Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(Chera @ 2010 03 26, 15:50)
matyt cia panasiai bus kaip su RIMI paskutine lipduku akcija  hihihi.gif

o kas su Rimi paskutine akcija negerai buvo g.gif

QUOTE(rroses @ 2010 04 09, 20:20)
Praeitą savaitę pirkau firminėje Dormeo parduotuvėje antklodę ir ji kainavo tiek pat kiek Maximoj surinkus atitinkamą skaičių lipdukų  blink.gif  Be to, gavau garantiją, kurios manau Maxima tikrai neduos, nepriims prekės atgal ar jos nekeis  ax.gif

Įdomu, kokią garantiją duoja Dormeo firminėje parduotuvėje? Manau, kad Maximoje galioja berods, 7 dienų laikotarpis, per kurį, žmogus gali grąžinti prekę g.gif

QUOTE(GeminizZz @ 2010 04 11, 13:07)
Stai sloveniska anklodes Verde kaina http://www.dormeo.ne...amp;info=search
o cia patalynes Iris http://www.dormeo.ne...amp;info=search
jei gerai suprantu (sloveniskai nemoku) tai ten su akcija kaina yra lygiai tokia pati kaip maximoj su lipdukais

Na, aš tai radau, kad "Rinkti taškus ir sutaupyti iki -70% perkant pagalvės, antklodės ir patalynę.", tai ir ten reikia rinkti kažkokius lojalumo taškus ax.gif

QUOTE(shimmer @ 2010 04 20, 11:13)
Mane ir antklodė domina, rašo, kad ji tinkama alergiškiems žmonėms.Mano vaikas alergiškas, galvoju, ar tiks ji jam? g.gif

Aš todėl t.p. domiuosi, nes turim alergijas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 04 27, 23:39)
Gal ir antklodę teko išbandyt? ax.gif

antklode dukrytei nupirkau tai ji nesiskundzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aelija @ 2010 04 27, 21:55)
Pirkau pagalve pries menesi mergaitei, tai ji labai patenkinta smile.gif  Pirksiu dar viena kitai dukrai. Nupirkus ir antklodes, bet dar neisbandem, nes neturiu tinkamo dydzio uzvilkimu. Pirkau tik del to, kad jau reikejo nauju patalu mergaitem, o sios antklodes lengvutes ir uzima mazai vietos, tai panelems bus lengva klotis lovas smile.gif

Aš tai kažkaip apie pagalves galvoju g.gif
Ankščiau galvojau apie patalynę, bet baisiai pinigų gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 28, 13:30)
Aš tai kažkaip apie pagalves galvoju g.gif
Ankščiau galvojau apie patalynę, bet baisiai pinigų gaila doh.gif

tikrai,kad gaila,nes tikrai brangoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 28, 10:57)

Įdomu, kokią garantiją duoja Dormeo firminėje parduotuvėje? Manau, kad Maximoje galioja berods, 7 dienų laikotarpis, per kurį, žmogus gali grąžinti prekę g.gif 

Nesidomėjau dėl garantijos, bet man buvo pasakyta, kad jei kas negerai kreiptis pas juos ir man čekį prisegė prie tokios kaip ir naudojimosi (priežiūros) instrukcijos, kurioje yra nurodyta kur kreiptis dėl grąžinimo, keitimo ar kitų problemų. Kai reiktų tai daryti nežinau ar viskas būtų gerai, bet pvz Maximoje, kai ėmiau kažką už lipdukus man pasakė, kad atgal grąžinti ar keisti negalima, nes tai už lipdukus įsigyta. O dėl laikotarpio, jei kitas prekes (išskyrus tam tikras), tai yra 14 dienų terminas per kurį galima grąžinti ir čia ne Maxima nustato tą laikotarpį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 03 28, 09:23)
kaip ir su tais chalatais ir ranksluosciais blink.gif db ziuriu voliojasi uz pusdyke apatinese lentynose doh.gif

O kurioj Maximoj jūs taip matėt? Mielai nusipirkčiau. Tų akcijinių rankšluosčių kokybė nuostabi, tokie patys yra parduodami labai aukštomis kainomis patalynės parduotuvėse (pvz., VCUP'e).

QUOTE(Jurgitadam @ 2010 03 29, 18:20)
nieko nera geriau uz lietuviska patalyne

Kokio konkrečiai Lietuvos gamintojo?

QUOTE(Indra A. @ 2010 04 27, 13:01)
blink.gif Siaubas.. O aš nei vienoj Vilniaus maximoj tos patalynės nemačiau.. Ir kaip supratau ten tik 2pagalvėm ir paklodei užvalkalai? 160lt?

Bent jau vakar tikrai buvo priversta Maximos Bazėj ir Ukmergės g. Maximoje.

QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 28, 09:57)

o kas su Rimi paskutine akcija negerai buvo g.gif
Įdomu, kokią garantiją duoja Dormeo firminėje parduotuvėje? Manau, kad Maximoje galioja berods, 7 dienų laikotarpis, per kurį, žmogus gali grąžinti prekę

Man irgi įdomu, kas buvo negerai su Rimi akcija Pyrex indams. Viena giminaitė minėjo, kad dar pigiau be jokių lipdukų nusipirko tą patį Maximoje, bet man kažkaip sunku buvo patikėt.

Lietuvoje galioja 14 d. laikotarpis grąžinti netikusią prekę (išskyrus tam tikras gaminių grupes).
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 04 28, 16:31)
tikrai,kad gaila,nes tikrai brangoka  doh.gif

15lipdukų ir 160lt, nors nusišauk su tokiom kainom wacko.gif Galėtų padaryt daugiau lipdukų ir per pus pigiau ax.gif

QUOTE(Junda @ 2010 04 29, 00:32)

Reiks pračekint Maximą bazę. Man sakė, kad patalynė tikrai neverta tokių pinigų. Tai savaitgalį bandysiu pagulėt ant pagalvės ir, jei tiks griebsiu iš karto dvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 04 28, 11:32)
O kurioj Maximoj jūs taip matėt? Mielai nusipirkčiau. Tų akcijinių rankšluosčių kokybė nuostabi, tokie patys yra parduodami labai aukštomis kainomis patalynės parduotuvėse (pvz., VCUP'e).
Kokio konkrečiai Lietuvos gamintojo?
Man irgi įdomu, kas buvo negerai su Rimi akcija Pyrex indams. Viena giminaitė minėjo, kad dar pigiau be jokių lipdukų nusipirko tą patį Maximoje, bet man kažkaip sunku buvo patikėt.

Lietuvoje galioja 14 d. laikotarpis grąžinti netikusią prekę (išskyrus tam tikras gaminių grupes).

Tai kad net per LRT rode, kad tie pyrex indai uzsieny "padisovke", o pas mus, atseit, prabangos dalyku paverte, net ta kaina kuri mokama prie lipduku astronomine palyginus su normalia kaina uzsieny, jus man pasakykit is ko turi buti pagaminta patalyne uz tokia kaina? medvilne tokios kainos neturi, absurdas
Atsakyti
Parašykit, kas pirkot Dormeo, kokia sudėtis etiketėje, ką rašo, kas gamintojas?Gal dar kokią svarbią info etiketėje rasite, būtų įdomu sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 04 29, 00:32)

Zanoj tokia pati kaina buvo kaip ir Maximoje su lipdukais doh.gif
bet as lyginau tik nestiklinius produktus (tortu formas ir pan...)

o Rimi as nesurinkau lipduku, kai buvo vonios reikmenu akcija, bet po akcijos praejus geram menesiui uz ta pacia suma kaip ir surinkus lipdukus kuo puikiausiai nusipirkau akmens mases indelius doh.gif aiksu cia gal su buhalterija susije, nes uzpajamuota viena kaina ir nelabai geli keisti likuti, bet....
Atsakyti
Neskaiciau atsiliepimu,tik temos pavadinima. Mamos kurios gyvena vilniuje,nuvaziuokite i akropoli,ten yra parduotuve,kurioje dormeo produktu nusipirksit pigiau be lipduku. Drauge dirbanti maximoj pasake.
Atsakyti
pirkau savo 3 metu dukruzei pagalve ir 140*200 anklode....
neguli ji ant sios pagalves, o jei miegancia paguldau, vis tiek nusirita - per maza ji dar sad.gif
miegojo tik 2 naktis... nusprendziau nebekankinti vaiko.
kaldryte man patinka - silta, gera po ja, neprakaituoja...
Atsakyti