Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

QUOTE(maidala @ 2010 05 07, 21:34)
na ir as cia savo nosi ikisiu. mano merginai tuoj 10 menesiu, MP valgom 6 kartus smile.gif maitinimo nezadu nutraukt, bet jau noretusi kad reciau valgytu, mastau kad dabar lauke ne tik miegosim bet ir zaisim daugiau, tai gal uzsiimant idomesne veikla ir to papuko maziau reikes g.gif  lotuliukas.gif

oi oi zinokit, mano vaikas maziausiia matyt valge MP kartais skaiciuojant iki 6 men, kuo toliau, tuo daugiau, dabar auginam dantukus, esam is tu velyvuju - pirmuju sulaukem tik metu ir 4 men, tai valgo melejona kartu MP tiek diena, tiek nakti, MP veikia kaip nuskausminamieji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 05 13, 19:51)
o kam tau vargintis? Pasiguldyk tu ja prie saves is karto ir miegokit visi sau laimingi.
Uzaugs - pati iseis pas bernus tongue.gif
Mes iki siol miegam keturiese (dvyniai), nors va jau du metukai ant nosies smile.gif O treciojo gimtadienio proga dovanosim lovas smile.gif
Buciau turbut jau nuprotejus jei dar rektu kazkur eit kazka parsinest nakti smile.gif tik pirmas dvi savaites kilnojausi. Greit supratau kad taip ilgai netempsiu smile.gif Nors pries nestuma sakiau - nu jau AS su vaikais miegot !! NIEKADA!! O va se tau smile.gif

tai kad mum jau vietos trim maža. Ji miega skersa, jei miega su mumis, aš dar aš... bet tetis vargsta. lepa jam ant galvos per miegus, man jo gaila, nori jis išsimiegoti, juk jam ir į darbą. Šią nakt dukrytė išmiegojo visą naktį be mp biggrin.gif čia mum didžiulis pasisekimas 4u.gif ryte su MB nustebom , kai radom ją savo lovelėj bemiegančia, o ne su mumis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2010 05 15, 10:28)
tai kad mum jau vietos trim maža. Ji miega skersa, jei miega su mumis, aš dar aš... bet tetis vargsta. lepa jam ant galvos per miegus, man jo gaila, nori jis išsimiegoti, juk jam ir į darbą.  Šią nakt dukrytė išmiegojo visą naktį be mp  biggrin.gif  čia mum didžiulis pasisekimas  4u.gif  ryte su MB nustebom , kai radom ją savo lovelėj bemiegančia, o ne su mumis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

musiske ir paryciais isiritinus pa smus lenda arciau tecio miegot, o as gera tik kojom jos ant pilvo sildyt lotuliukas.gif su MP labai draugauja dar, kad net skauda nuo jos pastovaus zindymo doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!
Mes pries kelias dienas gryzom is sauletos Turkijos. ispudziai patys geriausi, bet tikriausiai tik man nes sugryzusi suzinojau, kad mano vyras kelioneje pavargo nes jam sunku buvo su vaiku! man buvimas su mazyliu - kasdienybe ir visi jo kapriziukai neveda taip is pusiausvyros, o vyrui tai virto issukiu! namie jis kazkaip su mazyliu lengvai susitardavo, o kelioneje jiem kazkaip nelabai sekesi, pastebejau, kad jis net lengvai uzsiusdavo ant mazylio, ko seniau net nebudavo!
Mes jau kaip ir buvom atprate uzmigti nakciai su papeliu, bet kelioneje vel sugryzom prie migdymosi su papeliu nes is po dienos ispudziu niekaip negaledavo uzmigti be papelio. O ir siaip keliones metu dazniau jo prase, pasidare neramesnis, pradejo dazniau kaprizintis. Beto keliones gale suslogavom tai jau tada ciulpe papeli kas pusvalandi, bet kt diena jautesi zymiai geriau, taigi manau, kad pienelis jam tikrai padejo.
Noriu paklausti mamu,ar jusu mazyliai ir keliones metu pasidarydavo irzlesni? Mes ir dbr gryze nerandam sau vietos, dazniau praso papelio, vis lipa man ant ranku, su teciu is vis nebenori jokiu reikalu verysad.gif kazkaip neramina mane tokia jo busena, tai ir maitinimo jau tikrai negaliu sumazinti nes tada labai ima nervintis. O jau planavau baigti maitinima nes man paciai reikia gydytis, o ir manau, kad mazylis jau pakankamai didelis-gali gyventi ir be mp. Tik jauciu, kad cia as taip galvoju, o mano sunui dbr papelio dar labiau reikia?
Atsakyti
Savo vyresnėlį dažnai į keliones imdavau, tačiau kelionės metu ar po kelionės išskirtinio dėmesio nepastebėdavau. Va, kai pratinomės prie darželio, kai vieną kartą palikau pusdieniui ten, tai grįžus namo jaunuolis nenulipo man nuo rankų kokias 2 valandas, reikalavo dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 05 27, 16:11)
Savo vyresnėlį dažnai į keliones imdavau, tačiau kelionės metu ar po kelionės išskirtinio dėmesio nepastebėdavau. Va, kai pratinomės prie darželio, kai vieną kartą palikau pusdieniui ten, tai grįžus namo jaunuolis nenulipo man nuo rankų kokias 2 valandas, reikalavo dėmesio.

po atsiskirimo visada taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nors mano mazius dar tikriausiai nesiskaito vyresnis vaikas (o juk tema vyresnius vaikelius zindancioms mamoms), bet paskatinet jusu pokalbius labai idomu 4u.gif

mane kartais vyras spaudzia bandyt nutraukt maitinima, sako, jau didelis vaikas ir del to labai skaudu (kad nesutariam del tokiu dalyku), bet dideliu nesutarimu, zinoma, nera, tik karts nuo karto uzsimena, kad jau reiketu atpratint nuo pienuko...o man (atrodo, jog ir mazyliui) to visiskai nesinori dar schmoll.gif tiesa, daug kas MP prikisa kelinejimasi naktimis. bet man tas irgi nesunku, nes mazius miega su mumis wub.gif

pasikaicius jusu pokalbius (tiesa, dar tik kelis sios temos puslapius perksiaciau), kazkaip uztikrinciau jauciuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 09, 23:27)
o man (atrodo, jog ir mazyliui) to visiskai nesinori dar  schmoll.gif  tiesa, daug kas MP prikisa kelinejimasi naktimis. bet man tas irgi nesunku, nes mazius miega su mumis  wub.gif

pasikaicius jusu pokalbius (tiesa, dar tik kelis sios temos puslapius perksiaciau), kazkaip uztikrinciau jauciuos  ax.gif

4u.gif 4u.gif Vyrui rask tinkamos literaturos paskaityti, manau tikrai supras. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 06 09, 23:14)
4u.gif  4u.gif  Vyrui rask tinkamos literaturos paskaityti, manau tikrai supras.  mirksiukas.gif

davus as jam ir paskaityt ir pati skaicius garsiai, realiai supranta, kad naudinga, gerai ir pan. bet kazkodel vis karts nuo karto vis tiek iskyla tokios mintys jam doh.gif bet kartu visada priduria, kad vis tiek darysiu taip, kaip vaikui bus geriausia smile.gif nors tai nera nesutarimai, bet vis tiek kartais nesmagu, noretusi visapusisko palaikymo kad ir kas benutiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 10, 00:27)
Sveikos  4u.gif

nors mano mazius dar tikriausiai nesiskaito vyresnis vaikas (o juk tema vyresnius vaikelius zindancioms mamoms), bet paskatinet jusu pokalbius labai idomu  4u.gif

mane kartais vyras spaudzia bandyt nutraukt maitinima, sako, jau didelis vaikas ir del to labai skaudu (kad nesutariam del tokiu dalyku), bet dideliu nesutarimu, zinoma, nera, tik karts nuo karto uzsimena, kad jau reiketu atpratint nuo pienuko...o man (atrodo, jog ir mazyliui) to visiskai nesinori dar  schmoll.gif  tiesa, daug kas MP prikisa kelinejimasi naktimis. bet man tas irgi nesunku, nes mazius miega su mumis  wub.gif

pasikaicius jusu pokalbius (tiesa, dar tik kelis sios temos puslapius perksiaciau), kazkaip uztikrinciau jauciuos  ax.gif

Saunuole!
Daryk taip, kaip manai yra teisinga.
Mano vyras nebuvo pries, bet kazkur kai dukrai buvo metai, pasake, kad jai jau dabar neatpratinai, tai maitinsi iki mokyklos, nes ji savo dziaugsmo samoningai nepaleis. Dabar dukrai 2 metukai. Lankome darzeli. Valgo MP tik kokius 5-6 kartus per diena. Didziausia dalis nakti. Tai paleidzia po truputi. wub.gif Gyvenimas keiciasi, keiciasi ir vaiko poreikiai. Tai jei jautiesi gerai, tikrai maitink 4u.gif
Atsakyti
Aciu už patarimus,mamos. L.nusiraminau. Jau maniau, kad tik manasis taip dažnai reikalauja mano pieno, nes duodu tada, kada jis pageidauja, o jau poryt jam metukai 4u.gif
Atsakyti
Man dar anksti rasineti i si skyreli, bet kaip smagu skaityti apie tokius ypatingus rysius tarp mamos ir vaiko wub.gif Is tiesu, zindymas vienas graziausiu dalyku pasaulyje wub.gif Paskaicius, kad mamytes net darzelinukus pacios maitina man ramiau darosi. Itariu, kad manes tas pats laukia. Mes jau pradejome koses valgyti ir misinuka mano vaikiukas labai megsta, bet nuo papuko NE KARTO nera atsisakes. Reikalas tas, kad krutis jam darosi ne tiek maistas, bet ir nusiraminimo priemone. Zaidzia, sliauzioja, pavargsta, pasidaro irzlus, ir tada vienintelis budas nusiraminti, uzsnusti - krutis. Zodziu, as mama-soske biggrin.gif

Ta proga paklausiu patyrusiu mamyciu blush2.gif Ar nebuna diena per pilnos, skausmingos krutys, kai maziukas diena praleidzia pvz. darzelyje ir nevalgo, o kruti istustina tik vakare, nakti ir ryte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aronia: 10 birželio 2010 - 11:51