man buna tirpsta kaire ranka, jurgitele tavo avataras visad pakel nuotaika

Joooo, merginos...
Vaizduote musu neturi ribu, galim as nieko padaryt apokalipse. As pries kelis menesius nuejau pasivaiksciuot, buvo gan salta, atejau namo, nusiemiau pirstines, o du pistai visai balti ir as ju nehauciu. Anksciau net nekreipciau demesi, o cia pradejau nerimaut, o jie vis nepraeina ir nepraeina, tai vos nepradejau panikuot, kad tuoj puse rankos neteksiu
Veliau juokinga, bet tuo momentu akis dideles ir panika ir taip su visais simptomais: jei galva skauda butinai miningitas, jei skrandis tai tikrai vezis, jei akys, tai staiga apalpsiu ir pan.
Na, gal vasarai prasidejus palengves... O kol kas nors ir norisi iseit i lauka, bet baiskoka ir neramu. O galva spaudzia ir skauda antra savaite
beje, ryt gausiu atsakymus del holesterolio, cukraus ir bendro kraujo tyrimo... paziuresim...

beje, ryt gausiu atsakymus del holesterolio, cukraus ir bendro kraujo tyrimo... paziuresim...
na sveikos, nerimautojos
Aš irgi tokia pat. Bet aš save auklėju, kad reikia nurimti, galvoti tik apie teigiamus dalykus, neprisigalvoti to, ko nėra. Ir nedepresuoti, o džiaugtis tuo, ką turim. Kas mylimąjį, kas vyrą, kas vaikučius, kas darbą (o ką - dabar tai labai svarbu), kas jaukius namus, kas gerus draugus, mylinčius ir mylimus tėvelius, brolius ar seseris, o kas - viską kartu. Argi ne pretekstas džiaugtis ir tiesiog gyventi? Pagalvokim apie tai

labas rytas
as visada stengiuosi galvoti tik teigiamai jei ko is sono nenugirstu blogo
bet ne visada pavyksta...uzknisa kad kartais nepajauti to priepuolio skaitai zurnala ir tik pajauciu kad jau pasokus begu prie langa,nespeju net pagalvot kazka gero
as ir pasidarysiu kraujo tyrimus bent matysiu kaip cia ta mano sveikatele
smagu kad bent avataru pralinksminu
geros dienikes visoms,siandien fainas oras bus ir mums bus gera nuotaika

smagu kad bent avataru pralinksminu

geros dienikes visoms,siandien fainas oras bus ir mums bus gera nuotaika

QUOTE(L@pke @ 2010 03 24, 21:06)
Ner uz ka
Mes cia visos padedam viena kitai paziureti i problema is salies
Nes subjektyviai vertindamos, panikuodamos kartais per daug sureiksminam paprastus dalykus ir sugalvojam sau nereikiamo galvos skausmo 
P.S. Geriau kreipkis "tu", nes "jus" vercia mane pasijust pagyvenusiai, nors esu dar labai jauna

P.S. Geriau kreipkis "tu", nes "jus" vercia mane pasijust pagyvenusiai, nors esu dar labai jauna

Jei esi labai jauna,tai drisciau teigti,kad esi labai protingas,ismintingas zmogus

Sveikos nerimautojos
kaip laikotes?kaip tu lucero laikaisi?Man atrodo sekesi kaip ir neblogai tu PA kaip ir nebebuna tfu tfu tfu, bet siandien vel prisigalvojau nesamoniu
Visa diena kaip ir gerai viskas buvo, bet vakare pastebejau, kad viena koja man kaip ir aptirpo, net nemoku paaiskinti, toks jausmas, kad skruzdeliukai begioja
tai prisiminiau, kad tai gali buti IS pozymiai
nezinau ka daryti

QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 03 28, 19:22)
Jei esi labai jauna,tai drisciau teigti,kad esi labai protingas,ismintingas zmogus 

Aciu

Isminties ir sveiko proto dazniausiai pakanka, kad nuramint draugus ar artimuosius, bet susitvarkyt su savo nerimu dazniausiai buna sunku

Bet, kai pasiekia kokia graudi naujiena, viskas krenta is ranku, ismusa is veziu, turedama gera vaizduote ir jautria sirdi isijauciu, matau ir jauciu kitu skausmus, pergyvenu, permetau ir sau ju diagnozes, pradedu isivaizduoti save ju vietoje... Pavyzdziui, sienadien pranese apie teraktus Maskvoj. Sedziu dabar darbe ir galvoju, vat isejo zmogus ryte i darba, gal net susipykus buvo su vaikais ar tevais, o cia nuo kazkokiu politiniu klausimu op... skausmas, baime ir viskas, mirtis, beprasmiska, ir net nespejei pasakyt to ko norejai artimiems. Baisu

O mane dabar sukrete straipsnis lryte vadinasi kraujo donorui netiketa zinia kad jis serga kraujo veziu, nors kai jis dave pries pora men kraujo sake kad yra sveikas !
QUOTE(lucero @ 2010 03 29, 11:57)
O mane dabar sukrete straipsnis lryte vadinasi kraujo donorui netiketa zinia kad jis serga kraujo veziu, nors kai jis dave pries pora men kraujo sake kad yra sveikas !

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 29, 12:22)
Neseniai suzinojau, kad mano buvusi bendrakurse irgi tokia aktyviste, energinga mergina netiketai pridave kraujo ir suzinojo, kas serga kraujo veziu. Ir irgi klausimas: nuo ko, is kur, nei kazkur dirbus su aparatais, radarais, nei gyvenus kazkokiose nerealiose salygose... Dare hemoterpija, rodos dabar viskas ok, bet nuolatos reikia tikrintis. Tai irgi laaaabai issigandau...

Tai kaip suprantu kraujo tyrimas nevisad parodo kraujo vezi?
o kokie tada parodo...pastaru metu daug zmoniu suserga sita liga, kodel?

QUOTE(lucero @ 2010 03 29, 13:07)
Tai kaip suprantu kraujo tyrimas nevisad parodo kraujo vezi?
o kokie tada parodo...pastaru metu daug zmoniu suserga sita liga, kodel?

Man toks pat klausimas rupi...