Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Katherina @ 2010 04 16, 21:57)
Monica, gal galėtumėt padėt man... Noriu mamai paakiams kažką padaryt, gal kažką lengvesnio nei vien aliejai

gali bandyti pvz. morkų hidr 10 ml+3ml eršk al+2 ml morkų fit+q10 ir pepha. Nebus per lengva.

QUOTE(Deimira @ 2010 04 17, 18:40)
Kas nutiktų gaminant kremą veidui pridėjus per daug emulsiklio t.y. emulsinio ar bičių vaško?  Man idomu kas blogiau, kai per daug vaško ar kai per mažai?  g.gif

Tiesiog emusliklis ir vaškas lieka ant odos. Pridėjus per daug emuls. vaško, kremukas gerai neįsigeria, reikia ilgiau trinti į odą. Tikrai nieko gero. Be to kremai būna žymiai tirštesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 18 balandžio 2010 - 11:32
QUOTE(Monica @ 2010 04 18, 11:58)
gali bandyti pvz. morkų hidr 10 ml+3ml eršk al+2 ml morkų fit+q10 ir pepha. Nebus per lengva.

Padariau tokius, paakiams: hidr. 6ml morkų+5 ml.rožių+4 ml erškėtrožių al+1 ml kakavos (kadangi morkos pasibaigė darant kitą kremą), tada labai nedaug kofeino, Q10 5 lašai, pepha 0,3ml, petražolių 3 lašai ir vit e 6 lašai + eko kons.3 l. Nežinau tiksliai kiek tokiam kiekiui reikėjo dėt Q10, petražolių ir konservantų? Dariau su emulsiniu, dėjau apie 1gr kažkur, gal net mažiau. viskas gavos gerai, mama išbandė-patenkinta. Tik sakė, kad šiek tiek pradžioj tempia, tai pati pasitepiau išmėginti- tas tempimas labai greit praeina, galvoju gal nuo pepha?

Ir dar veidui dariau tokį: hidr.8ml rožių+9ml morkų+2 ml dumblių+2ml levandų+ al.3ml pasiflorų+3ml morkų+2ml erškėtrožių+3 ml makadamijų+pepha 0,7ml+sojų proteinų šiek tiek+Q10 8 lašai+ylang su pelargonijom viso 8 lašai+glic 0,5ml+ vit E 10 lašų ir eko kons. 5 lašai. Emulsinio dėjau apie 1,5 gr. Ką būtų galima čia taisyti? Ko per daug ar per mažai? Nors išbandytas- sakė geras. Bet aš pati bijau, kokių nesąmonių padaryt, kad po to be veido mama neliktų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 18 balandžio 2010 - 11:53
QUOTE(Katherina @ 2010 04 18, 11:51)
Padariau tokius, paakiams: Tik sakė, kad šiek tiek pradžioj tempia, tai pati pasitepiau išmėginti- tas tempimas labai greit praeina, galvoju gal nuo pepha?
Ir dar veidui dariau tokį:

Šaunuolė mirksiukas.gif konservanto apie 1 proc. dėk. Po 1-2 lašus daugiau galėjai įdėti. Skaičiuok 1 ml-25 lašai. Dėl tempimo, tai įdomiai. Aš į hidr. įsilašinau pepha, tai man kaip tik toks didesnis drėkinimas jaučiasi, visai jokio tempimo.
O šiaip viskas gerai, ko taip savim abejoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 18 balandžio 2010 - 13:30
Kurį konservantą geriau naudoti, ar vitaminą E ar GSE? 4u.gif

Beje, ar normalu, kad vitaminas E man nelaša iš buteliuko? Teko nuimti tą plastmasiuką ir pilti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 18, 10:58)
Tiesiog emusliklis ir vaškas lieka ant odos. Pridėjus per daug emuls. vaško, kremukas gerai neįsigeria, reikia ilgiau trinti į odą. Tikrai nieko gero. Be to kremai būna žymiai tirštesni.

Tai vadinasi tikrai emulsiklio padauginau verysad.gif , mano svarstyklės sveria 1g. tikslumu doh.gif taigi gali buti, kad vietoj reikiamu 2g. pridėjau visus 4g. blush2.gif
Ar įmanoma ištaisyti mano kremuką, pvz jei hidrolatu ji atskiesčiau ax.gif ar tai jau neimanoma? Asiu
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 18, 14:30)
Šaunuolė mirksiukas.gif konservanto apie 1 proc. dėk. Po 1-2 lašus daugiau galėjai įdėti. Skaičiuok 1 ml-25 lašai. Dėl tempimo, tai įdomiai. Aš į hidr. įsilašinau pepha, tai man kaip tik toks didesnis drėkinimas jaučiasi, visai jokio tempimo.
O šiaip viskas gerai, ko taip savim abejoji smile.gif

4u.gif
Tai, kad skeptiškai žiūri į mano visus aliejus ir gamybas mama smile.gif O dar jei negerai kas, tai išvis "išbrokuos"...
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 04 18, 13:35)
Kurį konservantą geriau naudoti, ar vitaminą E ar GSE? 4u.gif
Beje, ar normalu, kad vitaminas E man nelaša iš buteliuko? Teko nuimti tą plastmasiuką ir pilti rolleyes.gif

Abu smile.gif Vitam. E yra tirštokas, uždėtas dangtelis su didesne skylute, tikėjausi, kad lašės cool.gif

QUOTE(Deimira @ 2010 04 18, 14:38)
Tai vadinasi tikrai emulsiklio padauginau  verysad.gif , mano svarstyklės sveria 1g. tikslumu  doh.gif taigi gali buti, kad vietoj reikiamu 2g. pridėjau visus 4g.  blush2.gif
Ar įmanoma ištaisyti mano kremuką, pvz jei hidrolatu ji atskiesčiau  ax.gif ar tai jau neimanoma? Asiu

Manyčiau, kad taip. jei kremas tirštas, tai hidrolato po trup. pilk ir maišyk, nepadaugink. Gali ir aliejaus įpilti, jei norisi riebesnio.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 18, 18:49)
Abu smile.gif Vitam. E yra tirštokas, uždėtas dangtelis su didesne skylute, tikėjausi, kad lašės cool.gif

Aišku 4u.gif
O galima naudoti tik GSE? Mačiau, kad 40 % glicerinas, tai tada nebereikia dėti glicerino?

Vietoj emulsinio vaško ar galima naudoti čampakų vašką? Ir kuo geresnis čampakų vaškas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 18, 13:30)
Aš į hidr. įsilašinau pepha, tai man kaip tik toks didesnis drėkinimas jaučiasi,

į kokį lašinaisi? 4u.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 04 18, 13:35)
Beje, ar normalu, kad vitaminas E man nelaša iš buteliuko?

visiškai normalu, vadinasi, geras vitaminas E biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2010 04 18, 17:49)
jei kremas tirštas, tai hidrolato po trup. pilk ir maišyk, nepadaugink. Gali ir aliejaus įpilti, jei norisi riebesnio.

man įdomu, ar Deimirai susiemulsins tas papildomas hidrolatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 19, 11:41)
į kokį lašinaisi?  4u.gif
man įdomu, ar Deimirai susiemulsins tas papildomas hidrolatas  smile.gif

į morkų-šlamučio-hamam. mišinį.
Turėtų susiemulsinti.Aš taip kartais praskeidžiu kremuką, jei jsi man per riebus atrodo.
Atsakyti
prie danties, vidinej pusej patino dantenos, labai skauda verysad.gif ar padetu, jei paskalauciau aluno milteliu ir arbatmedzio tirpaliuku??? ar nesamone cia? ka butu galima padaryt? unsure.gif
Atsakyti
O morku seklu hidrolatas odos nesausina?Koks joo poveikis? ax.gif
Atsakyti