QUOTE(astra1 @ 2010 04 12, 13:56)
Sveikos, mamytės. Auginu ir aš baisinę papinukę. Nors jai jau tuoj bus 1 m. 5 mėn., bet žindimas jai kol kas mėgstamiausias užsiėmimas

Kaip kai kurios mamytės rašė, kad maitina kas 3 val., tai man čia būtų pasaka, maniškė turbūt ir 1 val. neištempia. Jei tėtis namie, tai dar su juo truputį užsiima, na o jei tik aš viena tai košmaras

. Galvoju kad gert nori, tai kišu ir visokias arbatas, ir sultis, kažkiek pageria, bet nedaug, ir toliau mamą siurbia. Dabar geresni orai, tai stengiuosi daugiau su ja lauke pabūt, tai kol lauke gerai, o grįžus atsiima su kaupu. Kol manęs nemato nereikia, vyras su ja vienas svečiuose buvo, tai su vaikais pražaidė visą dieną ir nereikėjo, tik grįžo ir vėl prie manęs ir žyst. Naktį situacija irgi ne geresnė, keliasi n kartų ir aišku užmiega tik su papu burnoj. Nebežinau ir ką daryt, nutraukt dar nelabai norisi, visų pirma tikiu ta stebuklinga MP galia (kiek tame tiesos nežinau, bet pakol kas dukrytė rimčiau nesirgo, tfu tfu tfu), o antra labai nerimauju dėl nakties miego, nes jei negauna papo, tai išsibudina ir duodasi pusę nakties, bijau, kad dar daugiau neišsimiegosiu, bet tokia situacija kokia yra dabar irgi jau "rauna stoga". Taigi, norėčiau mamyčių patarimų ir gal kokių pastebėjimų, gal aš kažką blogai darau, gal reikėtų būti griežtesnei ir nepasiduoti jos tokiems dažniems reikalavimams...
Sveika, miela mamyte!
Visu pirma manu, kad jus viska gerai darote,jei jau nusprendete mazyle maitinti toliau. As ir auginu baisu papinuka ir papelis jam yra viskas

Nepasiduoda jokiem grieztumam jei pasakau, kad dbr papelio ne, bet pastebejau, kad lauke, kokioje kt viesoje vietoje, prie svetimu zmoniu jis nelabai ir pats drysta prasyti, o kai turi tikrai jam idomios veiklos, tai ji ir pamirsta. Esu skaiciusi, kad iki 2 met vaiko smegenys labai sparciai vystosi, todel tokio amziaus vaikai dazniau zinda nes nori atsijungti nuo intensyvios protine veiklos. galbut jum dbr kalasi dantys, mum kai kalasi dantys mane ir zinda n... kartu. vaikai dazniau zinda, kai mama labai del ko nors nerimauja, jie jusu nerima labai jauciu todel zysdami nori isitikinti, kad su jumis viskas gerai, kai kimba koks virusas, kai jiems nuobodu, kai daznai palikinejat kitu prieziurai. Visi vaikai skirtingi, net ir nuo gimimo vieni zinda kas 45 min, o kiti kas 3 val, vieni jau nuo menesio ismiega per nakti, o kiti nemiega gerai iki mokyklos. manau, jei jau pasiryzot mazyle maitinti iki 2met ar ilgiau, atsipalaiduokit, dziaukites, kad jai dar galit pasiulyti tai, kas jai geriausia, gal kai nurimsit del jos dazno zindimo, ji ir pati taip daznai neciulps. O del nakties, jei taip sunku tai pameginkti atpratinti nuo papelio, tegul miega su tete, iseikit i kita kambary, galbut jai tik tiek ir tereikes, kad suprastu-naktis skirta miegui. tokia mano nuomone! sekmes