Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikutės,
atostogavau kaime, tai ir meniu praeitą savaitę toks kaimiškas buvo.. tongue.gif
O vakar valgėm:
I-sumuštiniai su šlapenke, agurku, kava/arbata
II-makaronai su namine stirnienos tušonke (gavom dovanų), šv.koūsto/pomidoro/krapų mišraine su majonezu
III- grybų sriuba, plokštainis su baltu grybų padažu, džiovintų obuolių kompotas

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Vakar
Pietums - nuo sekmadienio iskylos likusios desreles, saslykai,sumustiniai, pomidorai, man konservuotu cukiniju misraine
Vakarienei - vis dar kepsniuku su bulvemis likuciai ir svogunu ir ridikeliu salotos su grietine, rukyta menke su pomidorais

Siandien
Pietums - man virti kiausiniai, vyras nieko nesinese, nes dar sake, kad nuo vakar liko
Vakarienei kepta zuvis bus su svogunu salotomis
Atsakyti
Pusryciai - arbata, man sumustinis su suriu
Pietus - MB varskeciai su razinomis (dali vakar naktipieciams suvalgem)
Vakariene - brandinta lasisos sriuba, virtos bulves su desrelemis ir pomidoru, svogunu su grietine salotomis
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 05 25, 09:29)

O vakar valgėm:

Geros dienos  4u.gif

Mmm koks skanus meniu wub.gif
Atsakyti
pasiziurejau, kad tos zuvies nedaug jau ir liko, tik paragavimui, tai dabar greit dar cukiniju pasikepiau tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
1)kava,sumustiniai su fermentiniu suriu 2)mesos salotos,keptas netikras zuikis su darzovem 3)saltibarsciai su keptom bulvem
Atsakyti
Pusryciai -kava su sureliu
Pietus man sumustiniai su slapianke, vyrui slapepenke pakepta su kiausiniu, svogunu- ridikeliu salotos su grietine
Vakariene keptos cukinijos ir kepta kiauliena su svogunais
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 05 25, 10:15)
Mmm koks skanus meniu  wub.gif

Ačiū bigsmile.gif

O vakar taip valgėm:
I-sumuštiniai su šlapenke, sausainiai, kava, arbata
II-brandinta grybų sriuba, plokštainis
III-vis dar turėjau nusipirkus tuos baklažanus po 1,99, tai kepiau orkaitėje įdarytus vištienos/grybų faršu. Valgėm su ryžiais, pom.padažu, svogūnų laiškų/ridikėlių (jau savi thumbup.gif ) salotom.
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - kava, arbata
Pietus - man juros kopustu salotos, MB desreles su duona
Vakariene - isvaziuoju i kaima porai dienu, MB paliksiu keptos pangasijos su dauug svogunu ir grietines padaziuku, virtom bulvem. Jei truks, teks paciam ka nors gamintis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, neturejau laiko gaminti, tai net nedejau meniu, bet siandien kai ka gaminau smile.gif
Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - darzoviu sriuba (pekino kopustas, morkos, bulves), kepta zuvis folijoje su svogunais ir paprika
Vakariene - miltiniai blynai su desrelemis, folijoj keptas varskes suris su sviestu ir zolelemis, trupininis pyragas su uogiene
Atsakyti
Vakar su bendradarbe neblogai Norfoje prasisukom mirksiukas.gif - tepami varskes sureliai su visokiais priedais 140 g - 0,49 lt thumbup.gif . Tai prisigrobem visokiu tongue.gif ir su priedais ir be ju, tai teks kept pyraga su varske, nes kilas gavosi 3,50 lt. Ir dar Veiveriu majonezas Prfessional 1,99 toks su juoda etikete, net nemacius, ir skonis neblogas ir tirstas toks drinks_cheers.gif
einu ieskot kokio nors receptuko pyrago tongue.gif
Atsakyti
1)kava,brandintos mesos salotos,2)kiaulienos kepsniai uzkepti su virtais ryziais ir suriu,3)brandintas keptas netikras zuikis su bulvem ir salotom ir rugstyniu sriuba.
Atsakyti