Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(Jolirta @ 2010 05 02, 15:53)
Neskaiciau atsiliepimu,tik temos pavadinima. Mamos kurios gyvena vilniuje,nuvaziuokite i akropoli,ten yra parduotuve,kurioje dormeo produktu nusipirksit pigiau be lipduku. Drauge dirbanti maximoj pasake.

pačiam Dormeo puslapyje parašyta, kad konkrečiai tą akcijinę patalynę galima įsigyti tik MAXIMOJE, o belian kokią dormeo, galima įsigyti firminėje DORMEO parduotuvėje, aišku, ten taip pat būna akcijų, tai gali sutapti, kad bus pigiau, nei Maximoje, bet kiti brendai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 05 gegužės 2010 - 10:23
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 05, 10:23)

pačiam Dormeo puslapyje parašyta, kad konkrečiai tą akcijinę patalynę galima įsigyti tik MAXIMOJE, o belian kokią dormeo, galima įsigyti firminėje DORMEO parduotuvėje, aišku, ten taip pat būna akcijų, tai gali sutapti, kad bus pigiau, nei Maximoje, bet kiti brendai tongue.gif

Dabar rašo taip, kad tik iš Maksimos gauti galima, o po kiek laiko laisvai pardavinės ir patys Dormeo...

O kad tos lipduku akcijos marketingas 100proc. tai faktas. IKI keptuves galima buvo nusipirkti pigiau nei su lipdukais.

Del ko nesigailiu, tai RIMI leksciu ir tauriu. Man jos super...
Atsakyti
Man jau ant visų Maximos "akcijų" "nulinko"
Jau rankšluosčių užsipirkau "tik"po 9,99Lt,kurie vėliau panašiai kainavo be jokių lipdukų doh.gif Net trūkstamus lipdukus į vieną knygutę pirkau blush2.gif Neseniai ir chalatą vaikui už 19,99 paėmiau be jokių lipučkių. Priminkit,kiek jie kainavo su "akcija". 39,99 ar 49,99 Lt? lotuliukas.gif

Kaip ta patalynė? Jei nebloga,palauksiu "akcijos" pabaigos ir tada jau dvigubai pigiau pirksiu mirksiukas.gif
Manau,reiktų visoms boikotuoti tokius marketinginius triukus,t.y.akivaizdžias apgavystes.
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2010 05 05, 11:01)
pirkau savo 3 metu dukruzei pagalve ir 140*200 anklode....
neguli ji ant sios pagalves, o jei miegancia paguldau, vis tiek nusirita - per maza ji dar sad.gif
miegojo tik 2 naktis... nusprendziau nebekankinti vaiko

Tai jūs išimkite to užpildo ir bus maža nedidelė pagalvė, ir nenusiris. Aš saviškiams nemažai jo išėmiau.
Atsakyti
Noriu paklausti 4u.gif ,nesuprantu aš tos Dormeo pagalvės doh.gif ,Maxėj pavyzdy padėta tokia plonytė plonytė pagalvytė,tai kaip ten ją prisipūst reikia,ar kaip ten,nieko nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2010 05 05, 12:44)
Jau rankšluosčių užsipirkau "tik"po 9,99Lt,kurie vėliau panašiai kainavo be jokių lipdukų doh.gif

parodyk prasau, kur butent tokius ranksluoscius galima uz 9.99Lt pamiti. Bala nemate - ir dviguba kaina tiks, bet tokie patys.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 05, 16:53)
parodyk prasau, kur butent tokius ranksluoscius galima uz 9.99Lt pamiti. Bala nemate - ir dviguba kaina tiks, bet tokie patys.

Buvo lyg tai rudenį (kai buvo akcija rankšluosčiams) Aido g.naujoje Maximoje(prieš IKI,Šiauliai). Kaip tada buvo abidna. Mažesnieji kainavo 9,99Lt,o tie didžiausieji,kur primokėjau po 9,99 Lt,buvo po 19,99.Rankšluosčiai neblogi,bet tikrai ne stebuklas.Žiūrėsim kaip chalatukas nešiosis.
Atsakyti
Labai rekomenduoju tas antklodes. Siltos ir lengvos, tikrai malonu miegoti. O del pagalviu nezinau. Nors turiu Dormeo memosan (tos, kurios kaip is paralono), tai tikrai labai patenkinta. be galo gerai issimiegu.
Atsakyti
O aš jau išbandžiau pagalvę ax.gif . Ir patiko 4u.gif . Pirmą naktį miegojau nekaip, bet ir pervargusi buvau. Dabar jau savaitė laiko kaip naudoju, tai esu labai patenkinta. Gal truputį aukštoka, bet nieko, patogumas kompensuoja. Kadangi ir taip gerai išsimiegu, tai neprisiruošiu išimti užpildo. Ir dar : gal ir sutapimas, bet jau visą savaitę nejaučiu nugaros skausmo thumbup.gif . O šiaip tai pastenėdavau verysad.gif . Netgi rytą išlipti iš lovos būdavo keblu. Draugė sako, kad ir pagalvė gali turėti įtakos.
Tai tokia mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 05 05, 16:10)
Noriu paklausti 4u.gif ,nesuprantu aš tos Dormeo pagalvės doh.gif ,Maxėj pavyzdy padėta tokia plonytė plonytė pagalvytė,tai kaip ten ją prisipūst reikia,ar kaip ten,nieko nesuprantu schmoll.gif

Mamytės,atsakykit 4u.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 05 06, 09:48)
Mamytės,atsakykit 4u.gif
Ačiū mirksiukas.gif

tai ten juk ne pagalvė o tik audinio gabalas kaip pavyzdys smile.gif
Papildyta:
o tos kaldros maždaug kokio šiltumo?turbūt ne tokios kaip vilnonės?
Atsakyti
Kaip suprantu, patalynės niekas nepirko, nes jokių atsiliepimų...
Atsakyti