Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(Jurra @ 2007 08 17, 11:10)
Nesenai Alytuje gimdziusios mamytes,

Ar duodada mazyliui pampersu ligonineje ar reikia veztis?

Reikia veztis,nes iskart paklause,ar turiu.Pasiemiau visa poka,likuti namo parsiveziau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurra @ 2007 08 17, 16:57)
Net ir drabuzeliu bigsmile.gif

o pas mane drabuzeliu neprase schmoll.gif bet turejau pasiemusi 4u.gif prireike viena nakti,nes atpyle mazius ant saves,o nenorejau sesutes zadint del tokios smulkmenos ir perengiau savais. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaila @ 2007 08 17, 17:09)
Drabuzelius rengia ligonines.Jei nebent pageidauni rengti savais-prasom.
Papildyta:
Ir beje drabuzeliuose nemaciau tragedijos.Va tik palutes suplyse.As gimdziau,kai buvo palatose LABAI karsta.Tai vat grisciau i ta laika,tai gal tik kokias kelnytes pasiimciau.O taip-manau sutaupiau pora skalbimu.Atsiskalbiu iki soties dabar.....  tongue.gif

Normalus drabuzeliai drinks_cheers.gif Palos tai baisios ir net paplyse blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 08 18, 15:38)
Reikia veztis,nes iskart paklause,ar turiu.Pasiemiau visa poka,likuti namo parsiveziau. smile.gif
Papildyta:

o pas mane drabuzeliu neprase schmoll.gif bet turejau pasiemusi 4u.gif prireike viena nakti,nes atpyle mazius ant saves,o nenorejau sesutes zadint del tokios smulkmenos ir perengiau savais. biggrin.gif
Papildyta:

Normalus drabuzeliai drinks_cheers.gif Palos tai baisios ir net paplyse blink.gif

na jus kartais ir pasakot palos paplyse kai ligonine negauna normalaus finansavimo tai is kur jums tas naujas palas paims ir tik pagalvokit kiek mazyliu praeina per tas palas juk tik pusdieni ta pala buna ir po to keiciama kiek kartu inai skalbiama aukstoje temperaturoje ir lyginama ir beje juk ji buna virsuje labiau nusitrina negu drabuzelis po je
vezkites savo ir busit viskuo patenkytos
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 08 20, 12:57)
na jus kartais ir pasakot palos paplyse kai ligonine negauna normalaus finansavimo tai is kur jums tas naujas palas paims ir tik pagalvokit kiek mazyliu praeina per tas palas juk tik pusdieni ta pala buna ir po to keiciama kiek kartu inai skalbiama aukstoje temperaturoje ir lyginama ir beje juk ji buna virsuje labiau nusitrina negu drabuzelis po je

Mes dalinames ispudziais,o ne kritikuojame ar verkiame del palu.Kazkas paklause-mes ir atsakeme.Tad nematau cia reikalo mus i prota vest.Ligonines finansavima ir kad gimdome valstybineje istaigoje -zinome pacios.
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 08 20, 23:16)
Mes dalinames ispudziais,o ne kritikuojame ar verkiame del palu.Kazkas paklause-mes ir atsakeme.Tad nematau cia reikalo mus i prota vest.Ligonines finansavima ir kad gimdome valstybineje istaigoje -zinome pacios.

vienareiksmiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 08 20, 13:57)

Koks piktumas.... verysad.gif
Labai gerai ,kai mamaytės pasidalina patirtim
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 08 20, 23:16)

drinks_cheers.gif Teisingai atsakei thumbup.gif
As ir pries gimdyma rasiau i si foruma,kad suzinociau realia situacija.Juk gimdyt vaziavau,o ne politikos varinet blink.gif Tad ir pasakoju kitoms,kas man buvo aktualu,o ne kritikuoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmal: 22 rugpjūčio 2007 - 17:07
as veziausi ir pampersus ir rubelius, juk mieliau savais aprengt mirksiukas.gif , o siaip ne tai svarbiausia man patiko personalo prieziura. virena buvo piktoka sesele kur mazylius priziuri bet as truputeliu paburbejau kai ji ejo pro osali atseit kad ji negirdi tai ji po to tokia svelni buvo, siaip man viskas labai gerai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 08 24, 10:25)
as veziausi ir pampersus ir rubelius, juk mieliau savais aprengt  mirksiukas.gif , o siaip ne tai svarbiausia man patiko personalo prieziura. virena buvo piktoka sesele kur mazylius priziuri bet as truputeliu paburbejau kai ji ejo pro osali atseit kad ji negirdi  tai ji po to tokia svelni buvo, siaip man viskas labai gerai buvo 4u.gif

O mane pirma diena isvis pamirsdavo... doh.gif Pagimdziau nakti,ryte pamaina pasikeite,as nieko pas jas neklausinejau(vis gi trecias leliukas-jauciausi viska zinanti),tai maista bedalijant mano palata praleisdavo lotuliukas.gif kai jau likdavo viena porcija neatiduota,pradedavo ieskot biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 08 20, 13:57)

Nereikia cia dejuoti del to finansavimo, visi mes mokam milziniskus mokesciu uz tai kad butu suteikta medicinine pagalba, o kad neistengia ligonine nusipirkti net palyciu tai cia jau ne musu rupestis.
Kodel ta istengia padaryti Kauno Vilniaus ligonines?!
Kiek galima uz viska patiems moketi, mane erzina tokie zmones kurie kalba, bet tokis vaizdas kad nezino apie ka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 08 24, 13:33)
Nereikia cia dejuoti del to finansavimo, visi mes mokam milziniskus mokesciu uz tai kad butu suteikta medicinine pagalba, o kad neistengia ligonine nusipirkti net palyciu tai cia jau ne musu rupestis.
Kodel ta istengia padaryti Kauno Vilniaus ligonines?!
Kiek galima uz viska patiems moketi, mane erzina tokie zmones kurie kalba, bet tokis vaizdas kad nezino apie ka  blink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamukes.Nors savo pirmaji suneli gimdziau pries beveik sesis metus,blogi ispudziai ir prisiminimai dar liko apie alytaus akuserijos skyriu.Buvau jauna ir vienisa nescia mergaite.Buvo man tik 18 meteliu.Akuseres elgesi siurksciai.Paliko ane viena gimdykloj 12 valandu ir ikisdavo nosele tik tada kai rekdavau nesavu balsu kad padetu kas nors.Man geriausiu atveju buvo pasiulyta nospa kuri net nuo mm nepadeda.Pati buvau labai smulki o leliukas gime 4500g tai galit isivaizduot kokie skausmai buvo.Dabar nepamenu daktaro pavardes,bet iki siol as ji vadinu stacioku.Kai jis man praplese vandenmaisi jo komentaras buvo'b... jauciousi kaip apsimy....'tada nekreipiau demesio bet slauges mane pribaie su savo pasityciojimais.Kad baigi cia zviekt kaip kiaule ir kad kaip tu cia taip negerbi mediku darbo(supratau kad pinigeliu norejo)Is kur as ju buciau paemus.Nu vienzo liko tik blogi prisiminimai aisku didziausias dziaugsmas buvo kad suneli pagimdziau sveika.Dabar per tv.lt ziurejau sroviu laida kaip toje pacioje gimdykloje mamyte gimde ir daktarai per savo abejinguma vaikeliui pakenke.Jam cerebrinis paralyzius.Siaubas siurpai per kuna nueina.Saudyt tokius gyvulius reikia.
Atsakyti
QUOTE(Raudonaplauke @ 2007 08 24, 17:18)
sveikos mamukes.Nors savo pirmaji suneli gimdziau pries beveik sesis metus,blogi ispudziai ir prisiminimai dar liko apie alytaus akuserijos skyriu.Buvau jauna ir vienisa nescia mergaite.Buvo man tik 18 meteliu.Akuseres elgesi siurksciai.Paliko ane viena gimdykloj 12 valandu ir ikisdavo nosele tik tada kai rekdavau nesavu balsu kad padetu kas nors.Man geriausiu atveju buvo pasiulyta nospa kuri net nuo mm nepadeda.Pati buvau labai smulki o leliukas gime 4500g tai galit isivaizduot kokie skausmai buvo.Dabar nepamenu daktaro pavardes,bet iki siol as ji vadinu stacioku.Kai jis man praplese vandenmaisi jo komentaras buvo'b... jauciousi kaip apsimy....'tada nekreipiau demesio bet slauges mane pribaie su savo pasityciojimais.Kad baigi cia zviekt kaip kiaule ir kad kaip tu cia taip negerbi mediku darbo(supratau kad pinigeliu norejo)Is kur as ju buciau paemus.Nu vienzo liko tik blogi prisiminimai aisku didziausias dziaugsmas buvo kad suneli pagimdziau sveika.Dabar per tv.lt ziurejau sroviu laida kaip toje pacioje gimdykloje mamyte gimde ir daktarai per savo abejinguma vaikeliui pakenke.Jam cerebrinis paralyzius.Siaubas siurpai per kuna nueina.Saudyt tokius gyvulius reikia.

OHO blink.gif Ziauriai blink.gif tai kur dabar gimdysi?
Atsakyti