Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

nezinau ,akip ten su kitom prekem bet nupirkau ir as savo dukrytei dormeo silver lana. Is pradziu issigandau, kai pamaciau jos sudeti. O jos sudetis: atsegi uzvalkala ir randi daug turbut poroloniniu burbuliuku, kuriuos gali istraukti kiek tau patinka pagalves aukstis, o tas bambuko pluostas kur? pagalvojau, o jis turbut paciam uzvalkale, kuris labai plonytis. Na nieko sau pagalvojau, turbut apsigavau! g.gif
Bet, jau po pirmos miegojimo nakties dukryte labai pamego sia pagalve, miega ant jos labai gerai, o kas svarbiausia, ryte nerandu jos suprakaitavusios. Plausai sausuciai, o pries tai bandydavom vis ant pukines, bet vis pasikeldavo su slaputukais plaukais. Tad miegojo isvis be pagalves, tada bent slapia nebudavo. Mano sukrytei 1m. 2men. o tokiam amziui dauguma vaikuciai skundziasi prakaitavimu ypac maniske 4u.gif
Tad, as labai esu patenkinta sia pagalve! nes, matau, kaip jai patinka ant jos guleti, rankytes tik isskecia kaip princese ir sypsosi biggrin.gif Laiminga as kaip laimingas mano vaikas mirksiukas.gif

O del ciuzinuku ir man idomu butu nes ruosiausi pirkt, dabar susimasciau, kaip perskaiciau antireklama g.gif
ir dar idomu ar 5 ar 7 cm geraiu pirkti, ar skirtumas jauciasi? na kad pinigine prasme tai taip, o patogume? 4u.gif
Atsakyti
Tevai norejo pirkti ciuzinuka is maximos, bet visu pirma nuejo i Dormeo parduotuve pasiziureti, kiek tokie ciuzinukai kainuoja specializuotoje parduotuve, taip pat isgirsti daugiau info. Dormeo parduotuveje tokiu ciuzinuku nerado, paklause kodel? Pardavejos atsake, kad tai yra naujas gaminys visi tie su sidabro ir bambuko pluostais, todel dar neturi. Taciau, kiek jos turejo informacijos apie greit pasirodysiancia preke, tai tikrai jos dormeo ir geros kokybes. smile.gif Tevai nusipirko 7cm ciuzinuka is Maximos, yra labai patenkinti ir ne trupucio nesigaili. smile.gif Pati galvoju apie pagalves, tik kazin ar jos ne per aukstos... tos 60x60 g.gif
Atsakyti
o gal kas gali pakomentuoti tuos užklotus vaikiškus?ar pirkot kas? unsure.gif ar verta?
Atsakyti
as susidomejau maximine akcija, noriu ciuzinuko, bet...turiu is dormeo dovanota pagalve su sidabro pluostu, ir anyta nusipirko is maximos irgi su sidabro pluostu, tai man jos skiriasi. mano is dormeo kietesne, o maksimine minksta labai, ir uzvalkalas skiriasi ir sudetis kitaip aprasyta....tai as irgi pradejau abejoti maximine akcija. o taip ciuzinuko noreciau....
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 10 14, 23:39)
o gal kas gali pakomentuoti tuos užklotus vaikiškus?ar pirkot kas? unsure.gif  ar verta?

Mane irgi domina šie užklotėliai, ar verta juos pirk? g.gif
Atsakyti
V ka gavau i email -kaip suprantu vyksta masinis sio laisko issiuntinejimas:

Sveiki,

Akcija grazi, viliojanti, bet, pries pirkdami, pasiziurekite, ka perkate wink.gif
As jau nusipirkau ir ciuzinuko viduje radau paprasta baldini porolona. Nuo to, kad ji pavadino Ecocell, jo savybes nesikeicia...... Jau nekalbu apie sidabro pluosta smile.gif)))
Dormeo pardavejai patrvirtino, kad sitie ciuziniai buvo pagaminti Maximos uzsakymu, ir Dormeo nieko bendro su sita preke neturi, nes neturi ir tokiu prekiu savo asortimente....
Apsispreskite pries pirkdami, nes grazinti nebegalesite......

Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 10 16, 11:58)
Va ka gavau  email apie Dormeo produkcija uz lipdukus Maximoje ........

Sveiki,

Akcija grazi, viliojanti, bet, pries pirkdami, pasiziurekite, ka perkate wink.gif
As jau nusipirkau ir ciuzinuko viduje radau paprasta baldini porolona. Nuo to, kad ji pavadino Ecocell, jo savybes nesikeicia...... Jau nekalbu apie sidabro pluosta smile.gif)))
Dormeo pardavejai patrvirtino, kad sitie ciuziniai buvo pagaminti Maximos uzsakymu, ir Dormeo nieko bendro su sita preke neturi, nes neturi ir tokiu prekiu savo asortimente....
Apsispreskite pries pirkdami, nes grazinti nebegalesite......

Apie tai jau buvo straipnis internete. Tik nepamenu kokiam puslapyje... Ten Dormeo pradzioj kalba kitaip, tipo cia maksima prase musu tokius pagaminti... Paskui jau keicia plokstele, aiskina, kad ju produkcija uz lipukus maximoje yra labai gera ir niekuom nesiskiria nuo ju parduodamos produkcijos. g.gif Kaz kokie melagiai. cool.gif
Atsakyti
O kodel dormeo.lt puslapyje raso apie Maximos akcija, jei jie nieko bendro neturi? ax.gif
Atsakyti
prasom Man bet kokiu atveju atrodo nerimtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 16 spalio 2011 - 11:40
QUOTE(aseni77 @ 2011 10 13, 14:11)
persiunte ir man drauge si laiskeli. Tai ka galiu pasakyti, skambino sekmadieni man dormeo vadybininkas siule prekiu su nuolaida pasakiau, kad zadu pirkti ciuzinuka ir pagalvosiu apie jo pasiulyma. Pasitarem su vyru ir nusprendem, kad maksimoje zymiai pigiau, kai jis paskambino pasakiau kad pirksiu ir maksimos, tai jis tikrai nesake kad jie blogi ir kitokie. Pasake tik tiek, kad tiksliai isimatuoti, nes maksimoje nekeicia prekiu, o pas ju pakeistu jei netiktu ar nepatiktu.

Tikrai nekeičia, sakė patalynė nekeičiama ir parašyta yra virš stendo, kur prekės sudėtos, bet tiksliai išsimatavus, baimintis nėra ko, čiužinukas 7cm thumbup.gif , miegam karališkai ir mums dzin visos antireklamos biggrin.gif ir ko iš ko jis pagamintas, patogu nerealiai, negaila nė 1 lito
Atsakyti
Sveikos!
Na mes apsisprendeme pirkti ciuzinuka 7cm, tik vat antra savaite niekur nerandam tinkamos ismieros 120x200 sad.gif Gal kas mate kurioj maximoj ju yra - buciau dekinga 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Na as labai noreciau pagalvytes siaip jau smile.gif kuri man tiktu labiausiai net nezinau. Gal kas turit Dormeo pagalves galetu pasiulyti, kuri patogesne ? Man kuo zemesnes reikia, nes as galiu ir be pagalvesm miegotii siaip jau
biggrin.gif
Atsakyti