Sveikos esamos ir busimos mamos,
Skaiciau, skaiciau jusu svarstymus ar verta gimdyti Alytuj, ir nusprendziau pasidalint savo patirtimi, kuri deja, nera jau tokia dziaugsminga.
Abu vaikus gimdziau Alytuje. Kai gimdziau pirma buvau labai jauna, todel, viskas, kas buvo atrode taip ir turi but. O savo mazaja mergyte gimdziau po 6 metu pertraukos ir tikrai labai tikejaus parsivezti laimingus ir prasmingus prisiminimus, taciau nepavyko.
GImdziau prie gyd. Morkunaites, ji man tikrai visada patiko, per gimdyma buvo salia, vaikelis gime labai greitai, tik per 2 stumimus, siai gydytojai priekaistu jokiu tikrai neturiu, beje, jai nieko ir nedaviau. Taciau akusere, kuri prieme gimdyma, pavarde atsiminsiu ilgai, bet tiek to...Likau apakus.Gretimoj gimdykloj, taip pat vyko gimdymas, ir vos as pagimdziau ta pati akusere su gyd. nuskubejo pas kita gimdyve, mane palikusi pusnuoge, nei antklodes ant koju, nei ko nors tarp tu koju...O kaip zinia, po gimdymo kraujavimas vyksta tikrai pilnu tempu. Ir ka gi, guliu as toj kraujo baloj, kraujas teska ant grindu, prisisaukt kazka be sansu, gerai, kad vyras buvo salia, tai surades kazkokia anklode atnese pats...Stebiu laikrodi, laikas eina, o man leliuko nieks taip ir neatnesa prie kruties, nors visos zinom, kaip svarbu savo brangenybe priglaust prie kruties kuo greiciau, kai pagimdai, vyras pasigauna akusere jau kita, sako duokit zmonai vaika pamaitint, o si atsauna: dar ne laikas!!!tada liepiu vyrui paciam atnest dukryte, ir pamaitinu.Jauciaus is tikruju klaikiai nelaiminga, akuserei buvo pinigeliai duoti, bet po visko tikrai nesuoratau KAM...Cia mano kosmarui dar nepabaiga. Perkelta i naujagimio skyriu buvau apstulbus i kokias palutes vyniojamai kudikia, isdile ir skyletos kaip reciai, baisu ziuret, mano grindu skudurai atrodo 100k geriau, rubelius veziausi savo, ir aciu dievui, nes kai pamaciau kuo aprenge, tai irgi sokas, siaustukai triju men kudikiui,per dideli, rankytes nuogos kyso, kai bandziau kazka pasakyt, tai apsiputojo, kad nemoku sutvarkyt savo vaiko.Kai kazko dar paklausiu, atsake tokiu tonu, kad paskui zliumbiau...
Galvojat viskas? tikrai ne...
PO 2 sav. mergaite pradejo klaikiai viduriuot ir atsirado berimas ant veiduku. Padarem visus imanomus tyrimus, ir kas gi paaiskeja? Auksinis stafilokokas, parsiveztas is Alytaus gimdyklos. Aciu Dievui ne pacia sunkiausia forma.
Taip kad mielos moterys, dziaugiuosi uz tas, kurios gimde Alytuj liko patenkintos, o as jei tik galeciau laika atsukt atgal. jokiu budu daugiau cia negimdyciau...