QUOTE(redol @ 2006 08 02, 09:08)
cia turbut kaip suprantu, kiek zmoniu tiek nuomoniu

mano pusbrolio zmona vasary gimde alytuj pas maciuleviciene, tai pinigelio prikiso kad ojojojjj

galejo kaune guleti uz tokius pinigus vienvietei palatoj, ir jam dar butu buvusi lova...o siaip pati gimdyme mazai ir dalyvavo maciuleviciene, ateidavo paziuredavo ir viskas...visa darba atliko priziuretojos...
kazkaip pasimetusi as

kur gimdyti, lyg pradzioj norejau ir alytuj, bet paskui kai pasiklausau visokiu nuomoniu,kiek primoka pinigo ir kaip nieko gero negauna is gydytoju, tai dabar jau noriu y kauna, tik nzn ar y mazyly ar y klinikas, nes ten tokie patys pinigai kaip alytuj, o gauni gera vienviete palata ir vyrui dar yra kur miegoti...
na visai pasimetusi as
Pinigėliai turbūt kad ne vienodi

, nes už pogimdymines vienvietes palatas Kauno UK moki oficialiai į kasą, o Alytuje į kasą, rodos, nieko mokėti nereikia, o kiek gydytojui ir aptarnaujančiam personalui duodi- tavo asmeniškas reikalas. Tik kiek domėjausi, Kaune "stavkės"- tikrai didesnės

...
QUOTE(P@nter@ @ 2006 08 02, 10:24)
Guldo po vieną
Man klausimas iškilo

o kam tau reikia kad ir vyrą guldytų? Leliuko pirmą naktį po gimdymo tau į palata neduoda leidžia pailsėti,o dieną vyras gali būti nuo ryto iki kokių 12nakties tikrai nieks nišvarys, o dažniausiai ką tik gimes leliukas ir taip daugiau nieko neveikia tik valgo ir miega, tu geriau pasirūpink kad vyras kelias dienas būtų namie tada kai tu pargrįši namo va tada tai tikrai reik pagalbos

o ligoninėj ir personalas puikiai padeda
Nežinau, kaip kitoms, bet man labai norisi, kad vyras būtų

...Dar prisimenu pirmuosius savo gimdymus, tai po visų kirpimų- siuvimų aš vos savimi galėjau pirmasias paras pasirūpinti

- taip sunkiai paeit galėjau...Man rodos, pradžioj ta vyro pagalba -reikalingiausia, paskui pati sustiprėsiu, be to močiutė jau atostogas prie Mažojo atsiradimo derina, o ir tėvelis ligoninėj, manau, nepervargs

...