Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(jurgaval @ 2007 08 30, 15:25)
Sakykit gal jus zinot, kokia ten situacija su ta nauja gimdykla? kada ja planuojama atidaryti?  ax.gif
Balandi tureciau antra gimdyti labai noretusi, kad jau naujose patalpose ta atlikciau  ax.gif

labas smile.gif mane kai gulde paskutini karta i ligonine, pries pora savaiciu, tai as pas akusere klausiau kokia situacija su naujom patalpom, klausiau kada gaus naujas patalpas. tai sake neaisku, nes baigesi pinigai remontui ir neturi uz ka pabaigti remontuoti verysad.gif taip kad neaisku kada baigs remontuoti.
Atsakyti
beje noreciau paklausti kokios kainos dabar alytaus ligonineje. ta prasme kiek yra duodama akuserei ir kiek gydytojui? manau jusu atsakymas pades ne tik man bet ir daugeliui sio forumo nariu.
Atsakyti
[quote=Jolanta.r,2007 08 31, 15:59]
beje noreciau paklausti kokios kainos dabar alytaus ligonineje. ta prasme kiek yra duodama akuserei ir kiek gydytojui? manau jusu atsakymas pades ne tik man bet ir daugeliui sio forumo nariu.
[/qu
Gimdymas valstybiniuose gimdymo namuose nemokamas lotuliukas.gif ........
O jei rimtai,tai cia gali ir diskusija ivykt.Viena bus davus 50,kita 100,kita 600....Ir taip galo sumom nebus.O juk kiekvienos biudzetas seimos labai skirtingas.Manau cia auksciau bambos neprasoksi.O juk kiekviena protinga akusere ar gydytojas ima po gimdymo.Taip kad jeigu norim atsidekot-cia jau super indvidualu.Ir patarimu gali but tiek,kad ir galva susisuks.Kitos spaudzia pinigelius rankose per gimdyma(net uzsikabint uz itvaro stangu metu truksta ranku smile.gif ).Ir isvaziuoja taip.O siaip-uz jus niekas nepagimdys,o atsidekojimas jau idvidualus dalykas.Jeigu jau norit kazka nuveikt pries gimdyma siuo klausimu-samdykites daktara(kiek zinau tai nera l.pigu).Sekmes.
Atsakyti
[quote=Vaila,2007 08 31, 19:46]
[quote=Jolanta.r,2007 08 31, 15:59]
[/qu
Gimdymas valstybiniuose gimdymo namuose nemokamas lotuliukas.gif ........
O jei rimtai,tai cia gali ir diskusija ivykt.Viena bus davus 50,kita 100,kita 600....Ir taip galo sumom nebus.O juk kiekvienos biudzetas seimos labai skirtingas.Manau cia auksciau bambos neprasoksi.O juk kiekviena protinga akusere ar gydytojas ima po gimdymo.Taip kad jeigu norim atsidekot-cia jau super indvidualu.Ir patarimu gali but tiek,kad ir galva susisuks.Kitos spaudzia pinigelius rankose per gimdyma(net uzsikabint uz itvaro stangu metu truksta ranku smile.gif ).Ir isvaziuoja taip.O siaip-uz jus niekas nepagimdys,o atsidekojimas jau idvidualus dalykas.Jeigu jau norit kazka nuveikt pries gimdyma siuo klausimu-samdykites daktara(kiek zinau tai nera l.pigu).Sekmes.
[/quote]
drinks_cheers.gif duok po gimdymo-matysi,kas ko vertas thumbup.gif as tiesiai po gimdymo pas akusere paklausiau,nes ji tikrai mane priziurejo ir padejo,tai norejau kazkuo atsidekot.Tik pinigai tai palatoj buvo blush2.gif lotuliukas.gif Bet nieko,paskui sutikau ja.O gydytoja nuskriaudziau-liko be nieko,bet jis tik kelias minutes buvo prie manes,tai turbut nesupyko g.gif Akusere man atsake,kad duoda kiekviena,kiek nori ir gali,nes milijonieres pas juos negimdo,tai ir persistenkt nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos
Pati gimdziau prie Tiskaus, o akusere jai gerai pamenu tai buvo Kvasinskiene...Dziaugiuosi Tiskumi kuris mane labai gerai priziurejo ir nei sekundei nesitrauke nei nuo manes nei nuo mani mazyles.Tik atsimenu kad kitoje palatoje gimde dar viena moteris, ja priziurejo jocius tai ir jocius uzeudavo i mano palata paplepeti su Tiskumi.Bet Akusere KVASINSKIENE tai tikrai yra gana grubi moteris prie jos tiktai antra karta negimdyciau.Svarbu kad mano mazyle gime sveika ir stipri.Sioandien jai 1 metukai ir 8 menesiai.
Mano broliene gimde pries 2sav. Tai buvau jos aplanbkyti tai tikrai pakraupau kad vis dar tos palatos yra neremontuojamos, sienos aptrupeje, vienu zodziu karupu...
Atsakyti
Kaip keista, kiek zmoniu tiek nuomoniu.Ir as gimdziau prie akuseres Kvasinskienes. Bet man ji pasirode labai maloni ir svelni ir rupestinga. thumbup.gif Ko klausiau viska paaiskino, i prasymus taip pat reagavo-man patiko biggrin.gif Kas liecia sienas,tai be abejo maloniau kai suremontuota.Bet argi personalas del to kaltas? g.gif
Atsakyti
Beja apie Jociu, gal kuri zinot ar jis dar Alytuj dirba? Girdejau,kad isvykes.Tiesiog is smalsumo klausiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaida @ 2007 09 06, 09:30)
Beja apie Jociu, gal kuri zinot ar jis dar Alytuj dirba?  Girdejau,kad isvykes.Tiesiog is smalsumo klausiu. g.gif

Jo jau nera Alytuj, kiek girdejau i uzsieni isvaziaves dirbti
Atsakyti
dziaugiuosi kad ten negimdziau del daugelio priezasciu blink.gif ir jums nepatariu...
Atsakyti
QUOTE(fokus @ 2007 09 05, 13:37)
Kaip keista, kiek zmoniu tiek nuomoniu.Ir as gimdziau prie akuseres Kvasinskienes. Bet man ji pasirode labai maloni ir svelni ir rupestinga.  thumbup.gif Ko klausiau viska paaiskino, i prasymus taip pat reagavo-man patiko biggrin.gif Kas liecia sienas,tai be abejo maloniau kai suremontuota.Bet argi personalas del to kaltas? g.gif

Ir as pirma gimdziau prie akuseres Kvasinskienes. Man ji patiko thumbup.gif Antra pries kelis menesius gimdziau prie Bolienes,irgi nesiskundziu.Abu kartus pasitaike labai fainos akuseres. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei kada sugalvociau gimdyt trecia,tai gimdyciau Alytuj.Manau nuo likimo nepabegsi schmoll.gif .Jei kas lemta atsitiks ir kitam mieste. g.gif
Atsakyti
as gimdziau alytuj nors liepe vaziuot ikauna ar vilniu nes po pirmo gimdymo atsoko akiu tinklaine ir kito vaiko neleido gimdyt nors kaune akiu klinikose leido gimdyt bet rizikuot nenorejau.tai dare cezari alytuj mano gyd.morkunaite ir viskas gerai.aciu jai
Atsakyti
Kiek girdejau tai jocius turejo isvykti tik metams, tai siuo metu turetu buti jau lietuvoje, nebent planai pasikeite.Net as budama nescia pas ji kelis kartus lankiausio pasikonsultuoti.Siap poloklinikoje lankiausi pas Morkunaite, labai ciki ginekologe, jos i bet kuri kita neiskeisciau.
Atsakyti