as mastau apie pagalves ir antklodes vaikams, ir tikrai bus smagu sulaukti viesu atsiliepimu cia
Geriausia pirkti Tempur ciuzinukus - kokybe visgi.
as mastau apie pagalves ir antklodes vaikams, ir tikrai bus smagu sulaukti viesu atsiliepimu cia
Šiandien ryte užėjau į parduotuvę, atsegiau čiužinuko užtrauktuką, pamačiau į tikrą poroloną panašią medžiagą, paskaitinėjau sudėti ir ka... Parašyta "polyurethane foam", o tai reiškia "porolonas".
Aš vakar nusipirkau 7 cm
Likau labai patenkinta ,o kaip bus vėliau tai bus matyt
QUOTE(tikryte @ 2011 10 11, 15:57)
Vat gavau ir as toki laiskeli,o jau susiruose esam pirkt ta ciuzinuka,tai ne nezinau kaip pasielgti,laukiu daugiau atsiliepimu
QUOTE(grite @ 2011 10 12, 09:55)
Aš taip pat
QUOTE(grite @ 2011 10 12, 08:55)
Ir aš esu patenkinta
QUOTE(tikryte @ 2011 10 12, 09:33)
Šiandien ryte užėjau į parduotuvę, atsegiau čiužinuko užtrauktuką, pamačiau į tikrą poroloną panašią medžiagą, paskaitinėjau sudėti ir ka... Parašyta "polyurethane foam", o tai reiškia "porolonas". 
O tai reiskia ,,poliutetanas,,
http://www.lonas.lt/...ent/view/59/45/
Ir labai nevykusiai atrodo kai zmones kitus nuteikineja ,net neisigiline kas tas ale ,,porolonas,,.
QUOTE(GITALE @ 2011 09 30, 07:51)
gal kas jau pirkot pagalve 60x60 dormeo classic silver clima, kokia butu nuomone? ar nesusoka i guzus po kiek laiko? ar neprakaituoja? parasau ka nors atsakyti nezinau pirkt nepirkt?
Užvakar pirkau tokią pagalvę. Gerai miegojau
Dar ir vaikui nupirkom pagalvę (klasikinę), tai nesiskundė, miegojo galvą padėjęs, neišmetė jos iš lovos, sprendžiu, kad gera. Dar vieną pirksiu, kitam mažiui.
O vaikiški apklotai man įspūdžio nepaliko - nerimti kažkokie, vasarai gal, bet tik ne žiemai
QUOTE(tikryte @ 2011 10 11, 15:57)
Aš šiandien į el.paštą gavau tokį laiškelį:
nu konkreti nesamone, tikrai nepatikeciau kad dar ir pasirasinedama firma siustu visiems laisku
Aš galvoju, negi Dormeo norės susigadint savo vardą per Maximą
nemanau
Sveikos. Mes nusipirkome 7 cm ciuzinuka. Miegam labai patogiai. As jau nepamenu kada taip gerai miegojau. Gal ten ir paprastas paralonas bet ir tas dormeo renew kai atsegiau man ir pasirode eilinis paralonas. Pas mociute jau jo krastai trupeti pradejo. Teko miegoti ant abieju. Man asmeniskai sitas is maximos patogesnis. Ir man vienodai piesia kas ten ka uzsake ka idejo ko neidejo ir kokias kainas dirbtinai sukele. Kaina gera manau ir miegoti patogu labai net.
Tad jei planavot pirkti tai ir pirkit ir nesimetikit.
Tad jei planavot pirkti tai ir pirkit ir nesimetikit.