Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bryyla @ 2010 03 26, 15:45)
O man va toks klausimukas iškilo... Iš kur galima gauti medinių mentelių nebrangiai?  ax.gif

ledu pagaliukai tinka, tiesiog nusiplauni ir viskas ax.gif
Atsakyti
Laba vakara bye1.gif
gavau jau savo lauktasias prekytes is AN, tai dabar nebesitveriu kailyje, isuostinejau, susirusiavau viska lotuliukas.gif jeigu netingi kuri padet sugalvot kaukes sudeti, parasiau natur. kosmet. gamint., ka turiu ir ka galvoju deti ax.gif butu faina pasikonsultuoti, nes turbut viska, ka turiu sukrausiu lotuliukas.gif
beje, mastau pasidaryti kazkokia spec. vietele pvz. miltukams deliotis, moliams maiseliuose-kad butu lengviau viskas prieinama. Jei ka sugalvosiu-papasakosiu thumbup.gif kolkas tokia fainuoliska dezute naudoju, bet noretusi atskiru skyreliu-kiseneliu ar pan., nes dabar viskas +/- kruvelej hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 26, 16:45)
O man va toks klausimukas iškilo... Iš kur galima gauti medinių mentelių nebrangiai?  ax.gif

Aš čia neseniai ieškojau, užėjau į vaistinę - neturėjo. Tai Rimi pagriebiau medinių šaukščiukų (prie vienkartinių indų guli, tik kiek brangesni už plastikinius). Galvoju, kad dar geriau išėjo - vieoj pusėj šaukštelis, o kitoj - mentelė. 2 in 1 biggrin.gif
Atsakyti
O kodel plastikinis netinka?As viska makaluoju su Mntuko valgymo saukstu arba Avent sauksteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 26, 21:10)
O kodel plastikinis netinka?As viska makaluoju su Mntuko valgymo saukstu arba Avent sauksteliu smile.gif

Manau, kad tinka smile.gif Ale medis gi natūraliau wink.gif biggrin.gif
O šiaip jie man mielesni.
Papildyta:
Gal kas galėtumėte priminti, kaip daryti skalavimo skystį plaukams iš varnalėšų miltelių? Bryyla, berods tu darei? smile.gif Beje, kažkaip susimasčiau, ar jie nesuteiks atspalvio kokio...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 26 kovo 2010 - 20:16
QUOTE(bryyla @ 2010 03 26, 18:37)
Tai gi Monica ne kartą jau sakė, kad visus komercinius klausimus reikia rašyti jai per až, negalima į forumą. Ant visų produktų būna etiketės.

atsiprasau,as naujoke jusu temoje,neseniai tik suzinojau apie sitokius aloiejus,tai noriu isbandyti ir as,tad nespejau dar visos politikos isidemet doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 26, 12:28)
O galima papainą su kremuku pamaišyti kelioms dienoms? ar tas poveikis pažėja, kad ir tarkim per porą dienų sunaudoji?

galima, maždaug mėnesiui.

QUOTE(Zavioji @ 2010 03 26, 14:54)
O kokia kremo konsistencija? Turi gautis visiškai vientisa masė, tokia kaip pirktinio kremo ?

taip. Gal nebuvo hidr. įšilęs iki reikaimos tempos? su emuls. viskas lengvai ir gerai gaunasi, kaip pirkt.

QUOTE(Joliee @ 2010 03 26, 15:39)
Man kartais taip sukrenta kremas, kai glicerino dedu, nesuprantu, kodėl, tiesiog  smile.gif Kremas be konservantų gal tris-keturias dienas pastovės, juk kiši pirštus, šaldutuve gal ilgiau, negaliu pasakyt..  g.gif

o kada jį dedi? aš dedu pačiam gale, man viskas puikiai su juo gaunasi.
Jei visai be konservantų, ar su vit e, tai matyt kokias 2-3 sav. stovės. Šaldytuve geriau, nekišti pirštų ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 26 kovo 2010 - 21:26
Sveikos mergaites, cia dar viena naujoke 4u.gif , iki kremu gamybos man dar labai toli, bet bent jau nuo hidrolatu ir molio kaukiu pradet noreciau blush2.gif . Iki siol vakarais valau veida roziu vandeniu, o ji noriu pakeist kokiu hidrolatu, ar ji reikia skiesti? Ar purksti tiesiai ant veido toki koki gausiu? O tuos molio miltelius sumaisyti su kuo, kad gautusi kaukytes konsistensijos? Vandeniu, ar tuo paciu hidrolatu? Aciu visoms smile.gif
Atsakyti
Aciu vel Ashtri uz parvezta siuntinuka!!!!!

Dar norejau Monikos paklaust, ar galima zaliosios arbatos miltelius tiesiog i alieju misini ibert ir kokia daugmaz proporcija butu?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 26, 23:22)
Statoil degalinej cukrui issimaisyt yra fainos menteles, kelias prigriebiau kai pirkom kava  blush2.gif

lotuliukas.gif oi kaip prajuokino. suguzes visos Lietuvos naturalistes, is statoilu isnes visus sauksciukus lotuliukas.gif
bet siaip tai labai geras variantas, kaip ir ledu pagaliukas mirksiukas.gif tik reiktu gal atmirkyti spirite, vistiek apciupineti tokie ax.gif

beje, katik dariausi kaktai/nosiai/smakrui kauke su zaliu moliu, rasulo moliu, raudonu moliu, gintaro miltukais ir virintu vandeniu. (vis pamirstu negazuoto mineralinio nusipirkti tam reikalui doh.gif ) dumbliu sikart nebandziau, pabijojau kvapo. pries nakti nevalia juokauti tokiais dalykais, tai bus kitam kartui biggrin.gif pagulejau apie 20min., drekinau rugiageliu hidr. tai oda nusiprausus atrodo sviezesne, pabaltejusi, pasvarejusi, beje kazkas lengvai papilingavo, kogero gintaro miltukai. labai patiko siaip, ne per smarkiai, bet juntamai pasveite, tai nusiprausdama dar patryniau ratukais oda, kad pavalyti. na ir kelios raudonos demeles yra prie plauku augimo linijos. ne iskart nuprausus pastebejau, atsirado, po minutes kokios.na gal kiek astroka buvo, bet manau nieko tokio, turetu praeiti.

ir dar nusipraususi sia kauke, pasidariau atskirai ir zandukams kaukyte, jau stipriau uz raudona moli jiems nedrisciau nieko deti-kuperoze biggrin.gif taigi, jazminu milt., ramuneliu milt., bananu milt., ramuneliu hidrol., ersketroziu al. keli lasai ir glicerino didelis lasas. tai dabar sedziu su mase ant zandu, netraukia, vesina labai labai, nuo pat uztepimo. taip faina thumbup.gif kosele gavos tokia nevisai issimaisiusi, bet gal taip ir turi buti. atrodo kaip ramuneles butu siek tiek susoke, bet siaip viskas ok cool.gif labai faina tokia vesa skruostams bigsmile.gif nusizengiau 'taisyklems', nebepriguliau, bet gal ir taip efekto sulauksiu biggrin.gif

vis pamirstu avizu nusipirkti, noreciau su jomis pabandyti kauke-kiek skaiciau sveika, o ir iseiga gautusi pigesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 26, 20:10)

Man kartą buvo toks bajeris, kad kabinau, maišiau plastikiniu šaukšteliu molio kaukę, kurioje buvo arbatmedžio EA, tai truputį šaukštelį pragriaužė doh.gif mediena vis tiek geriau nei plastmasė smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 26, 20:26)
Gal kas galėtumėte priminti, kaip daryti skalavimo skystį plaukams iš varnalėšų miltelių? Bryyla, berods tu darei? smile.gif Beje, kažkaip susimasčiau, ar jie nesuteiks atspalvio kokio...?  g.gif

Skalavimo skysti? g.gif nea, pirmą kartą girdžiu apie tokį... Aš dabar darausi aliejinę ištrauką su varnalėšų šaknų milteliais plaukams, nagams ir blakstienoms smile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 03 26, 21:25)
galima, maždaug mėnesiui.

o kada jį dedi? aš dedu pačiam gale, man viskas puikiai  su juo gaunasi.
Jei visai be konservantų, ar su vit e, tai matyt kokias 2-3 sav. stovės. Šaldytuve geriau, nekišti pirštų ir t.t.

O, tai tada labai labai gerai bigsmile.gif

O kiek laiko gali šaldytuve išstovėti kremukas su E vit. ir ekokonservantu? Ar reikėtų dar ko nors įvarvint? g.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 26, 22:22)
Statoil degalinej cukrui issimaisyt yra fainos menteles, kelias prigriebiau kai pirkom kava  blush2.gif

Tai jaučiu reikės būti viena iš tų natūralisčių, apsilankančių Statoile dėl šaukštelių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 03 26, 22:42)
Sveikos mergaites, cia dar viena naujoke 4u.gif , iki kremu gamybos man dar labai toli, bet bent jau nuo hidrolatu ir molio kaukiu pradet noreciau blush2.gif . Iki siol vakarais valau veida roziu vandeniu, o ji noriu pakeist kokiu hidrolatu, ar ji reikia skiesti? Ar purksti tiesiai ant veido toki koki gausiu? O tuos molio miltelius sumaisyti su kuo, kad gautusi kaukytes konsistensijos? Vandeniu, ar tuo paciu hidrolatu? Aciu visoms smile.gif

Hidrolato su niekuo skiesti nereikia, tokį ir purkšti. Molį sumaišyti su vandeniu ar hidrolatu, galima ea ar aliejuko įlašint, tada palikti 20min stovėti, ant veido laikyti 15min neleidžiant moliui išdžiūti, vis apipurškiant veidą hidrolatu ar vandeniu. Nemaišyti su metaliniu šaukštu.
Atsakyti