Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

QUOTE(Olkin @ 2010 04 19, 14:55)
Maniske visai neprisirisusi. Nebent jai nera ka veikti. Tada reikia mamos. Bet jei yra kitu vaiku, tai mamos is esmes nereikia. Manes reikia, kai nera ka veikti ir reikia draugijos, arba reikia eiti miegoti. Na dar kai reikia paguosti.
Tai tavo vaikas ne del MP prisirises ir niekur taves nepaleidzia. Paprasciausiai toks yra smile.gif

Aisku smile.gif Tik labai jau kartais sunku buna su tokiu mazyliu nes nepalaidzia niekur is savo akiracio. O gal berniukai yra labiau prisirise prie mamu nei mergaites? jiems mamu juk ilgiau ir reikia smile.gif Mum tai tikriausiai teks greitai atsisveikinti su mamos peneliu nes turiu rimtu sveikatos problemu, tik to pati nelabai noriu, matau, kaip maziui reikia pieniuko! Net nezinau, kaip visa tai padaryti, kad maziui tai butu kuo maziau skausmingesnis procesas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2010 04 19, 22:19)
Mum tai tikriausiai teks greitai atsisveikinti su mamos peneliu nes turiu rimtu sveikatos problemu, tik to pati nelabai noriu, matau, kaip maziui reikia pieniuko! Net nezinau, kaip visa tai padaryti, kad maziui tai butu kuo maziau skausmingesnis procesas g.gif

Daugeliu atvejų įmanoma suderint maitinimą mirksiukas.gif
Juk pati žinai, kad labai daug gali 4u.gif
O kalbant apie vaikus- visi skirtingi, ir dar daug aplinkybių įtakoja juos, pradedant nuo vystymosi įsčiose, o gal ir dar anksčiau, gimimo ir t.t.
Apie atjunkymą http://zindymas.blogas.lt/
Dabar džiaukis, nes kažin, kokias žinutes po 14metų rašysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 19 balandžio 2010 - 21:34
QUOTE(mazute2008 @ 2010 04 19, 13:05)
Sveikos, mamos!
As noreciau suzinoti, ar ir kiti papinukai yra super labai prisirise prie mamu. Mano sunus visa diena praleidzia su manim, aisku, kai tetis grizta is darbo, pabuna su juo,pazaidzia,pazaidzia ir pabuna su mociutemis, kai manes salia nera, viskas ok, bet tik jei pasirodau as, jam daugiau nieko nereikia. Lauke nori viska daryti tik su manim, zaisti, piesti, jei tik siek tiek nutolsta, tuoj iesko manes, kambary ir vienas nepasilieka, einam kartu net i tualeta. As tikrai ji skatinu but savarankisku, padrasinu eiti prie kitu vaikuciu, bet jam as geriausia kompanija.Jei jau reikia ja daryti, tai jis man visada sako" mudu abudu" pazystu ir kitu mamu, kurios turi vyresnius ir dar zindomus vaikucius, bet jie atrodo savarankiskesni, drasesni? gal as cia be reikalo panikuoju, gal mano sunaus toks temperamentas, toks charakteris? Kaip mano kitos mamos? Aciu Mum greit 1,11men

Prisirišusi turi būti, tai yra gerai. Juk vis gi ir su seneliais pažaidžia. Su vaikais dar ypatingai nežais, per maža, o su mama turi "kontaktą", dėl to ir nori daryt viską kartu, juk tai gerai smile.gif

Vat manyškei su manim kartais būna nuobodu, kai neužsiemu ja o savo darau. Tai virtuvėj išbarsto druską, kruopas (vyresnėlis spintą atidaro o ji darbuojasi), paskutinį kartą kol ruošiau vaiką treniruotei čiuožykloje, pabėgo ir laksčiau po to per visas kavynes akropoly doh.gif tai geriau būtų prie manęs prisirišusi.

Bet šiaip, rašiau anksčiau apie Borisą, kai jis atsiskyrė - metukų atsisakė būti su auklėm - pakeitėm dvi - viena atsisakė būti, nes jis visą laiką klykdavo be petraukos, kitai pavyko jo dėmesį nukreipti, bet pačiai po dvėjų valandų sustreikavo širdys...

Po pusmečio laisvai liko pusvalandžiui su sese ir broliu vichy parko kambariuke. Dar po pusmečio - su auklė - verkdavo man išeinant o po to žaidė - auklės buvo dvi skirtingos visyškai svetimos moteryškės, kurios pradirbo po savaite, kol vyras buvo išvykęs. Dar po pusmečio, truputi daugiau išėjo į darželį. Neverčiau lankyt per prievartą, bet gana greitai priprato ir pasiliko dienos miegui, ejo tikrai neblogai.

Aniuta yra dar sunkesnis atvėjis - vyras mokėsi, ji buvo tik su manim visą laiką. Bet staigiai dabar nebeverkia kai išeinu iš namų - su šuniuku, į parduotuvę - galiu palikti ją trumpam su tėčiu, broliu arba net sese. Užvakar pirmą kartą palikau ją vaikų priežiuros kambary, pusvalandžiui, svetimoj aplinkoj, su svetima aukle, šalia buvo sesuo. Grįžau ji net nelabai manęs pasigedo smile.gif Auga tie vaikučiai, ir patys atsiskiria, tik reikia kartais labai švelniai paskatinti wub.gif ir nebijot, jeigu dar yra prisirišę - tai yra laikina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 20 balandžio 2010 - 13:54
mano vaikas, ypac vienas, labai labai prie manes prisirises. Iki siol niekaip neuzmigdavo tik su papuku burnoj. Po gera pusvalandi praciulpdavo doh.gif jau cia pries tai rasiau, kad po trupuciuka ismokom uzmigt be papuko dantyse.
Negaliu atsidziaugt, o ir jis labai savimi didziuojasi lotuliukas.gif
Panasu kad suformavau refleksa vaikui lotuliukas.gif dabar net miegodamas padaro viska ko reikia smile.gif Darom taip - valgo valgo, tada as sakau "vienas, du trys" ir tada jis paleidzia papuka, isdidziai pasako "VA" ir visas patenkintas nusisuka ir miega lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir vel tylu smile.gif
As tada papasakosiu, kaip mums sekasi dabar. MP jau tikrai daug maziau riekalingas. Ypac, kai lauke praleidziame daug laiko. Net jau kelias naktis miegojo po 5-6 valandas be prabudimu. Tai mums didelis pasiekimas. Bet vis dar uzmiegam su MP ir diena ir nakti.
I darzeli eisime nuo pirmadienio. Tada gausis, kad greitu laiku dar maziau gaus mano vaikas MP. Be to, nuo birzelio ir as griztu i darba. Tai mano mazoji dukrele taps dar labiau savarankiskesne wub.gif
Is tikruju, tai nemanau, kad galutinai MP atsisakys greitu laiku. Bet, kad valgymu skaicius ryskiai sumazes, tai jau tikrai. Dziaugiuosi, kad subredo mano dukra dar iki darzelio. Tad nebus jai didelio streso darzelyej be MP.
Auga tie vaikai... wub.gif Juk tikrai greitai auga... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 03 19, 18:18)
Pradžioje bandžiau maitinti vienu metu iš abėjų, bet po to pavargau, ir lėpdavau dideliam laukti, kol pavalgys mažoji. O po to jis valgė vieną - du kartus - kartą vidury nakties ir kartais iš ryto - jau buvo paprasčiau

Kai kas tokį "didvyriškumą" pavadintų apsileidimu ir tekėjimu pasrove. wink.gif  bet šiaip... negalėjau trečią kartą taip stresuoti dėl žindymo nutraukimo schmoll.gif

Sveikutės,
mes registruojamės kaip dar valgantys smile.gif Bet kaip ir sakai, iki kokio mėnesio dviejų atgal dar man pačiai būtų buvęs stresas nutraukti, o dabar liko tik vienas maitinimas rytais, taigi jau panašu, kad artėjam prie natūralios pabaigos. Anksčiau neįsivaizdavau, kad Jokūbas gali nevalgyti pienuko, db jau įsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 05 gegužės 2010 - 23:21
QUOTE(Olkin @ 2010 05 05, 13:51)
Na ir vel tylu smile.gif
As tada papasakosiu, kaip mums sekasi dabar. MP jau tikrai daug maziau riekalingas. Ypac, kai lauke praleidziame daug laiko. Net jau kelias naktis miegojo po 5-6 valandas be prabudimu. Tai mums didelis pasiekimas. Bet vis dar uzmiegam su MP ir diena ir nakti.
I darzeli eisime nuo pirmadienio. Tada gausis, kad greitu laiku dar maziau gaus mano vaikas MP. Be to, nuo birzelio ir as griztu i darba. Tai mano mazoji dukrele taps dar labiau savarankiskesne  wub.gif
Is tikruju, tai nemanau, kad galutinai MP atsisakys greitu laiku. Bet, kad valgymu skaicius ryskiai sumazes, tai jau tikrai. Dziaugiuosi, kad subredo mano dukra dar iki darzelio. Tad nebus jai didelio streso darzelyej be MP.
Auga tie vaikai...  wub.gif Juk tikrai greitai auga...  wub.gif

smagu smile.gif o maniskis vienas tai vis dar nelabai susitaiko su tuo kad maziau pieniuko....vis dar buna kad ima ir papraso...tiksliau reikalauja....neduodu, nes grieztai sau pasakiau, kad papukas tik pries miega ir miego metu. Nebegaliu jau kitaip....Bet siaip taip ismoko uzmigti be papuko burnoj. TIk pavalgo ir viskas, tada migdosi siaip guledamas. Mums tai nerealus pasiekimas smile.gif nors kartais dar papriestarauja, bet nenusileidziu smile.gif
Atsakyti
Na, vis sugrįžu, nest uriu vieną dvynį, kurs dar pienuko pasiprašo. Tiesa, ne kasryt nori, bet jei aš dar lovoj su mažiuku guliu, prisistato ir taip meiliai "mamyte, aš tave myliu, ar duosi man pienuko?" doh.gif Nu ir ką - duodu...
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

QUOTE(Ateik @ 2010 05 06, 18:39)
Na, vis sugrįžu, nest uriu vieną dvynį, kurs dar pienuko pasiprašo. Tiesa, ne kasryt nori, bet jei aš dar lovoj su mažiuku guliu, prisistato ir taip meiliai "mamyte, aš tave myliu, ar duosi man pienuko?"  doh.gif Nu ir ką - duodu...

Niu kaip fainiai wub.gif , kaip gali neduoti, maži gudruoliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(letuciux @ 2010 05 06, 02:06)
Sveikutės,
mes registruojamės kaip dar valgantys smile.gif Bet kaip ir sakai, iki kokio mėnesio dviejų atgal dar man pačiai būtų buvęs stresas nutraukti, o dabar liko tik vienas maitinimas rytais, taigi jau panašu, kad artėjam prie natūralios pabaigos. Anksčiau neįsivaizdavau, kad Jokūbas gali nevalgyti pienuko, db jau įsivaizduoju smile.gif

Pagalvojau: koks savarankiškas vaikutis, metukai greit bus, o jau artėjat prie natūralios pabaigos smile.gif, kad mums nors panašiai į tą pusę eitųsi blush2.gif , tik paskui žiūriu, kad Jokūbas... oi nežinau, nežinau ar tiek išlauksiu tos natūralios pabaigos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog mamytė: 07 gegužės 2010 - 09:39
na ir as cia savo nosi ikisiu. mano merginai tuoj 10 menesiu, MP valgom 6 kartus smile.gif maitinimo nezadu nutraukt, bet jau noretusi kad reciau valgytu, mastau kad dabar lauke ne tik miegosim bet ir zaisim daugiau, tai gal uzsiimant idomesne veikla ir to papuko maziau reikes g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Vis aplenkdavau jūsų temą, bet jau paaugom, ir skaitau savo žinduklę prie vyresnių ax.gif Kaip ir dauguma, mano mažoji yra mamos "liemenukas", galėtų visą naktį prakabėti, pienas jai yra viskas.... Tik va tas naktinis kėlimasis mum įdomus....Iki 6 mėn išmiegodavo visą naktį, nuo 6 mėn pradėjo keltis ir labai dažnai doh.gif šiuo metu tiksliai nežinau kiek keliamės per naktį, nes ryte pabundu, ir nepamenu kada naktį ją parsinešiau į lovą, kiek kartų kėlėmės doh.gif vien žo galvoju kad kartais aš ją miegodama parsinešu, nors ji gal tik pasimuisto, ar pan. kaip man db pabusti naktį? kas patars? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2010 05 11, 00:29)
Sveikos mamytės  4u.gif  Vis aplenkdavau jūsų temą, bet jau paaugom, ir skaitau savo žinduklę prie vyresnių  ax.gif  Kaip ir dauguma, mano mažoji yra mamos "liemenukas", galėtų visą naktį prakabėti, pienas jai yra viskas.... Tik va tas naktinis kėlimasis mum įdomus....Iki 6 mėn išmiegodavo visą naktį, nuo 6 mėn pradėjo keltis ir labai dažnai  doh.gif  šiuo metu tiksliai nežinau kiek keliamės per naktį, nes ryte pabundu, ir nepamenu kada naktį ją parsinešiau į lovą, kiek kartų kėlėmės  doh.gif  vien žo galvoju kad kartais aš ją miegodama parsinešu, nors ji gal tik pasimuisto, ar pan. kaip man db pabusti naktį? kas patars?  g.gif

o kam tau vargintis? Pasiguldyk tu ja prie saves is karto ir miegokit visi sau laimingi.
Uzaugs - pati iseis pas bernus tongue.gif
Mes iki siol miegam keturiese (dvyniai), nors va jau du metukai ant nosies smile.gif O treciojo gimtadienio proga dovanosim lovas smile.gif
Buciau turbut jau nuprotejus jei dar rektu kazkur eit kazka parsinest nakti smile.gif tik pirmas dvi savaites kilnojausi. Greit supratau kad taip ilgai netempsiu smile.gif Nors pries nestuma sakiau - nu jau AS su vaikais miegot !! NIEKADA!! O va se tau smile.gif
Atsakyti