Sakykit, o tos gleives labai tasios? Man jau kelinta diena tepa kazkas geltono, tokio slidaus, bet nezinau, ar cia tos isskyros jau ar cia tiesiog kazkokiu isskyru pagausejimas, nes ne pastoviai tepa

Nu va, prisisnekejau... vakar pries miega iskrito man 2 gabalai gleiviu, tokiu labai tirstu, siandien apskritai jokiu isskyru nebera
tikiuosi ir leliukas greitai islips

Frosted, tai ar išlipo?
Man tai smalsumas - nors nunešk ginei parodyt ir paklausk
- kuo tas kamštis skirias nuo eilinių gleivių? Juk kai infekcija kokia būna, irgi gali eit gelsvos ar žalsvos gleivės
Pirmo nėštumo metu kelias savaites taip "snargliavaus", dabar va irgi jau antra savaitė.. Užkniso juodai

Pirmo nėštumo metu kelias savaites taip "snargliavaus", dabar va irgi jau antra savaitė.. Užkniso juodai

QUOTE(Coccinela @ 2010 06 28, 13:42)
Frosted, tai ar išlipo?
- kuo tas kamštis skirias nuo eilinių gleivių? Juk kai infekcija kokia būna, irgi gali eit gelsvos ar žalsvos gleivės

man tai nuo vakar pradejo eit tas kamstis,siryt tai jo laabai daug buvo

Man jau pora dienu yra tasiu balksvu isskyru,kaip kiausinio baltymas. Taciau jos negausios. Visur skaitineju ir negaliu suprasti ar tai gali buti gleiviu kamstis
Nors su pirmu nestumu pirma pradejo vandenukai nubegineti, o po to tas gleiviu kamstis isejo
Atrodo jau patyrus esu, bet nesuprantu
O gal vis nenoriu tiketi, nes dar tik 33sav. (pagal echo 34sav.) ir gleiviu kamsciui ankstoka
Negaliu gydytojos paklausti, nes ji atostogauja ir gris tik liepos 10d. Ar gali tas gleiviu kamstis eiti ir menesi

Sveikos
Man prieš porą dienų išėjo gelsvas-žalsvas gleivių kamštis, panašus į žele... Šiandien ginės klausiau apie jį, tai man patvirtino, kad čia tikrai tas pats kamštis. O rausvos spalvos išskyros gali eiti ir prieš pat gimdymą.

Man prieš porą dienų išėjo gelsvas-žalsvas gleivių kamštis, panašus į žele... Šiandien ginės klausiau apie jį, tai man patvirtino, kad čia tikrai tas pats kamštis. O rausvos spalvos išskyros gali eiti ir prieš pat gimdymą.
Man vakar po patikrinimo ar neisbegineja vandenys,vakare pasirode rudos isskyros,o sian ryte jau buvo permatomos su kraujo priemaisomis,tai nezinau ar cia po apziuros ar jau kamstis???

QUOTE(fily @ 2010 07 06, 15:36)
Man vakar po patikrinimo ar neisbegineja vandenys,vakare pasirode rudos isskyros,o sian ryte jau buvo permatomos su kraujo priemaisomis,tai nezinau ar cia po apziuros ar jau kamstis??? 

Greiciausiai gleiviu kamstis. Nes man taip pat po apziuros, per 2 dienas pasisalino tas kamstis, o trecia diena jau saremiai prasidejo

pamenu man gal ilgai ėjo tas kamštis, na tos gleivės snarglėtos, bet be kraujo priemaišų, o kai jau pradėjo eiti su krauju, tai maždaug per parą ir prasidėjo gimdymas.
Sveikutes,
pasidalinkite prasau jei dar kam nors taip buvo, nes nelabai zinau cia normalu ar ne.
Grizau siandien po apziuros gimdos kaklelio ir namie pajauciau, kad kazkas ten man bega, bet pas mane ne tai, kad gleives su krauju, bet labiau sakyciau kraujas, toks skystas visiskai ir gal vos vos gleiviu. na, dabar lyg ir apstojo. paskambinau savo ginekologei, ji sako kamstis turbut, bet ar gali buti tas kamstis toks skystas
na, neramu kazkaip vistiek man, gal dar kam nors taip yra buve?
pasidalinkite prasau jei dar kam nors taip buvo, nes nelabai zinau cia normalu ar ne.
Grizau siandien po apziuros gimdos kaklelio ir namie pajauciau, kad kazkas ten man bega, bet pas mane ne tai, kad gleives su krauju, bet labiau sakyciau kraujas, toks skystas visiskai ir gal vos vos gleiviu. na, dabar lyg ir apstojo. paskambinau savo ginekologei, ji sako kamstis turbut, bet ar gali buti tas kamstis toks skystas

QUOTE(u.n.o. @ 2010 07 19, 14:30)
... bet ar gali buti tas kamstis toks skystas

Kad čia gali būti visaip tai faktas, aš tai kiek skaitau, tiek visko sau pritaikau. Nors aš laukiu labiau tokio ne visai skysto.