Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

O as atvirksciai galiu papeikti akusere KVASINSKIENE ji buvo per mano gimdyma ir likau ja labai nepatenkinta,bveik manes nepriziurejo... verysad.gif Tik buvo dar tokis seute kuri man labai padejo, be jos gal ir buciau neiskentusi tu skausku, ji man masazavo nugara, padejo viskuo kuo galejo. thumbup.gif Bet gaila kad tada nepaziurejauo kuo ji vardu, bet labai puikiai ja prisimenu.Tad jai dekoju kad man padejo per tuos skausmus.
Atsakyti
Istikruju kogero mums kartais truksta supratimo .Tiek vienai pusei tiek kitai.Mes gimdom 1-2k per gyvenima ir prisiminimai yra ryskus.Ypac blogieji.Smilly teisi,kad galbut tikrai kitoje gimdykloje buvo komplikuotas gimdymas ir uzkloto uzdejimas nebuvo toks jau tada svarbus(nors kiek zinau gimdykloje palaikoma pastoviai 27laips.tem,nors pagimdzius tikrai ima kresti saltis).Gal buvo pastebetas vaisiaus dusimas gimdoje ar dar kazkas rimto.Kita vertus supraskim,kad buna viena akusere,viena gyd. ir kartais daugiau negu 2-3 gimdyves.Visos nori demesio ir atrodo kiekviena esam svarbesne uz kita....ir kraujas siaip ten jau ant grindu neteska(moteris per gimdyma netenka iki 500ml kraujo......O del paluciu ar rubeliu graziu...cia juk ne ligonines problema ,o sveikatos apsaugos ministerijos finansavimas.....Reiktu tokiu atveju rinktis privacias istaigas.Ten paliksit apie 3000Lt.....,bet zinosit uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 29 kovo 2007 - 18:31
Na zinot, tikrai nesu princese roze, kad reikalauciau iskirtinio demesio, tik nereikia cia sureiksmint tu palu tiesimo, ar skyletu drabuzeliu.Ir del kruajavimo, tai ne visos vienodai kraujuoja po gimdymo, man su pirmu vaiku 2 paketu uzteko pagimdzius, o vat su antruoju kraujavau grizus namo 2 savaites, kaip galima teigti, kad netenkama 500 ml kraujo, cia kur Vaila, zurnale perskaitei?Kiekvienas atvejis individualus. o kad Alytus yra pamirstas visu, tai cia seniai aisku, kazkodel nei Kaunas, nei Vilnius taip nevargsta, net mazesni miestai uz Alytu. Lankiau drauge pagimdziusia Jonavoj, tai tiek rubeliai, tiek palutes vaikuciu daug normaliau atrodo...Ir nereikia cia suvesti visko i materialius dalykus, mokek 3000 tai liksi be priekaistu...Cia kartais reikia pagalvot apie elementaru zmogiskuma,kai reikejo valyt kruvinas grindis, is veidu akuseriu neatrode, kad labai normalu tai buvo.Kai patirsit kazka panasaus, tada suprasit.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(juskauskiene @ 2007 03 29, 15:40)
O as atvirksciai galiu papeikti akusere KVASINSKIENE ji buvo per mano gimdyma ir likau ja labai nepatenkinta,bveik manes nepriziurejo... verysad.gif Tik buvo dar tokis seute kuri man labai padejo, be jos gal ir buciau neiskentusi tu skausku, ji man masazavo nugara, padejo viskuo kuo galejo. thumbup.gif  Bet gaila kad tada nepaziurejauo kuo ji vardu, bet labai puikiai ja prisimenu.Tad jai dekoju kad man padejo per tuos skausmus.

Bet viena likimo valiai palikta nebuvai.Buvo kita sesutė.Mes gi nežinom,kaip jos tuos darbus pasiskirsto.Koks tau skirtumas ta ar kita sesutė tau nugarą trynė.Gal ji tuo metu kitą gimdyvę prižiūrėjo,o gal priėmimo kambary guldė gimdyves į trečią aukštą.Kai aš gimdžiau,ji ir kažkokius vaistus po gimdyklas nešiojo ir į priėmimo kambarį ėjo kitą ligonę guldyt,bet tada man pilvą glostė vyras ir viskas buvo gerai.Man rodos pačios turėkim daugiau geranoriškumo ir kiti bus mums geri.
Atsakyti
QUOTE(Kristinka135 @ 2007 03 29, 19:56)
Na zinot, tikrai nesu princese roze, kad reikalauciau iskirtinio demesio, tik nereikia cia sureiksmint tu palu tiesimo, ar skyletu drabuzeliu.Ir del kruajavimo, tai ne visos vienodai kraujuoja po gimdymo, man su pirmu vaiku 2 paketu uzteko pagimdzius, o vat su antruoju kraujavau grizus namo 2 savaites, kaip galima teigti, kad netenkama 500 ml kraujo, cia  kur Vaila,

Cia as profesiniu pagrindu kalbu.Gimdymo metu nuteka dalis ir vandenu(kurie yra visokie:soniniai ,priekiniai ,uzpakaliniai ir t.t.).Ir tos balos tikrai nesusideda tik is kraujo.O jeigu tau butu nutekeje kraujo tiek apie kuri tu kalbi-kraujo perpylimo ar reanimacijos butum neisvengus.Taip ,kad kartais mums truksta ne tik supratimo,bet ir ziniu.... mirksiukas.gifO "savu ziniu reiskimas" ,kai nieko tame nenusimanai......labai gali kvailai nuskambet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 30 kovo 2007 - 21:18

Ta kita sesute neturejo an masazuoti nugaros o atvirksciai ji tik turejo paruosti viska kaip gimdysiu, zirkles, adatas ir t.t. Mano nuomone yra tokia apie ta KVASINSKIENE. verysad.gif
Kodel kitos gimdyves giria daugaiu kitas akuseres o ne KVASINSKIENE, matomai gal kad pinigu nedaviau ta taip ir atsitiko.Nors dievui dekoju kad nuo manes nei sekundei nesitrauke TISKUS, o kitoms atvirksciai gydytojai tik kelis kartus apziuri ir viskas, tad nesuprasi pas kuri daktara geriau gimdyti ir kuri akusere geriau prizuiuretu gimdyma. doh.gif

Atsakyti
O gal kuri gimdet pas A.Kuneviciene?Kokia Jusu nuomone? g.gif
Atsakyti
O as noriu papriestarauti Juskauskienei. kai as gimdziau, man si akusere Kvasinskiene labai labai padejo. Tikrai nuosirdziai priziurejo ir rupinosi manimi. Esu jai be galo dekinga uz rupesti ir nuosirdzia prieziura.
Atsakyti
na as irgi nenusivyliau alytaus ligonine mano gimdymas buvo komplikuotas {cezaris} nakty patekau pas apsimiegojusi gydytoja ir praktikante na ji kas valanda mane patikrindavo o gydytojas idejo zvakute apziurejas ir nuejo miegot nes nebuvo gimdymo pozymiu is ryto atejo beroc tiskus tai jis buvo malonus iki pat vakaro kas pusvalandy ateidavo nes reciau nebuvo reikalo ir na bet mane operavo jocius kita pamaina na neblogai sutvarke taciau po operacijos atejo i palata tik del pinigu nedaviau tai daugiau ir nesirode o akusere super beroc nomeda daviau 50 tai nesitrauke nei per zinksni ir sesutes malonios labai
na antra ruosiuosi gimdyti tik alytuje ir tikriausiai vel nesitarsiu kaip bus taip bus
dar norejau paklausti o kur ir kada atydaryt zada naujas patalpas
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2007 04 03, 16:42)
O gal kuri gimdet pas A.Kuneviciene?Kokia Jusu nuomone?  g.gif

Mano draugė gimdė prie šios gydytojos.Buvo patenkinta,sakė labai rūpestinga gydytoja smile.gif
Atsakyti

Na man matomai tada nepasiseke, kad prie jos gimdziau, nors kita karta aisku jai gimdyciau tai tikrai nenoreciau pas ja papulti.Beto labai sakusminai ji man siuvo, visai neussalde, tad ji man ir dabar dar stovi akyse.Tai malonu jeigu jums prie jos gimdant paiseseke.Pas kuneviciene tai negimdziau tik kaip gulejau 3a. tai ji kaip budejo tai 1k. buvo manes apziureti tai tikrai visai maloni gydytoja.siaip tai man nepatiko Bielskiene ir tarutiene, bei Kriugla.
Atsakyti
As gimdziau pirma vaikuti pas Tisku labai ptiko sis gydytojas. Ir malonus ir suprantantis savo darba. Kiek girdejau ir apie Kuneviciene puikus atsiliepimai.
O siaip tai galiu pasakyti, kad tai labai atsakingas ir sunkus darbas. Todel kviesciau visas buti tolerantiskesnemis ir supratingesnemis. Akuseriu darbas ipatingai sunkus. gerai viena komentatore pastebejo. Jos juk irvaistus nesioja ir gimdyves atvykusias guldo ir gimdykloje dirba. Todel reikia tik palinketi joms stiprybes. Sekmes visoms nestukems. nestuke.gif
Atsakyti