Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

Geriausia pirkti Tempur ciuzinukus - kokybe visgi.

as mastau apie pagalves ir antklodes vaikams, ir tikrai bus smagu sulaukti viesu atsiliepimu cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ryte užėjau į parduotuvę, atsegiau čiužinuko užtrauktuką, pamačiau į tikrą poroloną panašią medžiagą, paskaitinėjau sudėti ir ka... Parašyta "polyurethane foam", o tai reiškia "porolonas". cool.gif
Atsakyti
Aš vakar nusipirkau 7 cm biggrin.gif Likau labai patenkinta ,o kaip bus vėliau tai bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 10 11, 15:57)
Aš šiandien į el.paštą gavau tokį laiškelį:

Vat gavau ir as toki laiskeli,o jau susiruose esam pirkt ta ciuzinuka,tai ne nezinau kaip pasielgti,laukiu daugiau atsiliepimu ax.gif Nors tevai nusipirke tai labai patenkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2011 10 12, 09:55)
Aš vakar nusipirkau 7 cm biggrin.gif Likau labai patenkinta ,o kaip bus vėliau tai bus matyt smile.gif

Aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2011 10 12, 08:55)

Ir aš esu patenkinta thumbup.gif lova atsinaujino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 10 12, 09:33)
Šiandien ryte užėjau į parduotuvę, atsegiau čiužinuko užtrauktuką, pamačiau į tikrą poroloną panašią medžiagą, paskaitinėjau sudėti ir ka... Parašyta "polyurethane foam", o tai reiškia "porolonas".  cool.gif

O tai reiskia ,,poliutetanas,,
http://www.lonas.lt/...ent/view/59/45/
Ir labai nevykusiai atrodo kai zmones kitus nuteikineja ,net neisigiline kas tas ale ,,porolonas,,.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 09 30, 07:51)
gal kas jau pirkot pagalve 60x60  dormeo classic silver clima, kokia butu nuomone? ar nesusoka i guzus po kiek laiko? ar neprakaituoja? parasau ka nors atsakyti  nezinau pirkt nepirkt?

Užvakar pirkau tokią pagalvę. Gerai miegojau smile.gif Apsivilkau užvalkaliuku, man negraži be jo. Man patinka didelės, sunkios ir apykietės pagalvės (o kam tokios nepatinka, galima tų "vidurių" išimt kiek norisi). Prieš tai turėjau Dormeo tą tokią išlenktą pagalvę, iš memosan medžiagos. Kelias naktis bandžiau prisijaukint, bet nepatiko - kaklą, pečius skaudėjo ir išmečiau ją iš miegamojo.
Dar ir vaikui nupirkom pagalvę (klasikinę), tai nesiskundė, miegojo galvą padėjęs, neišmetė jos iš lovos, sprendžiu, kad gera. Dar vieną pirksiu, kitam mažiui.
O vaikiški apklotai man įspūdžio nepaliko - nerimti kažkokie, vasarai gal, bet tik ne žiemai schmoll.gif Ieškosiu kažko kito
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 10 11, 15:57)
Aš šiandien į el.paštą gavau tokį laiškelį:

nu konkreti nesamone, tikrai nepatikeciau kad dar ir pasirasinedama firma siustu visiems laisku doh.gif
Atsakyti
Aš galvoju, negi Dormeo norės susigadint savo vardą per Maximą g.gif nemanau g.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes nusipirkome 7 cm ciuzinuka. Miegam labai patogiai. As jau nepamenu kada taip gerai miegojau. Gal ten ir paprastas paralonas bet ir tas dormeo renew kai atsegiau man ir pasirode eilinis paralonas. Pas mociute jau jo krastai trupeti pradejo. Teko miegoti ant abieju. Man asmeniskai sitas is maximos patogesnis. Ir man vienodai piesia kas ten ka uzsake ka idejo ko neidejo ir kokias kainas dirbtinai sukele. Kaina gera manau ir miegoti patogu labai net.
Tad jei planavot pirkti tai ir pirkit ir nesimetikit.
Atsakyti
http://www.laikas.lt...nesusipratimas/
Atsakyti