Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

O as atvirksciai galiu pagirti E.Tisku, jis kad ir grubokas, bet nuostabus gydytojas. drinks_cheers.gif As pati gimdziau per ziemos sventes (kaledas gulejau ligonineje) Ir man teko prie jo gimdyti.Jis nesitrauke nuo manes nei sekundei. thumbup.gif Buvau labai priziurima, nors jam ir kysio nedaviau. doh.gif

O poliklinikoje lankiausi pas Morkunaite tai ta is viso nuostabi gydytija. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiek žmonių tiek nuomonių biggrin.gif Aš ir jokių pinigėlių jam nedaviau,tai todėl ir priežiūra tokia ir buvo
Atsakyti
as ir Tiskui nedaviau pinigu... bet ateidavo i gimdykla, negaliu skustis.. pabaigoje kai grese mums, tai tupejo pamenu mano galvogaly lovos biggrin.gif sprende ka daryti...
bet kad grubus tai tikrai...rekiau per apziuras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 02 26, 20:27)
ne anksciau kaip rudeniop......

nu nervas ima.Is pradziu sake iki Nauju,paskui kovo pabaigai,o dabar jau rudeniop mega_shok.gif
neseniai buvau ligoninej.Uzuolaidos dar senose patalpose kabo verysad.gif
Atsakyti
:
as atsimenu kad kai atejo terminas man gimdyti atsiguliau i ligonine, ir kaip tycia ten tos sesutes kurios leidzia pasirinkti daktara man mano nenoru uzrase Tisku, nors as norejau gulti dar tuo metu buvo pas Jociu.Sako nieko gulkis pas Tisku tai greiciau pagimdysi.Kas ryta vis ateidavo Tiskus ir klausia manes nu Juskauskiene dar negimdote, sakau dar ne.O jis sako nu tai dar laukiame...Ir kaip tycia kaip nakti prasidejo skausmai budejo Saliklis, vis dievo prasiau kad tik ryte neateitu Tiskus. doh.gif O ka jus manote?Nu ir atejo verysad.gif bet tuo metu jau nuo 7val ryto buvau gimdykloje. Matomai man buvo lemta pas ji gimdyti ir nesigailiu, nes buvau labai gerai priziurima. thumbup.gif

Beto kaip gulejau treciame aukste buvau viena sesute nepatenkinta, ji yra jau amziuje, apie maziausiai 40m. dar tada buvo sviesiais trumpais plaukais, ji visada tik ko paklausi tai numykia ir viskas...

Tai taip kad kiekvienas daktaras skirtingas ir kiekvienos nuomones apie juos skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(juskauskiene @ 2007 03 01, 12:38)
Tai taip kad kiekvienas daktaras skirtingas ir kiekvienos nuomones apie juos skirtingos.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juskauskiene @ 2007 03 01, 11:38)
:
as atsimenu kad kai atejo terminas man gimdyti atsiguliau i ligonine, ir kaip tycia ten tos sesutes kurios leidzia pasirinkti daktara man mano nenoru uzrase Tisku, nors as norejau gulti dar tuo metu buvo pas Jociu.Sako nieko gulkis pas Tisku tai greiciau pagimdysi.Kas ryta vis ateidavo Tiskus ir klausia manes nu Juskauskiene dar negimdote, sakau dar ne.O jis sako nu tai dar laukiame...Ir kaip tycia kaip nakti prasidejo skausmai budejo Saliklis, vis dievo prasiau kad tik ryte neateitu Tiskus.  doh.gif O ka jus manote?Nu ir atejo verysad.gif bet tuo metu jau nuo 7val ryto buvau gimdykloje. Matomai man buvo lemta pas ji gimdyti ir nesigailiu, nes buvau labai gerai priziurima. thumbup.gif

Beto kaip gulejau treciame aukste buvau viena sesute nepatenkinta, ji yra jau amziuje, apie maziausiai 40m. dar tada buvo sviesiais trumpais plaukais, ji visada tik ko paklausi tai numykia ir viskas...

man ir panasiai buvo, ryte budejo Morkunaite, galvoju kad tik Tiskus neateitu budeti (man apie ji negraziu dalyku buvo pripasakoje) ir kagi, ir ateina ziuriu vyras lotuliukas.gif ziu pavarde ogi Tiskus doh.gif na bet isgelbejo mus su maziuku, tai kad ir kaip ten bebeutu vistek esu jam lb dekinga ax.gif
hmm lkazi kuri ten sesute g.gif cia jau kai leliuka turi ar dar pries gimdyma kai guli? g.gif
viena tokia kur leliukus nakti ir diena priziuri taiirgi pagyvenus tokia sviesi tai irgi nemaloni schmoll.gif vienintele ten tokia buvo atzagari doh.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 03 01, 11:33)
nu nervas ima.Is pradziu sake iki Nauju,paskui kovo pabaigai,o dabar jau rudeniop  mega_shok.gif
neseniai buvau ligoninej.Uzuolaidos dar senose patalpose kabo verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar ir kabos gi negali vieną dieną pasakyt visom gimdyvėm ir mamos su leliukais, kad kraustomės į naujas patalpas, mano durna galva viskas vyks palaipsniui 4u.gif
Atsakyti

Pasimetusioji- ta sesute tai treciame aukste dyrba tam sesuciu buna poste, kaip vadnasi.Ji klauso vaikelio sirdeles toniuku ir kartu vaistukus mums atnesa.Zinok dabar ja pamatyciau is karto psisiminciau jos negrazu elgesi su mumis.
Atsakyti
QUOTE(juskauskiene @ 2007 03 02, 10:30)
Pasimetusioji- ta sesute tai treciame aukste dyrba tam sesuciu buna poste, kaip vadnasi.Ji klauso vaikelio sirdeles toniuku ir kartu vaistukus mums atnesa.Zinok dabar ja pamatyciau is karto psisiminciau jos negrazu elgesi su mumis.

man atrodo zinau kuri doh.gif man irgi matavo toniukus 3a, tai kai isejo tai begales laiko gulejau doh.gif nei prisisauksi nei ka, paskui atejo sako popierius baigesi, nesimato cia nieko blink.gif nu ir davai vel per naujo doh.gif
Atsakyti

Pasimetusioji-tai kogero mes apie ta pacia turime omenyje. drinks_cheers.gif
Mane ziema kaip pagulde tai ten tai buvo salta tam kambarelyje kur toniukus matavo, kad vos neuzsalau o pragulejau beveik valanda. verysad.gif Vis ateina kas koki 20min paziuro ir iseina, Beto as gulejau su prieslaikiniu, nu buvo 36sav, tai sako ta sesute vaiko svoris geras tai gali gimdyti.***** kaip jos zodziai man per sirdi perejo... doh.gif Nu bet vaikelis neneorejo dar gimti, gime dar praejus terminui po 10 dienu. thumbup.gif

Atsakyti
Labutis mamutes pleputes, esu pati tikriausia Alytiske, bet deja siuo metu gyvenu Londone verysad.gif Cia vyro iniciatyva verysad.gif Praejusia ziema, nescia parskridau i Alytu. Pries tai, truputi teko draugauti su Londono daktarais, tai nei tyrimu, nei prieziuros, viskas jiems dzin. Ir visiskai neatsizvelge i tai, kad jau turejau 2persileidimus. Atsiguliau gryzusi Alytaus ligonineja, pasijauciau kaip mociuciu prieziuroje bigsmile.gif Daro viska, kad tik issaugotu vaikeli. Nestumo potologijos visos pasitaike sesutes super thumbup.gif O pas gydytoja visada lankydavausi pas ta pacia, Aida Kuneviciene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ne tik gerai ismananti savo darba, bet ir nuostabus zmogus. Daug laiko praleidau ligonineja, vis su gresenciais. Guledama prisiauginau 30kg, ir taip laselinemis sustiprino, kad atejus gimdymo terminui, vaikelis jokio noro gimti nerode schmoll.gif Gyd patare vaziuoti i Kauna, atsiguliau ten. Po cezario gime sunelis, jis mums kaip ilgai lauktas stebuklas, nes vede jau 9metus ir vaikelis pirmas. Nukrypau truputi, kas del gyd, tai tikrai gera speceliste 4u.gif Nors as ir vel esu Londone, bet mintys skrajoja Alytuja bigsmile.gif Kaip gera pabendrauti su saviskemkis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti