Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Šiandien namie nieko nevalgiau, neturėjau laiko, nuo pat ryto su reikaliukais laksčiau, o vėliau pas anytą išlėkiau, tai salotos, kepta šoninė, dešrytė, keptos bulvės.
Atsakyti
Pusryciai - arbata,sausainiai
Pietūs - aš svečiuose, vyrai kas ką rado šaldytuve
Vakarienė - kugelis su vištiena
Atsakyti
siandien NIEKO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 11, 14:04)
siandien NIEKO  smile.gif

a čia taip taupiai privertė gyvenimas gyventi ar iškrovos dienos biggrin.gif
Aš šiandien:
I-anytos keptas čeburėkas
II-brandinta mano kepta pica
III-keptos bulvės su marinuota silke
Atsakyti
Pusryciai - kiausiniene (pienas ir kiausiniai isplakami, ir viskas kepama)
Pietus - kugelis
Vakariene - sumsutiniai su desra ir pomidoru-grietines salotos ir brandinti keksiukai
Atsakyti
Pusryciai - arbata
Priespieciai - sausainiai
Pietus - bulviu kukuliai su padazu (kepta desra, dauug svogunu, grietine, prieskoniai)
Vakariene - tie patys kukuliai, kava
Veliau gal dar kiausiniu isvirsiu jei nores kas, ir kazka MB i darba reik sugalvot pagamint.
Atsakyti
Na o aš ką tik pavakarieniavau ir dabar beliko galvoti rytojaus meniu iš turimų produktų, bet mano kamera kaip netuštėja taip netuštėja biggrin.gif tik pildosi, tai tas duoda tai kitas biggrin.gif taip aš jos iki vasaros ir neištuštinsiu jaučiu smile.gif liks kameroje per visą vasarą kai kas
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 11, 15:53)
a čia taip taupiai privertė gyvenimas gyventi ar iškrovos dienos  biggrin.gif

gyvenimas priverte .

Siaip labai galva visa diena skaudejo ......... ryte baznycion mama ir bobute veziau ,po to parduotuven vaz , su vaikais laukan ejau , dar namus susitvarkiau - jau kaip pradejo galva plyst - ziu nei vienos ibumetin pabletes neliko doh.gif tai jez kaip kankinaus , labai plese pusiau.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 11, 21:33)
gyvenimas priverte .

Siaip labai galva visa diena skaudejo ......... ryte baznycion mama ir bobute veziau  ,po to parduotuven vaz  ,  su vaikais laukan ejau , dar namus susitvarkiau  - jau kaip pradejo galva plyst - ziu nei vienos ibumetin pabletes neliko  doh.gif  tai jez kaip kankinaus , labai plese pusiau.

Tai nei tu nei vaikai nieko nevalgėt, nes neturėjot ką? blink.gif Jei taip tai iš kokio tu miesto? Padėt gal kažkaip išeitų console.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 11, 21:43)
Tai nei tu nei vaikai nieko nevalgėt, nes neturėjot ką?  blink.gif Jei taip tai iš kokio tu miesto? Padėt gal kažkaip išeitų console.gif

valge vaikai smile.gif vaikai gerai pavalgo.As snd pusiau iskrovos diena dariau sau , pora obuoliu , pora bananu ,vaikam viriau per piet sriuba ( vistienos.file, bulves,kopustas,morka,brokoliai,sparagines ) ,tai ir as lekste suvalgiau.Ryte vaikams ryziu kose - didziajai su zuvies pirsteliais , mazajai su slyvu tyrele ir misinukas. Vakarienei didziajai dribsniai su pienu ,mazajai hipp pieniska kose. Intarpais sureliai,bananai, jogurtas....... . ryt tai blynus kepsiu su varske......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 11 balandžio 2010 - 20:54
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 11, 21:53)
valge vaikai  smile.gif vaikai gerai pavalgo.As  snd pusiau iskrovos  diena dariau sau , pora obuoliu , pora bananu ,vaikam viriau per piet sriuba ( vistienos.file, bulves,kopustas,morka,brokoliai,sparagines ) ,tai ir as lekste suvalgiau.Ryte vaikams ryziu kose - didziajai su zuvies pirsteliais , mazajai su slyvu tyrele ir misinukas. Vakarienei didziajai dribsniai su pienu ,mazajai hipp pieniska kose. Intarpais sureliai,bananai, jogurtas....... . ryt tai blynus kepsiu su varske......

karsta.gif tai kitą kart negąsdinkite taip labai
Atsakyti
siandien jau suplanavau meniu -
I -miltiniai blynai su varske ir grietine (mazylei grikiu kose + misinukas )
II- vistienos ketvirciai tusinti su bulvem ,morkom ( mazajai atskirai kose jautiena+bulve+brokolis+moliugas+truputis alyuogiu aliejuko)
III- del vakarienies nezinau , kose gal kokia kruopu pieniska po banana......yra dar sureliu pora.

Atsakyti