Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(Raudonaplauke @ 2007 08 24, 16:18)
sveikos mamukes.Nors savo pirmaji suneli gimdziau pries beveik sesis metus,blogi ispudziai ir prisiminimai dar liko apie alytaus akuserijos skyriu.Buvau jauna ir vienisa nescia mergaite.Buvo man tik 18 meteliu.Akuseres elgesi siurksciai.Paliko ane viena gimdykloj 12 valandu ir ikisdavo nosele tik tada kai rekdavau nesavu balsu kad padetu kas nors.Man geriausiu atveju buvo pasiulyta nospa kuri net nuo mm nepadeda.Pati buvau labai smulki o leliukas gime 4500g tai galit isivaizduot kokie skausmai buvo.Dabar nepamenu daktaro pavardes,bet iki siol as ji vadinu stacioku.Kai jis man praplese vandenmaisi jo komentaras buvo'b... jauciousi kaip apsimy....'tada nekreipiau demesio bet slauges mane pribaie su savo pasityciojimais.Kad baigi cia zviekt kaip kiaule ir kad kaip tu cia taip negerbi mediku darbo(supratau kad pinigeliu norejo)Is kur as ju buciau paemus.Nu vienzo liko tik blogi prisiminimai aisku didziausias dziaugsmas buvo kad suneli pagimdziau sveika.Dabar per tv.lt ziurejau sroviu laida kaip toje pacioje gimdykloje mamyte gimde ir daktarai per savo abejinguma vaikeliui pakenke.Jam cerebrinis paralyzius.Siaubas siurpai per kuna nueina.Saudyt tokius gyvulius reikia.

Jauciu Kriugla cia taip leptelejo........
Atsakyti
O va aš tai kaip gimdžiau Alytuj tai vien tik geri prisiminimai liko smile.gif . Apšokinėjo tai nežmoniškai Visas darbas kuris man buvo tai tik pagimdyt ir tai labai lengvai nes buvo ir nuskausminami ir taip toliau. Žodžiu buvo thumbup.gif (Vis dėl to mano mama dirba toje ligoninėje) Taigi kaipp sakiau buvo pradžia ir per didelius sąrėmius seselė leido į dušą per gimdyma buvo leidžiama vaikščiot ir t.t. nu žodžiu akušerės tikrai malonios mirksiukas.gif Taigi iki šios dienos geri prisiminimai.
Atsakyti
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 08 24, 17:39)
O va aš tai kaip gimdžiau Alytuj tai vien tik geri prisiminimai liko smile.gif . Apšokinėjo tai nežmoniškai Visas darbas kuris man buvo tai tik pagimdyt ir tai labai lengvai nes buvo ir nuskausminami ir taip toliau. Žodžiu buvo  thumbup.gif (Vis dėl to mano mama dirba toje ligoninėje) Taigi kaipp sakiau buvo pradžia ir per didelius sąrėmius seselė leido į dušą per gimdyma buvo leidžiama vaikščiot ir t.t. nu žodžiu akušerės tikrai malonios  mirksiukas.gif Taigi iki šios dienos geri prisiminimai.

Smagu ,kad geri prisiminimai smile.gif, bet manu, viskas pasakyta , kad mama dirba toje ligoninėje mirksiukas.gif , kitaip ir būti negalėjo, kaip toj patarlėj "varnas varnui akies nekerta "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 24 rugpjūčio 2007 - 17:49
As prie jo gimdziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 08 25, 08:44)
As prie jo gimdziau g.gif

Nu ir as.Bet skustis tikrai negaliu.Net atvirksciai-galiu pagirt.Tik kiek zinau jis nemegsta emocingu moteriskiu.Kartais jo pasakymai buna gal ir netinkantys gydytojui,bet gal as storaode-manes jis neizeide.Net pagyre blush2.gif ,kad "nesiardau",nes vaiko buta nemaziuko.Gal ir nuo nuotaikos priklauso.O mes tuo metu juk tokios pazeidziamos bunam.....
Atsakyti
Va va butent Kriugla.Kriugeris kazkoks.Dabar jau beveik 5 metai negyvenu lietuvoj o uk tai cia ir gimdysiu.Jau buvau nuvaziavus apsiziuret ligonine ir susipazinau su akuserem

Papildyta:
Pasiskaitinejau forume kad mamytes didziausius pinigus moka uz ta vadinama veterinaru-akuseriu ir daktaru darba,nes bijo kad gerai darbo neatliks ir kad bus pakenkta arba blogai pasirupinta.Ziauru.Atejo tokie laikai kad turi paskutine kapeika atiduot kad liktum sveikas po daktareliu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2007 08 24, 18:48)
Smagu ,kad geri prisiminimai smile.gif, bet manu, viskas pasakyta , kad mama dirba toje ligoninėje  mirksiukas.gif , kitaip ir būti negalėjo, kaip toj patarlėj "varnas varnui akies nekerta "

g.gif Dėl to kad mama dirba toje ligoninėje Tai sakyčiau nemanau nes ji dirba paprasčiausiai valytoja... Nors gal? Bet namanau nes Morkevičienė (ar kaip ji ten) Buvo mes su ja daug bendarvom thumbup.gif Ypač kai buvau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonaplauke @ 2007 08 24, 17:18)
sveikos mamukes.Nors savo pirmaji suneli gimdziau pries beveik sesis metus,blogi ispudziai ir prisiminimai dar liko apie alytaus akuserijos skyriu.Buvau jauna ir vienisa nescia mergaite.Buvo man tik 18 meteliu.Akuseres elgesi siurksciai.Paliko ane viena gimdykloj 12 valandu ir ikisdavo nosele tik tada kai rekdavau nesavu balsu kad padetu kas nors.Man geriausiu atveju buvo pasiulyta nospa kuri net nuo mm nepadeda.Pati buvau labai smulki o leliukas gime 4500g tai galit isivaizduot kokie skausmai buvo.Dabar nepamenu daktaro pavardes,bet iki siol as ji vadinu stacioku.Kai jis man praplese vandenmaisi jo komentaras buvo'b... jauciousi kaip apsimy....'tada nekreipiau demesio bet slauges mane pribaie su savo pasityciojimais.Kad baigi cia zviekt kaip kiaule ir kad kaip tu cia taip negerbi mediku darbo(supratau kad pinigeliu norejo)Is kur as ju buciau paemus.Nu vienzo liko tik blogi prisiminimai aisku didziausias dziaugsmas buvo kad suneli pagimdziau sveika.Dabar per tv.lt ziurejau sroviu laida kaip toje pacioje gimdykloje mamyte gimde ir daktarai per savo abejinguma vaikeliui pakenke.Jam cerebrinis paralyzius.Siaubas siurpai per kuna nueina.Saudyt tokius gyvulius reikia.

Graudu,kad dar siais laikais tokiu dalyku pasitaiko verysad.gif Tikrai taip neturetu buti schmoll.gif Didziule tau uzuojauta. Butinai parasyk,kaip seksis gimdyti antra.Linkiu,kad ankstesne patirtis nepasikartotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 08 25, 15:46)
Nu ir as.Bet skustis tikrai negaliu.Net atvirksciai-galiu pagirt.Tik kiek zinau jis nemegsta emocingu moteriskiu.Kartais jo pasakymai buna gal ir netinkantys gydytojui,bet gal as storaode-manes jis neizeide.Net pagyre  blush2.gif ,kad "nesiardau",nes vaiko buta nemaziuko.Gal ir nuo nuotaikos priklauso.O mes tuo metu juk tokios pazeidziamos bunam.....

Manes jis irgi nenuskriaude schmoll.gif Pritariu,kad nemegsta per dideliu emociju,bet man dzin-kai skaudejo-dejavau garsiai,o jam liepiau iseit,jei trukdo blush2.gif lotuliukas.gif Paskui abu pasijuokem is to... biggrin.gif zinoma,po gimdymo
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 08 26, 10:23)
Manes jis irgi nenuskriaude schmoll.gif Pritariu,kad nemegsta per dideliu emociju,bet man dzin-kai skaudejo-dejavau garsiai,o jam liepiau iseit,jei trukdo blush2.gif  lotuliukas.gif Paskui abu pasijuokem is to... biggrin.gif zinoma,po gimdymo

Va va-jis labai vertina tokias drasias moterukes lotuliukas.gif .Nu ir as padejevau,bet sake,kad buvo ko man cia dejuot.Nes kaip sakiau nesmulku vaika stumiau blush2.gif .O jo baikas as praleisdavau pro ausis.Bet aciu Dievui jos tikrai nebuvo vulgarios ar skirtos man.Bet tikrai zinau,kad jis ta megsta daryt.Isdeda kai kurias i suns dienas blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2007 08 26, 11:38)
Va va-jis labai vertina tokias drasias moterukes  lotuliukas.gif .Nu ir as padejevau,bet sake,kad buvo ko man cia dejuot.Nes kaip sakiau nesmulku vaika stumiau  blush2.gif .O jo baikas as praleisdavau pro ausis.Bet aciu Dievui jos tikrai nebuvo vulgarios ar skirtos man.Bet tikrai zinau,kad jis ta megsta daryt.Isdeda kai kurias i suns dienas  blink.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit gal jus zinot, kokia ten situacija su ta nauja gimdykla? kada ja planuojama atidaryti? ax.gif
Balandi tureciau antra gimdyti labai noretusi, kad jau naujose patalpose ta atlikciau ax.gif
Atsakyti