Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(maumė @ 2010 05 06, 10:12)
tai ten juk ne pagalvė o tik audinio gabalas kaip pavyzdys smile.gif
Papildyta:
o tos kaldros maždaug kokio šiltumo?turbūt ne tokios kaip vilnonės?

ačiū mirksiukas.gif ,nu,bet aš ir blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Dormeo internetinėj parduotuvėj už 125 Lt buvo galima nusipirkt 3 daiktus: antklodę, užvalkalą jai ir užvalkalą pagalvei ax.gif
Papildyta:
Ką tik pažiūrėjau, akcijos tam komplektui nebėra. Yra kitai antklodei dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 05 07, 12:32)
Dormeo internetinėj parduotuvėj už 125 Lt buvo galima nusipirkt 3 daiktus: antklodę, užvalkalą jai ir užvalkalą pagalvei ax.gif
Papildyta:
Ką tik pažiūrėjau, akcijos tam komplektui nebėra. Yra kitai antklodei dabar ax.gif

Ir tada buvo kitokia - mano bendradarbė pirko, gerai apžiūrėjom.

O aš po ilgų svarstymų visgi nupirkau vaikams antklodes: mažasis miega jau savaitę - labai patiko, lengva ankoldytė, šilta 4u.gif Šiandien nupirkau antrajam smile.gif
Atsakyti
Nupirkom ir mes šiandien vaikui antklodę - žiūrėsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 05 06, 11:55)
Kaip suprantu, patalynės niekas nepirko, nes jokių atsiliepimų...

pirkau pradžiai išbandymui tik pagalvės užvalkaliukus (kur be lipdukų), tai labai mielos, užtrauktuku užsisega, labai gržiai atrodo. dabar galvoju, kad gal vaikams po visą komplektą užvalkalų nupirkt g.gif Atrodo brangokai, bet kaži ar iš satino būtų galima nusipirkti labai jau pigiau g.gif
Atsakyti
Kaldra super, pirkau ir sau ir vaikui. neprakaituoja ir nesalta, pati kaldra nesunki, tikrai verta kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rajola @ 2010 05 08, 19:18)
pirkau pradžiai išbandymui tik pagalvės užvalkaliukus (kur be lipdukų), tai labai mielos, užtrauktuku užsisega, labai gržiai atrodo. dabar galvoju, kad gal vaikams po visą komplektą užvalkalų nupirkt g.gif Atrodo brangokai, bet kaži ar iš satino būtų galima nusipirkti labai jau pigiau g.gif

O gal bandet isskalbt uzvalkaliukus? Man labai rupi, ar neblunku, tai yra ar nenudazo vandens g.gif Ruosiuos pirkt mergaitems uzvilkimus,antklodes jau turim.
Atsakyti
QUOTE(rajola @ 2010 05 08, 18:18)

Kiek aš žiūrėjau, kad satininę patalynė panašiai ir kainuoja ax.gif
Rajola, parašyk, kaip vaizdas užvalkaliukų, kai išplausi mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka,papirkau snd ir as pora pagalviu ir kajums galiu pasakyt rolleyes.gif
man atsigulus ant jos nuo savo pukines-plunksnines-senos caro maro r...laiku doh.gif blush2.gif tai dormeo man kaip kazkoks stebuklas bigsmile.gif labai smagi,minksta,patogi ir tas aukstis visai neisijaucia schmoll.gif mazius miegojo ant jos 4 valandas pietu miegucio thumbup.gif
lipuku dar turiu galybe,tai db su MB sakem ir sau "pasidovanosim"po tokia pagalve blush2.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tos pagalves nakti neisslista is po galvos? g.gif Mes turejom kazkokias su sintetiniu kamsalu-tai nakti reikedavo gaudyti ta pagalve,nes kazkaip vis isslisdavo ir jauti,kad jau be pagalves miegi.Kazi kaip sitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 05 13, 09:59)
O tos pagalves nakti neisslista is po galvos? g.gif Mes turejom kazkokias su sintetiniu kamsalu-tai nakti reikedavo gaudyti ta pagalve,nes kazkaip vis isslisdavo ir jauti,kad jau be pagalves miegi.Kazi kaip sitos? g.gif

vyras vakar biskuty pagulejo tai sake geros,ir butent jis uzakcentavo tai ka jus dabar paraset drinks_cheers.gif jam patiko ji del to kad neslysta galva nuo jos drinks_cheers.gif
vaikai miegojo puikiai,pagalves ir galvytes vietoje mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepatinka,oi kaip nepatinka man antklodė doh.gif .Taip,jinai lengva,bet man ji nemiela,nekvėpuojanti,toks jausmas kad vien sintetika ten.
Galvojau dar vaikams nupirkti,nes lipdukų be galo daug turiu,bet tikrai nepirksiu. schmoll.gif
Atsakyti