Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 04 18, 17:58)
Aišku  4u.gif
O galima naudoti tik GSE? Mačiau, kad 40 % glicerinas, tai tada nebereikia dėti glicerino?
Vietoj emulsinio vaško ar galima naudoti čampakų vašką? Ir kuo geresnis čampakų vaškas?  4u.gif

Jei oda nesausa, galima nedėti glicerino. Jei sausa-trup. reiktų, tie keli lašai per mažai.
Ne, gėlių vaškai panašesni į bičių. Visų pirma, jie yra kvapūs, odai naudingesni nei emuls. vaškas. Aš siūlau derinti gėlių vaškus ir emuls. arba bičių. smile.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 04 19, 22:19)
prie danties, vidinej pusej patino dantenos, labai skauda verysad.gif  ar padetu, jei paskalauciau aluno milteliu ir arbatmedzio tirpaliuku??? ar nesamone cia? ka butu galima padaryt? unsure.gif

mano mamai buvo pan. problema. Tai aš jai padariau eukalipto+baziliko mišinį. Atskiedus vandeniu ant vatos lašino ir laikė prie dantenų (čia prieš pūlingus darinius, pūlius traukia). Gvazdikėlių ea irgi gerai. Arbatmedis nepakenks taipogi.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 19, 11:41)
man įdomu, ar Deimirai susiemulsins tas papildomas hidrolatas  smile.gif

Atsiskiedžiau savo nelabai pavykusi kremuką, net nešildžius pyliau po truputį hidrolato ir aliejaus (net po 10ml bigsmile.gif ) puikiai gavosi ir susiemulsino puikiai thumbup.gif
Ačiū Monica 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2010 04 20, 13:45)
Atsiskiedžiau savo nelabai pavykusi kremuką, net nešildžius pyliau po truputį hidrolato ir aliejaus (net po 10ml  bigsmile.gif ) puikiai gavosi ir susiemulsino puikiai thumbup.gif
Ačiū Monica  4u.gif

Smagu thumbup.gif Tai gal dabar jau gerai naudosis kremukas smile.gif

Kurios nesiryžta gaminti, o norite rankų darbo kremukų, taigi čia galite kreiptis. Atsirado naujų prekių, žada ir toliau atsirasti. Žaliavų kokybė neabejotina (An klientė ax.gif ). Dar man l. patiko jos 1 kvepalai, ne veltui vadinasi "labai labai" biggrin.gif . Nustebino, kad ilgai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 20, 09:45)
ar paskalavai? smile.gif

Monica kažkada rašė, kas burnai tinka iš EA, bet kai nereikia, tai neįsidėmėjau. Bet kokiu atveju su EA ir gleivinėmis reikia labai atsargiai, o jei naudojama, tai mažomis koncentracijomis. Ir būtinai pas gydytoją nueik wink.gif

neskalavau ax.gif

QUOTE(nep @ 2010 04 20, 10:07)
eik greiciau pas daktara. Gal dantenu uzdegimas. Man panasiai pries kelias d. buvo. Atliko net operacija. O as atsitiktinai tik buvau atejus.  unsure.gif Siaip tiktu kazkas su medetkom.

siandien geriau jau, bet dar jauciasi patinimas unsure.gif na dar kokia diena palauksiu, paskuj jaua reiks kreiptis kazkur..
QUOTE(Brasa @ 2010 04 20, 11:09)
Gvazdikėlių EA labai gerai dantenoms. Ir, kaip jau sakė, medetkos (aš su jų aliejumi kartais paprasčiausiai pateplioju dantenas, bet žinau, kad dar labai gerai skalauti burną jų nuoviru).

4u.gif

QUOTE(Monica @ 2010 04 20, 13:46)
mano mamai buvo pan. problema. Tai aš jai padariau eukalipto+baziliko mišinį. Atskiedus vandeniu ant vatos lašino ir laikė prie dantenų (čia prieš pūlingus darinius, pūlius traukia). Gvazdikėlių ea irgi gerai. Arbatmedis nepakenks taipogi.

dar nebandziau arbatmedzio, bet pabandysiu. koki silpna tirpaliuka.. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 20, 17:03)
Kurios nesiryžta gaminti, o norite rankų darbo kremukų, taigi čia galite kreiptis. Atsirado naujų prekių, žada ir toliau atsirasti. Žaliavų kokybė neabejotina (An  klientė ax.gif ). Dar man l. patiko jos 1 kvepalai, ne veltui vadinasi "labai labai" biggrin.gif . Nustebino, kad ilgai laikosi.

Ot saunuoles, kurios ryztasi tai daryti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2010 04 20, 13:45)
Atsiskiedžiau savo nelabai pavykusi kremuką, net nešildžius pyliau po truputį hidrolato ir aliejaus (net po 10ml  bigsmile.gif ) puikiai gavosi ir susiemulsino puikiai thumbup.gif

kaip šaunu biggrin.gif Gera čia patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 20, 17:03)

Kurios nesiryžta gaminti, o norite rankų darbo kremukų, taigi čia galite kreiptis. Atsirado naujų prekių, žada ir toliau atsirasti. Žaliavų kokybė neabejotina (An  klientė ax.gif ). Dar man l. laikosi.

pagaliau atsirado kazkas gatavo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ryt vaziuoju i Vilniu, kam reikia galiu parvezti siuntinukus is Monicos arba galit greitai kazka uzsisakyti, tada speciau parvezti irgi;>
Atsakyti
Na ką, praėjo apatija, vėl chimičinu biggrin.gif Tirštėja trys aloe gelio indukai ant palangės: pirmas grynas grynutėlis (bus plaukų šaknim išbandytas); antras aloe gelis su glicerinu ir pantenoliu (veideliui); trečias irgi veidui eksperimentinis visiškai biggrin.gif į aloe gelį dėjau glicerino, pantenolio, alksnio žievės miltelių, rožių žiedlapių miltelių (juos palaikiau užpylus gerokai pašildytu vandeniu ir į gelį supyliau pas merliuką, nes netirpūs jie iki galo), dar įpyliau hamamelių hidrolato šlakelį ir lašiuką greipfrukto EA. Visuose naudojau ekokonservantą - tai jis toks kaip aliejus, pasirodo. Grynam aloe gely gerai matosi gelsvi lašiukai. Ale sakau kai vis purtysiu dėl ksantano, tai gal ir jie pasiskirstys kažkiek g.gif Dar verduosi naminę ištrauką, šįkart prie rožių žiedlapių įmečiau ir kinrožių porą-tris žiedelius. Ledukų reik pasišaldyt ir pamaininį hidrolatą pasidaryt smile.gif Dar mąstau apie ketvirtą aloe gelio induką - tik prieš pilant aloe gelio miltukus vandenį norėčiau papainą ištirpdyt. Tik įtariu, kad tinginys nugalės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 21 balandžio 2010 - 21:09
QUOTE(ashtri @ 2010 04 21, 22:08)
Na ką, praėjo apatija, vėl chimičinu  biggrin.gif Tirštėja trys aloe gelio indukai ant palangės:

Aš irgi artimiausiom dienom aloe gelio variacijom užsiimsiu smile.gif
O dėl ekokonservanto įdomu - ar pasisikirsto ji paskui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 21 balandžio 2010 - 21:20
Sveikos smile.gif noriu pasigaminti 50 ml dezodoranto su alūno milteliais. Kiek jų reikėtų berti? 10 g užtenka ar sakytis daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 20, 18:03)
Kurios nesiryžta gaminti, o norite rankų darbo kremukų, taigi čia galite kreiptis. Atsirado naujų prekių, žada ir toliau atsirasti. Žaliavų kokybė neabejotina (An  klientė ax.gif ). Dar man l. patiko jos 1 kvepalai, ne veltui vadinasi "labai labai" biggrin.gif . Nustebino, kad ilgai laikosi.

Spėju, kad kalba eina apie šią moterį, ane? smile.gif http://www.youtube.c.../18/f8Kl4bIAJqw
Atsakyti