Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

sveikutes Alytiskes,

man jau arteja terminas gimdyti, jau apsisprendziau niekur nekelti kojos is savo miesto, aciu toms kurios nepatingejo parasyti komplimentu musu ligonines personalui nes paprastai buna tik blogi atsiliepimai, tikiuosi man irgi viskas pavyks puikiai
Papildyta:
butinai parasysiu kaip viskas praejo o dabar belieka laukti o laukti liko tikrai neilgai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2006 08 16, 15:59)
sveikutes Alytiskes,

man jau arteja terminas gimdyti, jau apsisprendziau niekur nekelti kojos is savo miesto, aciu toms kurios nepatingejo parasyti komplimentu musu ligonines personalui nes paprastai buna tik blogi atsiliepimai, tikiuosi man irgi viskas pavyks puikiai
Papildyta:
butinai parasysiu kaip viskas praejo o dabar belieka laukti o laukti liko tikrai neilgai  bigsmile.gif

Sveikutė 4u.gif ...Jau turbūt ir prailgo tas laukimas- veik savaitę pernešioji g.gif ? Pas kokį gyd. ruošiesi gimdyti ( o gal nesitarus)?

Sėkmės kuo didžiausios drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...

Ir man jau laukti liko neilgai lotuliukas.gif ...
Atsakyti
labukas pranciska, malonu kad mane pastebejau as man atrodo tave ir rugpjutinukese maciau,, g.gif as su gyd. r.morkunaite tariausi - labai rupestinga dabar kasdien matomes ir ji vis apziuri mane, tik jei ji dirbs per mano gimdyma polikliikoje tai negales atvykti verysad.gif ... as prie jos ir pirmaja gimdziau tikrai super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2006 08 17, 10:32)
labukas pranciska, malonu kad mane pastebejau as man atrodo tave ir rugpjutinukese maciau,, g.gif as su gyd. r.morkunaite tariausi - labai rupestinga dabar kasdien matomes ir ji vis apziuri mane, tik jei ji dirbs per mano gimdyma polikliikoje tai negales atvykti  verysad.gif ... as prie jos ir pirmaja gimdziau tikrai super gydytoja  thumbup.gif

Sveikutė 4u.gif ..
Aš rugpjūtinukėse nebūnu,- pradžioje buvau įlindus į rugsėjinukes, nes gyd. Jocius (pas jį ir lankausi)buvo nustatęs 09.01. gimdymo datą, po to data koregavosi, bet jau "neprisirišau" prie rugpjūtinukių- gal kai pagimdysiu mirksiukas.gif ...Be to yra labai puiki Alytaus mamyčių temelė-čia- mielai kviečiam prisijungti drinks_cheers.gif ..

Beje, ar tau jau pasireiškia kokie artėjančio gimdymo požymiai?
Atsakyti
jau siandien kaip ir skaudeno, nes siandien gydytoja ziurejo vandenis bet jau praejo... eisiu pasivaiksciot gal vel uzeis, tiesa kiek tu savo daktarui moki uz konsultacijas ar is karto taretes del gimdymo kainos, busiu dekinga jei parasysi nes jau man laikas o as dar nezinau kiek moketi
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2006 08 17, 17:56)
jau siandien kaip ir skaudeno, nes siandien gydytoja ziurejo vandenis bet jau praejo... eisiu pasivaiksciot gal vel uzeis, tiesa kiek tu savo daktarui moki uz konsultacijas ar is karto taretes del gimdymo kainos, busiu dekinga jei parasysi nes jau man laikas o as dar nezinau kiek moketi

Matai, aš ruošiuosi gimdyti KMUK- anksčiau labai norėjau epidūro, o jo Alytuj nedaro, tai susitariau su KMUK Gimdymo sk. vedėju- labai nuostabiu gydytoju ak. Kliučinsku..Parašysiu tau į a.ž., kiek ruošiuosi mokėti ir kiek mokėjau už konsultacijas, o kokios Alytuj gimdymo "stavkės"- nežinau schmoll.gif ...

Man skaudena jau antra savaitė, buvo jau ir paruošiamieji sąrėmiai, kaklelis atsidaręs 1,5 cm praeitą antradienį, bet vis dar laukiam ax.gif - greičiau jau mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 08 17, 20:48)
Matai, aš ruošiuosi gimdyti KMUK- anksčiau labai norėjau epidūro, o jo Alytuj nedaro, tai susitariau su KMUK Gimdymo sk. vedėju- labai nuostabiu gydytoju ak. Kliučinsku..Parašysiu tau į a.ž., kiek ruošiuosi mokėti ir kiek mokėjau už konsultacijas, o kokios Alytuj gimdymo "stavkės"- nežinau  schmoll.gif ...

Man skaudena jau antra savaitė, buvo jau ir paruošiamieji sąrėmiai, kaklelis atsidaręs 1,5 cm praeitą antradienį, bet vis dar laukiam  ax.gif - greičiau jau  mirksiukas.gif ...

Atsakyti
[SIZE=14]as spali turesiu trecia ir tikrai gimdysiu alytuje.pirma gimdzia kauno klinikose tai daugiau nenoriu nestuke.gif
Atsakyti
[ pati nezinau ko as ten vaziavau.tai visa laime kad nuvaziavus ta pacia diena ir pagimdziau,jeigu dar butu reikeja laukt kokia savaite g.gif
antra gimdziau alytui ir be jokiu isankstiniu tarimusi.akuseriai davem 100lt. tai priziurejo mane tikrai daug kartu geriau negu kaune uz daug didesnius pinigus.palatos suremontuotos,erdvios.gimdyviu nedaug,gulejau vienvietej palatoj,ko nebuvo kaune.taip kad vistiek reiks pagimdyt paciai kur bebutum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile72 @ 2006 08 18, 16:36)
[ pati nezinau ko as ten vaziavau.tai visa laime kad nuvaziavus ta pacia diena ir pagimdziau,jeigu dar butu reikeja laukt kokia savaite g.gif
antra gimdziau alytui ir be jokiu isankstiniu tarimusi.akuseriai davem 100lt. tai priziurejo mane tikrai daug kartu geriau negu kaune uz daug didesnius pinigus.palatos suremontuotos,erdvios.gimdyviu nedaug,gulejau vienvietej palatoj,ko nebuvo kaune.taip kad vistiek reiks pagimdyt paciai kur bebutum smile.gif

Sveikutė 4u.gif Turbūt senokai KMUK gimdei- neatpažintum, kaip pasikeitę mirksiukas.gif ..Kiekvienas renkasi, kaip jam atrodo geriau...

Sėkmės drinks_cheers.gif ..
Atsakyti
Na net nezinau kodel kaip kuriom nepatinka tas alytus, man irgi jau baigiasi laikas ir jei viskas gerai bus tai gimdysiu alytus, na nebent tuo metu nebuciau namie biggrin.gif Siaip as jau esu susitarusi su akusere, kad as ja issikviesiu. Su daktaru nesitariau, nes per gimdyma jis nieko nedaro tik stebi, o visas vargas juk tenka akuserei, as manau jeigu viskas be komlikaciju tai kodelgi ne alytui ax.gif
Atsakyti
[quote=pranciska,2006 08 18, 18:25]
Sveikutė 4u.gif Turbūt senokai KMUK gimdei- neatpažintum, kaip pasikeitę mirksiukas.gif ..Kiekvienas renkasi, kaip jam atrodo geriau...

Sėkmės drinks_cheers.gif ..
labas visoms.Kaune gimdziau pries 9 metus,sutinku kad daug kas pasikeite.Zinoma jeigu noreciau su nejautra tai irgi rinkciausi kitur gimdyt,bet situ klausimu as gal per daug senu paziuru.Man baisu,dar kokia klipata liksiu.Kai gimdziau antra,viskas taip greitai,praejus 3valandom jau leliukas 4u.gif
Atsakyti