Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(vadulka @ 2006 07 17, 13:06)
meriva, o kokios tau komplikacijos buvo? nes man irgi yra siokiu tokiu... papaskok placiau g.gif

Man komplikacijos buvo gimdymo metu. Iš pradžių viskas ėjosi sklandžiai, tačiau vėliau teko daryti Cezarį. Viskas buvo suorganizuota greitai ir profesionaliai. Niekas nedeslė ir nerizikavo nei mano, nei dukrelės svikata.
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 07 17, 12:26)
Man komplikacijos buvo gimdymo metu. Iš pradžių viskas ėjosi sklandžiai, tačiau vėliau teko daryti Cezarį. Viskas buvo suorganizuota greitai ir profesionaliai. Niekas nedeslė ir nerizikavo nei mano, nei dukrelės svikata.

Na visur visokiu daktaru yra...
O pas kokia gydytoja gimdei?? cia gal visai neseniai gimdei??
Papildyta:
As irgi linkusi cia alytuij pasilikti, dar turiu pazystama akusere...
Tik skirtumas tas gal,kad kaune ar viln,tai aplinka suremontuota, ir irengimai nauji..
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 07 17, 12:26)

niu va matai kaip tau pasiseke,kad tau cia staigiai ir cezari suorganizavo,o man is anksto buvo pasakyta,kad jei ekstra atveju gimdymas komplikuotusi ir tektu cezari daryt tai alytus neapsiimtu ir veztu i kauna...
kazin cia matyt alytuj visi daktarai skirtingai suokia g.gif bet dziaugiuosi kad gimdziau ne alytuj,nes manau kad tokiu atveju savo mazyles tikrai netureciau salia wub.gif
Atsakyti
Sveikutes! Mano sesute gimde Alytuje ir viskas labai sklandziai vyko. Pati buvau su ja gal del to gal ne, bet labai saunus personalas buvo. Labai gaila, kad nepamenu pavardziu g.gif Drauge taip pat Alytuje gimde irgi buvo labai patenkinta medikemis, nors jau kaip ir buvo nusiteikusi i Kauna lekti... Sekmes nestukems! nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 06 23, 16:13)
Jeigu neturi siuntimo iš savo šeimos gydytojo, tuomet pirmą kartą (!) oficialiai registruojantis reikės sumokėti berods 28 LT.Kitus kartus mokėti nereikia. O  duosi ką ar neduosi atsidėkodama- tik tavo reikalas  mirksiukas.gif ...Žinoma, reikia tartis su pačia gydytoja, kad ji prižiūrėtų tave nėštumo metu, o čia jau gal kokia dovanėlė nepamaišytų  mirksiukas.gif ...

Truputėlį situacija yra kitokia. Aš nenorėjau lankytis poliklinikoje, todėl susitariau su gyd. Tiškumi konsultacinėje poliklinikoje ligoninėje. 28,60 Lt reikėjo mokėti kiekvieną kartą einant pas gydytoją (išskyrus tuos vizitus, kurie kartodavosi tą patį mėnesį), nes kitaip gydytojas negali atlikti nemokamų tyrimų. O už tai kad prižiūrėjo, aš su gydytoju atsiskaičiau papildomai. Beje, pas jį ir gimdžiau, bet už patį gimdymą gydytojui nemokėjau nė cento. Tik su akušere Nomeda atsiskaičiau. Ir nesigailiu nė vieno duoto lito, nes ji tikrai nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(gintra @ 2006 08 01, 12:42)
Truputėlį situacija yra kitokia. Aš nenorėjau lankytis poliklinikoje, todėl susitariau su gyd. Tiškumi konsultacinėje poliklinikoje ligoninėje. 28,60 Lt reikėjo mokėti kiekvieną kartą einant pas gydytoją (išskyrus tuos vizitus, kurie kartodavosi tą patį mėnesį), nes kitaip gydytojas negali atlikti nemokamų tyrimų. O už tai kad prižiūrėjo, aš su gydytoju atsiskaičiau papildomai. Beje, pas jį ir gimdžiau, bet už patį gimdymą gydytojui nemokėjau nė cento. Tik su akušere Nomeda atsiskaičiau. Ir nesigailiu nė vieno duoto lito, nes ji tikrai nuostabi.

O aš mokėjau tik pirmą kartą, nes nestuke.gif juk ir lankosi kiekvieną mėn.- be to registratūroj visuomet paklausia, ar tai- kartotinis vizitas. Tuomet, sako, mokėti nereikia mirksiukas.gif ...
Atsakyti
cia turbut kaip suprantu, kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif mano pusbrolio zmona vasary gimde alytuj pas maciuleviciene, tai pinigelio prikiso kad ojojojjj blink.gif galejo kaune guleti uz tokius pinigus vienvietei palatoj, ir jam dar butu buvusi lova...o siaip pati gimdyme mazai ir dalyvavo maciuleviciene, ateidavo paziuredavo ir viskas...visa darba atliko priziuretojos...
kazkaip pasimetusi as blush2.gif kur gimdyti, lyg pradzioj norejau ir alytuj, bet paskui kai pasiklausau visokiu nuomoniu,kiek primoka pinigo ir kaip nieko gero negauna is gydytoju, tai dabar jau noriu y kauna, tik nzn ar y mazyly ar y klinikas, nes ten tokie patys pinigai kaip alytuj, o gauni gera vienviete palata ir vyrui dar yra kur miegoti...
na visai pasimetusi as blush2.gif
Atsakyti
Aš ne Alytiškė, bet galvoju gimdyti Alytuje. Tačiau norėčiau dar sužinoti ar ir šiuo metu nedaro nuskausminimo gimdant? Visdėlto ligoninė nemaža, aplinkui išnaikino visas gimdyklas, o nuskausminimu gimdant pas juos ir nepasirūpino?
O kaip ten dėl palatų, aš tai girdėjau, kad tik mamytė su lelium viena būna palatoje, o gal situacija pasikeitė ir po kelias jau guldo į vieną kambarėlį?
Atsakyti
na kiek zinau, palatoj guldo po viena..bet vyrui likti nakvoti salygu nera g.gif taip kad teks i kauna vaziuoti, kur yra salygu ir vyrui pasilikti nakvoti...
o nuskausminimo tikrai nedaro cia...
Atsakyti
QUOTE(emazius @ 2006 08 02, 09:16)
Aš ne Alytiškė, bet galvoju gimdyti Alytuje. Tačiau norėčiau dar sužinoti ar ir šiuo metu nedaro nuskausminimo gimdant? Visdėlto ligoninė nemaža, aplinkui išnaikino visas gimdyklas, o nuskausminimu gimdant pas juos ir nepasirūpino?
O kaip ten dėl palatų, aš tai girdėjau, kad tik mamytė su lelium viena būna palatoje, o gal situacija pasikeitė ir po kelias jau guldo į vieną kambarėlį?

Guldo po vieną

QUOTE(redol @ 2006 08 02, 09:22)
na kiek zinau, palatoj guldo po viena..bet vyrui likti nakvoti salygu nera g.gif taip kad teks i kauna vaziuoti, kur yra salygu ir vyrui pasilikti nakvoti...
o nuskausminimo tikrai nedaro cia...

Man klausimas iškilo ax.gif o kam tau reikia kad ir vyrą guldytų? Leliuko pirmą naktį po gimdymo tau į palata neduoda leidžia pailsėti,o dieną vyras gali būti nuo ryto iki kokių 12nakties tikrai nieks nišvarys, o dažniausiai ką tik gimes leliukas ir taip daugiau nieko neveikia tik valgo ir miega, tu geriau pasirūpink kad vyras kelias dienas būtų namie tada kai tu pargrįši namo va tada tai tikrai reik pagalbos 4u.gif o ligoninėj ir personalas puikiai padeda 4u.gif
Atsakyti
tai va kad girdejau ne is vienos merginos, kai alytuj buvo paliktos per nakty vienos ir nieks neatejo paziureti, o vienaij net buvo prasidejas kazkoks kraujavimas stiprus ir prisisaukti nieko nepavyko, o ryte kai atejo priziuretoja is kart puole skambinti gydytojai ir isveze ta mergina i kauna...ir turejo nemaza komplikacija, kaune gydytojai paklause mergyt kur tu buvai visa nakty..o ji ir pasake buvau viena palikta ir prisisaukti nieko negalejau...va taip ir buna...cia maza ko kam kas gali nutikti..aisku as tikiuosi, kad man bus viskas ciki...bet vyras isgirdes tokiu pasakojimu, sako nepaliksiu taves tikrai vienos po gimdymo...na nzn gal, kad pirmas pas mus nestumas ir pirmas leliukas, todel norim visko tik geriausio ir truputy jaudinames ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redol @ 2006 08 02, 09:08)
cia turbut kaip suprantu, kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif mano pusbrolio zmona vasary gimde alytuj pas maciuleviciene, tai pinigelio prikiso kad ojojojjj blink.gif galejo kaune guleti uz tokius pinigus vienvietei palatoj, ir jam dar butu buvusi lova...o siaip pati gimdyme mazai ir dalyvavo maciuleviciene, ateidavo paziuredavo ir viskas...visa darba atliko priziuretojos...
kazkaip pasimetusi as blush2.gif kur gimdyti, lyg pradzioj norejau ir alytuj, bet paskui kai pasiklausau visokiu nuomoniu,kiek primoka pinigo ir kaip nieko gero negauna is gydytoju, tai dabar jau noriu y kauna, tik nzn ar y mazyly ar y klinikas, nes ten tokie patys pinigai kaip alytuj, o gauni gera vienviete palata ir vyrui dar yra kur miegoti...
na visai pasimetusi as blush2.gif

Pinigėliai turbūt kad ne vienodi mirksiukas.gif , nes už pogimdymines vienvietes palatas Kauno UK moki oficialiai į kasą, o Alytuje į kasą, rodos, nieko mokėti nereikia, o kiek gydytojui ir aptarnaujančiam personalui duodi- tavo asmeniškas reikalas. Tik kiek domėjausi, Kaune "stavkės"- tikrai didesnės mirksiukas.gif ...

QUOTE(P@nter@ @ 2006 08 02, 10:24)
Guldo po vieną
Man klausimas iškilo  ax.gif o kam tau reikia kad ir vyrą guldytų? Leliuko pirmą naktį po gimdymo tau į palata neduoda leidžia pailsėti,o dieną vyras gali būti nuo ryto iki kokių 12nakties tikrai nieks nišvarys, o dažniausiai ką tik gimes leliukas ir taip daugiau nieko neveikia tik valgo ir miega, tu geriau pasirūpink kad vyras kelias dienas būtų namie tada kai tu pargrįši namo va tada tai tikrai reik pagalbos  4u.gif o ligoninėj ir personalas puikiai padeda  4u.gif
Nežinau, kaip kitoms, bet man labai norisi, kad vyras būtų ax.gif ...Dar prisimenu pirmuosius savo gimdymus, tai po visų kirpimų- siuvimų aš vos savimi galėjau pirmasias paras pasirūpinti verysad.gif - taip sunkiai paeit galėjau...Man rodos, pradžioj ta vyro pagalba -reikalingiausia, paskui pati sustiprėsiu, be to močiutė jau atostogas prie Mažojo atsiradimo derina, o ir tėvelis ligoninėj, manau, nepervargs g.gif ...
Atsakyti