Mano gyvenimas kaip ir geras,zinoma visko buna. Tik vaikyste..Ji pas mane buvo negailestinga. Mano motina yra labai ziaurus zmogus kuris visad niekino mane,nuvertindavo. Ilga laika nepasitikejau savimi,kol nesutikau savo draugo. Jis nuostabus zmogus,kuris padejo atsistot man ant koju ir kitaip ziureti i save. Pradejau save vertinti. Taciau visvien vaikystes potyriu neismokau istrinti.
Rytais atsikeldavau,nueidavau prie tevu duru ir klausydavausi kokia mamos nuotaika,ar ji rekia ant patevio,ar keikiasi. Jeigu taip,tada grizdavau i kambari,laukdavau kol ji iseis i darba ir pan..Bijodavau iseiti is kambario.
Mano motina ta tikraja zodzio prasme yra dviveide.Kartais jai viskas gerai,sako kokia dukra gera turi ir t.t,o kita kart gali isvadinti kekse,*****,beprote ir t.t
Ji tiek savo mama skriaudzia tiek mane. Toks gyvenimas privede mane prie nuolatinio nerimo..Pergyvenu del visko...Del menkiausio sh,kuris kitam zmogui visiskai bereiksmis atrodys. Pvz. Grizta mano drauge is Kauno. Pergyvenu visa savaite. Pasakiau jai,kad negalesiu susitikt,nes isvaziuoju.Bijau su ja susitikti,nes ji siek tiek man primena mama..Nes ji megsta manipuliuoti ir pns,o as tokiu zmoniu kaip velnias kryzio vengiu. Sunku kalbeti apie tokius asmeniskus dalykus kuriuos savyje laikiau visad....Dziaugiuosi,kad mano brangus zmogus yra visiskas po**uistas (atsiprasau uz issireiskima,bet kitaip neissireiskiu) tai va as del kazko pergyvenu,o jis lepteli `maze,ko pergyveni?cia gi nesamone,viskas bus ok nekreipk demesio ` ir pan. Tai man padeda,gera pamatyt visiskai priesinga nuomone,kad istiesu nereikia pergyvent.
Ir as bijau to,kad kas bus kai atsiras vaikai?Jug pergyvensiu del VISKO. Kaip jie darzelyje,kaip jiem sekas,ar vyras pamaitins,ar uzteksim pinigu. Man net baisu pagalvoti,kad isproteciau nuo tiek pergyvenimu..
Noreciau nebebendrauti su tuo zmogum kuris kaip minejau gris is Kauno,nes man visad sukelia itampa didele kai suzinau,kad gris,kad reikes susitikti,bet esu sumauta baile,ir nezinau kaip jai pasakyt?Kad nenoriu bendrauti...Eh,tikiuosi supratot ka noriu pasakyt