[quote=Vaila,2007 08 31, 19:46]
[quote=Jolanta.r,2007 08 31, 15:59]
beje noreciau paklausti kokios kainos dabar alytaus ligonineje. ta prasme kiek yra duodama akuserei ir kiek gydytojui? manau jusu atsakymas pades ne tik man bet ir daugeliui sio forumo nariu.
[/qu
Gimdymas valstybiniuose gimdymo namuose nemokamas

........
O jei rimtai,tai cia gali ir diskusija ivykt.Viena bus davus 50,kita 100,kita 600....Ir taip galo sumom nebus.O juk kiekvienos biudzetas seimos labai skirtingas.Manau cia auksciau bambos neprasoksi.O juk kiekviena protinga akusere ar gydytojas ima po gimdymo.Taip kad jeigu norim atsidekot-cia jau super indvidualu.Ir patarimu gali but tiek,kad ir galva susisuks.Kitos spaudzia pinigelius rankose per gimdyma(net uzsikabint uz itvaro stangu metu truksta ranku

).Ir isvaziuoja taip.O siaip-uz jus niekas nepagimdys,o atsidekojimas jau idvidualus dalykas.Jeigu jau norit kazka nuveikt pries gimdyma siuo klausimu-samdykites daktara(kiek zinau tai nera l.pigu).Sekmes.
[/quote]

duok po gimdymo-matysi,kas ko vertas

as tiesiai po gimdymo pas akusere paklausiau,nes ji tikrai mane priziurejo ir padejo,tai norejau kazkuo atsidekot.Tik pinigai tai palatoj buvo

Bet nieko,paskui sutikau ja.O gydytoja nuskriaudziau-liko be nieko,bet jis tik kelias minutes buvo prie manes,tai turbut nesupyko

Akusere man atsake,kad duoda kiekviena,kiek nori ir gali,nes milijonieres pas juos negimdo,tai ir persistenkt nereikia
Jeigu nori turėti draugą,pirmiausia turi juo būti...