Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bryyla @ 2010 03 27, 20:09)
Na aš dar Kunigunda pasitikiu, ji irgi daug žino, tai sakė galima ir taip ištrauką daryti smile.gif kokį receptuką radau, pagal tokį ir bandau daryti, žiūrėsiu, kas gausis smile.gif

tada metodas tinkamas smile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 03 27, 20:13)

Jie abu suriša skystį su aleijumi, bet su jais darant reikia imti skirtingas al. proporcijas, gaunasi skirtingo riebumo kremai ir su bičių vašku yra sudėtingiau padaryti.

O kaip su pvz.campaku arba roziu vasku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 03 27, 19:13)
min. 3 mėn. smile.gif

Aš skaičiau apie šiltą laikymą. Taip kaip suprantu greičiau yra padaroma ištrauka. Apie jokį gedimą kalbos nebuvo g.gif

Aišku, ačiū 4u.gif

Aš kitu būdu darau, pažiūrėsiu, kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 03 27, 20:13)

Aš skaičiau apie šiltą laikymą. Taip kaip suprantu greičiau yra padaroma ištrauka. Apie jokį gedimą kalbos nebuvo g.gif

Gali būti,tik kadangi aliejai turi stovėti vėsiai tamsiai,tai aš pagalvojau,kad dvi savaites juos laikant kur ant radiatoriaus,gal gali kiek pagesti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 03 27, 19:13)
Jie abu suriša skystį su aleijumi, bet su jais darant reikia imti skirtingas al. proporcijas, gaunasi skirtingo riebumo kremai ir su bičių vašku yra sudėtingiau padaryti.

O su kuriuo gaunasi riebesnis kremas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 27, 19:48)
Gali būti,tik kadangi aliejai turi stovėti vėsiai tamsiai,tai aš pagalvojau,kad dvi savaites juos laikant kur ant radiatoriaus,gal gali kiek pagesti blush2.gif  blush2.gif

geriau esant saulei pastatyti sauleje, nei ant radiatoriaus, juolab, kad ir saules energijos gautu toks aliejukas
Atsakyti
Aciu Monika uz patarimus, as supratau kad aktyvinti papaina su citrina reikia tiesiog pries naudojant, na i geli sulciu ilasinti ir taip jis aktyvinasi doh.gif
na gyveni ir mokaisi, kiek sunaudosiu tiek, ziuresiu kiek cia jis man saldytuve pratemps ax.gif

O siaip tuo geliu, kad papainai padarytu savo darba reikia tik po depeliacijos teptis, ar dazniau, tarkim kas dien?
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 27, 20:08)
O su kuriuo gaunasi riebesnis kremas? 4u.gif

su bičių vašku reikia dėti minimum 55-60 pr. aleijaus.

QUOTE(Nirida @ 2010 03 28, 09:56)
O siaip tuo geliu, kad papainai padarytu savo darba reikia tik po depeliacijos teptis, ar dazniau, tarkim kas dien?

patepi iškart po depil. porą d. ir tada maždaug kas savaitę. Dar jei niežti, kai pradeda dygti plaukai, tada reikia patepti porą d. Kasdien jokiu būdu negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 28 kovo 2010 - 11:58
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 26, 13:22)
kiek kremuko dejai ml ir kiek papaino?
Iš akies žinok bėriau, į 50ml kremo įbėriau kaip ant galo šaukštelio mirksiukas.gif

Atsakyti
Dabar ir aš jau nieko apie papainą nebesuprantu doh.gif tai kada jį į kremą įmaišyti ir kada su citrina aktyvinti?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 28, 12:41)
Dabar ir aš jau nieko apie papainą nebesuprantu  doh.gif tai kada jį į kremą įmaišyti ir kada su citrina aktyvinti?

Aš kaip jau rašiau, savaitei susimaišau, bet kad jau kilo diskusijos, tai gal palaukime kol Monica atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 28, 13:44)
Aš kaip jau rašiau, savaitei susimaišau, bet kad jau kilo diskusijos, tai gal palaukime kol Monica atsakys 4u.gif

Tai Monika sakė, kad ir mėnesiui galima susimaišyti, bet aš ne to klausiu, o kaip po ko jį maišyti? g.gif Ir jeigu maišyta su citrina, nesuges greičiau?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 03 28, 11:57)
patepi iškart po depil. porą d. ir tada maždaug kas savaitę. Dar jei niežti, kai pradeda dygti plaukai, tada reikia patepti porą d. Kasdien jokiu būdu negalima

o kodel negalima jokiu budu g.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 28, 12:41)
Dabar ir aš jau nieko apie papainą nebesuprantu  doh.gif tai kada jį į kremą įmaišyti ir kada su citrina aktyvinti?

as irgi, prisikonspektavus visu pasisakymus apie tai, ir vis tiek dabar jau visai susimaisiau doh.gif Tai jei pasidarai ilgesniam laikui, o rugsti dedi pries tik naudojima, tai kaip tada iseina, jukk neaktyvinsi kiekviena karta ? ar nieko tokio, kad citrinos rugstis pabus ir ilgiau ? g.gif
Atsakyti