QUOTE(anestute @ 2010 04 14, 20:09)
Pusryčiai - Arbata, kava
Pietūs - Vyras-šaltiena, aš-keksas (pavaišino)
Vakarienė - brandinti mieliniai blynai, kugelis su kiaules kojom
Papildyta:
Kas yra kareiviška košė?

kareiviška dėl to ir parašiau kabutėse, nes nelabai ji kareiviška, čia mano vyrukai taip ją vadina, nes tikra tai vien perlinės kruopos. Aš ją darau: išverdu perlines kruopas, apkepu truputėlį faršo su svogūnais, tada padarau sviesto-grietinės padažą, viską permaišau ir į orkaitę 10-15 minučių pašaunu

labai skaniai gaunasi.... ir nebrangu
QUOTE(kristij @ 2010 04 14, 20:24)
Didzkukuliai, sonkauliukai, kotletai...ir tai taupanciuju meniu?

Pamenu, kai reikejo taupyt, tai valgydavom ryziu kose, avizine kose... apie mesa net kalbos nebuvo.
taupyt manau reik visada... tai negi visą gyvenimą košę vien valgysi?? jei po algos valgai raudonai žuvį 3 kartus per dieną, tai prieš algą tenka ir vienais ryžiais pasitenkinti

či mano nuomonė

kad taip nebūtų, manau geriau visada pagalvoti ką gaminsi prieš perkant - tada ir susitaupo