bandziau priimt ja tokia, bet ji pradejo ir mane verst keistis pagal ja, kritikuot, jos nuomone buvo vienintele teisi. Viena diena as ramiai pasakiau jai kad turiu kita nuomone ir noriu but tokia kokia esu, o jei tai jai netinka, tada geriau liautis bendravus. Rodos ji pasake kad vertina mano draugiste, bet laikas parode jog ji ne kiek nepasistenge, kodel tureciau as? Nutraukiau santykius, pasakiau tiesiai musu nuomones ir charakteriai skirtingi, man su tavim nebejauku ir daugiau nesusitikinedavau, o jei atsitiktinai pasimatydavom - bendravau siltai bet mazai, neduodavau tusciu vilciu, neplanuodavau susitikt kita kart ir po kiek laiko ji suprato ir likom tik pazistamos. Tu tikriausiai tai draugei irgi duodi vilciu, atsisveikindama sakai kad lauksi, susirasineji ir pan. Tu leisies jos vedama, bet ar turi bendraut su zmogum su kuriuo tau nejauku ir dar jaustis kalta del savo sprendimo? Tai tavo gyvenimas: valgai ka nori, bendrauji su tais su kuo patinka, turi pomegiu, ne kurie yra populiarus, bet kurie yra tavo! mirksiukas.gif

Kas del mamos... Dazniausiai zmones yra irzlus, pikti del to, kad jaucia savo nepilnavertiskuma, kai pyksta ant saves, kad zino, jog yra silpnesni uz kitus. Tikriausiai tavo mama nera laiminga, gal santuoka buvo nesekminga, gal neissipilde jos laukimai ir vizijos. Ji supranta, kad puse gyvenimo uz peciu, o gyvenimas taip ir nebuvo tokiu kokio norejo, tad ir pyksta, puola. Galiu patart tik pasikalbet su ja, bet ne apie save... apie ja. Paklaust kas vercia ja taip pykt, gal ji jauciasi nuskriausta, gal turi problemu, gal kazko bijo. Jei pokalbis rezultatu neduos, bandyk apstraguotis - negyvenk kartu su mama, istekek jei to dar nespejai padaryt, gyvenk su mylimuoju atskirai, kurk savo gyvenima ir neduok kitiems i ji kistis. drinks_cheers.gif

O del nervinimosi del vaiku, vyro - tai yra visiskai normalu. Tik nereikia persistengt tongue.gif jei per daug rupinsies kitais, aplinkiniai propras ir vargu ar sulauksi demesiu is ju. Leisk ir vaikinui, draugams pasirupinti tavim ir tavo gyvenimu. -"Maze, nera ko cia jaudintis" yra labai gerai, bet kaip sako psihoterapeute tai yra pokalbio pabaiga, tu uzslepei savo nerima gyliau, bet jis liko. Kur kas geriau kad vaikinas paklaustu 1. Kas dedasi? ir 2. Kuo as galiu padet? mirksiukas.gif Klausimai vercia tave pacia susimastyt apie tai kas butent tave gasdina ir kas tavo nuomone padetu sia akimirka atsikratyt to jausmo. Atsakyk: palaikyk mane uz rankos, apkabink, surask nauja labiau stabilu darba, kaupkim pinigelius, kad nebijociau, kad ju kazkada pritruks, pamaitink vaika, nes as busiu uzimta ir t.t. Tu negalesi rupintis visais ir viska kontroliuot ir neturetum. Atsipalaiduok ir gyvenk savo gyvenima thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Jums labai labai!pasaket viska,ko reikejo mano neramiai sirdziai.
Tikrai aciu Jums,jus man labai padejote! 4u.gif To man ir reikejo-zvilgsnio is salies. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 03 24, 18:15)
Aciu Jums labai labai!pasaket viska,ko reikejo mano neramiai sirdziai.
Tikrai aciu Jums,jus man labai padejote! 4u.gif To man ir reikejo-zvilgsnio is salies. 4u.gif

Ner uz ka 4u.gif Mes cia visos padedam viena kitai paziureti i problema is salies thumbup.gif Nes subjektyviai vertindamos, panikuodamos kartais per daug sureiksminam paprastus dalykus ir sugalvojam sau nereikiamo galvos skausmo doh.gif

P.S. Geriau kreipkis "tu", nes "jus" vercia mane pasijust pagyvenusiai, nors esu dar labai jauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip laikotes? man tai vakar buvo taip blogai viduriavau visa diena doh.gif saltkretis baisus krete. siandien jau gerai tik pms juodai juodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 03 25, 18:53)
Sveikos, kaip laikotes? man tai vakar buvo taip blogai viduriavau visa diena doh.gif saltkretis baisus krete. siandien jau gerai tik pms juodai juodas doh.gif

tai jau suvalgei ką nors blogo doh.gif
Atsakyti
man jau kokia savaite kaip nieko gero verysad.gif vel buvo nemenkas priepuolis uzpuoles tik spejau ora gaudyt balkone verysad.gif siandien duria sirdute ir galva kazkokia ne mano verysad.gif toks fainas oras ,nesalta bet kazkaip man dar depresija pavasirine tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
Ir as ziuriu pro langa - silta, greit viskas zaliuos, o kai pagalvoju, kad reikia gal iseit pasivaiksciuot, tai toks nekomforto jausmas apima. Tarsi bijociau iseit, nes irgi kazkokia depresija, galva daznai skauda, o isejus i lauka dar ir sukasi, miego norisi visa diena ir kazkokia apatija, tai praeina, tai vel uzpuola ir sirdis irgi kazkodel paskauda-paduria. doh.gif Gal ir pavasaris kaltas, persiorientuoja kunas prie nauju salygu...
Atsakyti
Man ir tas pats , siaubas...dar dienos veluot sugalvojo, isprotesiu doh.gif
Atsakyti
as tai issivilkau is namu nes galvojau taip ir pragulesiu biggrin.gif mazge i darza o as seip pasliauziot po miesta biggrin.gif is pradziu trauke prie zemes kol apsiniauke buvo po to ziuriu visai veza biggrin.gif bet man toks jausmas kad visi zino mano liga nes atrodo kad visi ziuri i mane ...gal pabalus esu nu nzn bet toks jausmas lotuliukas.gif demesio gaunu lotuliukas.gif parejau ir tikrai geriau jauciuosi,iseikit mergaites ir jus nors trumpam smile.gif as tai 4 valandas sliauziojau biggrin.gif dabar tai turiu daug darbo nes mano merginai ryt 4 metai,begu ruosti party lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ir taip, pabalus as , tas mieguistumas keistokas ryskiai organizmai musu reaguoja i pavasari...bet mes tokios nerimautojos kad net nuovargi priskiriam baisiom ligom sad.gif as tai isprotesiu nuo pms vakar radau kad penkis proc moterims buna ne pms o pmds biggrin.gif
http://www.medcentra...ograma/,print.1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 26 kovo 2010 - 15:42
nezinau kaip jums bet man kaip diena taip naujiena,dabar pvz pradejau nebejausti dvieju pirstu,maziuko ir bevardzio kaires rankos,kandzioju ir toks vaizdas kad nelabai skauda,juda jie viskas gerai dirbu bet toks vaizdelis kad tik matau kaip jie juda bet nejauciu.......gerai kad yra su kuom pasikonsultuot ir sake kad taip buna ,bet seip tai galima infarkta ysivaryt tikrai blin su tokiais bajeriais g.gif
Atsakyti