QUOTE(mike-pukuotukas @ 2010 10 27, 15:07)
Kalei "nuvažiavęs stogas" dėl netikro nėštumo- geras gyvenimas? Bado dieta tris savaites- geras gyvenimas? Augliai pieno liaukose - gerai?

Ir neišvengiama auglių operacija- tik gerokai pavėluota...- tai laikot geru kalės gyvenimu? Ir visa tai tik dėl kažkokio iškreipto šeimininkų "pareigos jausmo"- daryti viską, kad man būtų kuo daugiau problemų, gal kas nors pagirs, kokia aš gera šeimininkė,kaip rūpinuosi vargšu gyvūnėliu, gal kas medalį užkabins...
Aš nesakiau, kad reikia sterilizuoti visus ir visada, aš sakiau, kad kalę, turinčią tokią problemą ir neplanuojamą veisti- operuočiau 100 proc.
ką reiškia nuvažiavęs stogas? aš pas savo kalę jokių stogų nepastebiu, nebent tiek, kad ji save tausoja, nori daugiau pamiegoti, tingi eiti į lauką... bado dietų aš netaikau, ne ta veislė pas mane kur būtų galima taikyti, o tik sumažinu maistą. Patikėk, ji neprimena nepavalgiusios nabagės

o kas sakė apie auglius? jei jie kada susidarys, tai ir galvosiu, o jei ne? o aš čia pjaustau sau...
niekas kitas geriau nežino savo šuns, kaip savas šeimininkas

aišku, aš nekalbu apie tuos, kuriems nusispjaut, kalbu apie tokius kaip mes, kurie stebi, analizuoja. Tada kitas, nematės, negirdėjęs nelabai gali būti patarėju, nes gali riebiai nusišnekėti
Papildyta:
QUOTE(Jazzas @ 2010 10 27, 16:24)
VV, tai reik suprasti, kad jūs duodate garantiją, jog nekastravus šuo gyvens toliau linksmai ir laimingai?
nieko panašaus

kodėl čia taip supratote mano mintį? aš tik mąstau, kad invazija, operacija yra blogis ir reikia visomis išgalėmis tai apeiti, jei tik dar yra vilties. Va jei nepavyksta, tai ką gi, guldom ir operuojam. Bet savo nuomonės neperšu, nes nežinau jūsų šunų, užtenka, kad žinau savo. Mano šunei visi šunys giliai vienodai, jinai rujojanti ramiausiai gali pro 10000 patinų praeiti, ji orientuota į žmogų