Sveikos mamos!
Mes pries kelias dienas gryzom is sauletos Turkijos. ispudziai patys geriausi, bet tikriausiai tik man nes sugryzusi suzinojau, kad mano vyras kelioneje pavargo nes jam sunku buvo su vaiku! man buvimas su mazyliu - kasdienybe ir visi jo kapriziukai neveda taip is pusiausvyros, o vyrui tai virto issukiu! namie jis kazkaip su mazyliu lengvai susitardavo, o kelioneje jiem kazkaip nelabai sekesi, pastebejau, kad jis net lengvai uzsiusdavo ant mazylio, ko seniau net nebudavo!
Mes jau kaip ir buvom atprate uzmigti nakciai su papeliu, bet kelioneje vel sugryzom prie migdymosi su papeliu nes is po dienos ispudziu niekaip negaledavo uzmigti be papelio. O ir siaip keliones metu dazniau jo prase, pasidare neramesnis, pradejo dazniau kaprizintis. Beto keliones gale suslogavom tai jau tada ciulpe papeli kas pusvalandi, bet kt diena jautesi zymiai geriau, taigi manau, kad pienelis jam tikrai padejo.
Noriu paklausti mamu,ar jusu mazyliai ir keliones metu pasidarydavo irzlesni? Mes ir dbr gryze nerandam sau vietos, dazniau praso papelio, vis lipa man ant ranku, su teciu is vis nebenori jokiu reikalu

kazkaip neramina mane tokia jo busena, tai ir maitinimo jau tikrai negaliu sumazinti nes tada labai ima nervintis. O jau planavau baigti maitinima nes man paciai reikia gydytis, o ir manau, kad mazylis jau pakankamai didelis-gali gyventi ir be mp. Tik jauciu, kad cia as taip galvoju, o mano sunui dbr papelio dar labiau reikia?