Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

reda86, 4u.gif
Visada yra bent du pasirinkimo variantai mirksiukas.gif
Kiekvienam savo, o nuomonė, požiūris, pasirinkimas ir t.t. gali keistis, gali nesikeist.
Elkis taip, kaip manai geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 04 11, 22:33)
o man nepriimtina maitinti iki tokio didelio amziaus. matau kaip mano giminaitei sunku,bet tai cia pacios mamos save apsikrauna. sutinku kad mp yra pats geriausias maistas vaikuciui,tai jei jau taip norisi jo duoti tai galima juk nusitraukineti. na man kazkaip nekaip ziurisi kai pribeges vaikas rekia mamai kad duotu papa, arba pazvalges padekoja ir nubega zaisti toliau...

Manau tavo poziuris, augant dukrytei, tikrai pasikeis mirksiukas.gif

Maitinti krutimi yra taippat naudinga ir moteriai (ko nepasakysi apie mechanini nutraukinejima). mirksiukas.gif

O del 'papo' reikalavimo...tai TIK mamos ir vaikelio susitarimo reikalas. mirksiukas.gif Pvz mano vaikai apskritai nezino tokio zodzio kaip 'p...s' o ir neplesydavo/ nepleso palaidiniu... Tai tik musu dvieju ramios artumo minutes. wub.gif

Atsakyti
Sveikos!
Noriu pasidziaugti! Manoji siandien per nakti kelesi tik 2 kartus! thumbup.gif
Uzmigo puse 11 atsibudo apie 1 ir po to tik 6, na ir atsibudo apie 8. Super! Issimiegojau saldziai! wub.gif Zinau, kad tikrai nebutinai kita nakti bus tas pats. Bet dabar esu tikra, kad ir mano dukros miegas susinormalizuos. Viskam savas laikas! Ir tikrai nemaitinime krutime esme! wub.gif
Tikrai labai smagu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 11, 22:13)
O del 'papo' reikalavimo...tai TIK mamos ir vaikelio susitarimo reikalas.  mirksiukas.gif Pvz mano vaikai apskritai nezino tokio zodzio kaip 'p...s' o ir neplesydavo/ nepleso palaidiniu... Tai tik musu dvieju ramios artumo minutes.  wub.gif

o kaip iaiskinti vaikui kad to nedarytu?? tau gal zodis `papas` keiksmazodis,kad net vaikai jo nezino? hihihi.gif ir ar vaikas taves nepraso pieniuko? nerodo jokiu zenklu kad nori? nes manoji kai nori pasako arba kisa rankutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 04 12, 00:53)
reda86, 4u.gif
Visada yra bent du pasirinkimo variantai  mirksiukas.gif
Kiekvienam savo, o nuomonė, požiūris, pasirinkimas ir t.t. gali keistis, gali nesikeist.
Elkis taip, kaip manai geriausia  4u.gif

QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 12, 01:13)
Manau tavo poziuris, augant dukrytei, tikrai pasikeis  mirksiukas.gif

Maitinti krutimi yra taippat naudinga ir moteriai (ko nepasakysi apie mechanini nutraukinejima).  mirksiukas.gif

O del 'papo' reikalavimo...tai TIK mamos ir vaikelio susitarimo reikalas.  mirksiukas.gif Pvz mano vaikai apskritai nezino tokio zodzio kaip 'p...s' o ir neplesydavo/ nepleso palaidiniu... Tai tik musu dvieju ramios artumo minutes.  wub.gif

na tai tik mano nuomone ir as ja isakau. kas nori ir kaip nori tas ja ir priima arba nea. po truputi baigiu pati maitinti. tikrai tuo nesididziuju,nes norejau maitint iki puses metu,manau to pilnai uztenka tiek vaikuciui,tiek tuo labiau mamai.

QUOTE(Bleirinka @ 2010 04 12, 12:33)
o kaip iaiskinti vaikui kad to nedarytu?? tau gal zodis `papas` keiksmazodis,kad net vaikai jo nezino? hihihi.gif ir ar vaikas taves nepraso pieniuko? nerodo jokiu zenklu kad nori? nes manoji kai nori pasako arba kisa rankutes  ax.gif

tai va,manau 2metu pupa nelabai supras kas ir kaip ir kodel dutent taip daryti negrazu. jeigu tai tik judvieju artumo minute,tai suprantu kad vakare vaikutis pries miega gali nurimti prie krutines... na bet kai lakstanti vaika vedasi kas tris valandas maitint.... na man tai tiesiog nepriimtina. o be to tai ir saves apsunkinimas.
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 04 12, 10:22)
po truputi baigiu pati maitinti. tikrai tuo nesididziuju,nes norejau maitint iki puses metu,

na bet kai lakstanti vaika vedasi kas tris valandas maitint.... na man tai tiesiog nepriimtina. o be to tai ir saves apsunkinimas.

man rods kad tu ne i ta tema uzklydai hihihi.gif cia mes visos zindancios, o kaip suprantu tu jau nebe, o atejai pamokslaut cool.gif

manoji kad ir laksto,bet nereiskia kad kad 3 val.prasosi,lauke bunant turi idomesniu uzsiemimu nei kad ieskoti kruties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reda86 @ 2010 04 12, 11:22)
tikrai tuo nesididziuju,nes norejau maitint iki puses metu,manau to pilnai uztenka tiek vaikuciui,tiek tuo labiau mamai.

Tiesiog ziniu trukumas... Kita vertus pusmetis jau yra sis tas. smile.gif
Taciau tikrai taip - kiekviena gyvenam su savo nuomone ir ismanymu drinks_cheers.gif

Bleirinka, taip, vaikai parodo, kad nori MP, bet juk tai nebutinai keiksmazodziu biggrin.gif saukimas ar mamos palaidines draskymas.
(niu bet kaip as zaviuosi, kad jus visdar maitinates ax.gif rolleyes.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 12 balandžio 2010 - 12:52
QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 12, 11:51)
Bleirinka, taip, vaikai parodo, kad nori MP, bet juk tai nebutinai keiksmazodziu  biggrin.gif  saukimas ar mamos palaidines draskymas.
(niu bet kaip as zaviuosi, kad jus visdar maitinates  ax.gif  rolleyes.gif ).

o koki jus zodi vartojat? lotuliukas.gif
dekui, turbut dar ilgai taip maitinimes, iki 2 tai drasiai istempsim, jei pati nores rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Auginu ir aš baisinę papinukę. Nors jai jau tuoj bus 1 m. 5 mėn., bet žindimas jai kol kas mėgstamiausias užsiėmimas doh.gif Kaip kai kurios mamytės rašė, kad maitina kas 3 val., tai man čia būtų pasaka, maniškė turbūt ir 1 val. neištempia. Jei tėtis namie, tai dar su juo truputį užsiima, na o jei tik aš viena tai košmaras doh.gif . Galvoju kad gert nori, tai kišu ir visokias arbatas, ir sultis, kažkiek pageria, bet nedaug, ir toliau mamą siurbia. Dabar geresni orai, tai stengiuosi daugiau su ja lauke pabūt, tai kol lauke gerai, o grįžus atsiima su kaupu. Kol manęs nemato nereikia, vyras su ja vienas svečiuose buvo, tai su vaikais pražaidė visą dieną ir nereikėjo, tik grįžo ir vėl prie manęs ir žyst. Naktį situacija irgi ne geresnė, keliasi n kartų ir aišku užmiega tik su papu burnoj. Nebežinau ir ką daryt, nutraukt dar nelabai norisi, visų pirma tikiu ta stebuklinga MP galia (kiek tame tiesos nežinau, bet pakol kas dukrytė rimčiau nesirgo, tfu tfu tfu), o antra labai nerimauju dėl nakties miego, nes jei negauna papo, tai išsibudina ir duodasi pusę nakties, bijau, kad dar daugiau neišsimiegosiu, bet tokia situacija kokia yra dabar irgi jau "rauna stoga". Taigi, norėčiau mamyčių patarimų ir gal kokių pastebėjimų, gal aš kažką blogai darau, gal reikėtų būti griežtesnei ir nepasiduoti jos tokiems dažniems reikalavimams...
Atsakyti
QUOTE(astra1 @ 2010 04 12, 13:56)
Sveikos, mamytės. Auginu ir aš baisinę papinukę. Nors jai jau tuoj bus  1 m. 5 mėn., bet žindimas jai kol kas mėgstamiausias užsiėmimas  doh.gif Kaip kai kurios mamytės rašė, kad maitina kas 3 val., tai man čia būtų pasaka, maniškė turbūt ir 1 val. neištempia. Jei tėtis namie, tai dar su juo truputį užsiima, na o jei tik aš viena tai košmaras  doh.gif . Galvoju kad gert nori, tai kišu ir visokias arbatas, ir sultis, kažkiek pageria, bet nedaug, ir toliau mamą siurbia. Dabar geresni orai, tai stengiuosi daugiau su ja lauke pabūt, tai kol lauke gerai, o grįžus atsiima su kaupu. Kol manęs nemato nereikia, vyras su ja vienas svečiuose buvo, tai su vaikais pražaidė visą dieną ir nereikėjo, tik grįžo ir vėl prie manęs ir žyst. Naktį situacija irgi ne geresnė, keliasi n kartų ir aišku užmiega tik su papu burnoj. Nebežinau ir ką daryt, nutraukt dar nelabai norisi, visų pirma tikiu ta stebuklinga MP galia (kiek tame tiesos nežinau, bet pakol kas dukrytė rimčiau nesirgo, tfu tfu tfu), o antra labai nerimauju dėl nakties miego, nes jei negauna papo, tai išsibudina ir duodasi pusę nakties, bijau, kad dar daugiau neišsimiegosiu, bet tokia situacija kokia yra dabar irgi jau "rauna stoga". Taigi, norėčiau mamyčių patarimų ir gal kokių pastebėjimų, gal aš kažką blogai darau, gal reikėtų būti griežtesnei ir nepasiduoti jos tokiems dažniems reikalavimams...

Sveika, miela mamyte!
Visu pirma manu, kad jus viska gerai darote,jei jau nusprendete mazyle maitinti toliau. As ir auginu baisu papinuka ir papelis jam yra viskas smile.gif Nepasiduoda jokiem grieztumam jei pasakau, kad dbr papelio ne, bet pastebejau, kad lauke, kokioje kt viesoje vietoje, prie svetimu zmoniu jis nelabai ir pats drysta prasyti, o kai turi tikrai jam idomios veiklos, tai ji ir pamirsta. Esu skaiciusi, kad iki 2 met vaiko smegenys labai sparciai vystosi, todel tokio amziaus vaikai dazniau zinda nes nori atsijungti nuo intensyvios protine veiklos. galbut jum dbr kalasi dantys, mum kai kalasi dantys mane ir zinda n... kartu. vaikai dazniau zinda, kai mama labai del ko nors nerimauja, jie jusu nerima labai jauciu todel zysdami nori isitikinti, kad su jumis viskas gerai, kai kimba koks virusas, kai jiems nuobodu, kai daznai palikinejat kitu prieziurai. Visi vaikai skirtingi, net ir nuo gimimo vieni zinda kas 45 min, o kiti kas 3 val, vieni jau nuo menesio ismiega per nakti, o kiti nemiega gerai iki mokyklos. manau, jei jau pasiryzot mazyle maitinti iki 2met ar ilgiau, atsipalaiduokit, dziaukites, kad jai dar galit pasiulyti tai, kas jai geriausia, gal kai nurimsit del jos dazno zindimo, ji ir pati taip daznai neciulps. O del nakties, jei taip sunku tai pameginkti atpratinti nuo papelio, tegul miega su tete, iseikit i kita kambary, galbut jai tik tiek ir tereikes, kad suprastu-naktis skirta miegui. tokia mano nuomone! sekmes
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 12, 00:13)

Mano VISI vaikučiai paprašydavo "noriu pienuko" ir be jokių drąskymųsi (čia kai jau vyresni, nei metų). Ir jokių valgymų pašaliniams matant.

Beje, vienas iš dvynių vėl atnaujino kasrytinį MP valgymą. Būdavo, kad kartą per savaitę dar pasiprašo, o dabar tai tapo jau kasrytiniu jo noru. Negaila, dudu, o ir nori nedaug, žino, kad broliukui reikia palikti. wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bleirinka @ 2010 04 12, 13:43)
man rods kad tu ne i ta tema uzklydai hihihi.gif cia mes visos zindancios, o kaip suprantu tu jau nebe, o atejai pamokslaut  cool.gif

as napamokslauju,o tik issakau savo nuomone. juk forumai ir yra tam reikalingi. ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti