Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(leibel @ 2011 10 13, 13:45)
Aš galvoju, negi Dormeo norės susigadint savo vardą per Maximą g.gif nemanau g.gif

na Dormeo vardas, kai jis yra Top shop vitrinose, tikrai nepakyla i prestizini lygi. Tai nemanau, kad ir sugadint yra ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 13 spalio 2011 - 13:59
persiunte ir man drauge si laiskeli. Tai ka galiu pasakyti, skambino sekmadieni man dormeo vadybininkas siule prekiu su nuolaida pasakiau, kad zadu pirkti ciuzinuka ir pagalvosiu apie jo pasiulyma. Pasitarem su vyru ir nusprendem, kad maksimoje zymiai pigiau, kai jis paskambino pasakiau kad pirksiu ir maksimos, tai jis tikrai nesake kad jie blogi ir kitokie. Pasake tik tiek, kad tiksliai isimatuoti, nes maksimoje nekeicia prekiu, o pas ju pakeistu jei netiktu ar nepatiktu.
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 10 11, 15:57)
Aš šiandien į el.paštą gavau tokį laiškelį:

kažkas specialiai, matyt, klaidina. laikas nuo laiko vis įkrenta į paštą kokio "pranašo" laiškai, siuntinėjami grandinėle, lengvatikiams klaidinti. kaip paskui paaiškėja dažniausiai, konkurentų darbas būna.
į temą kalbant - gi pačiam dormeo puslapyje yra sudėtos prekės - http://www.dormeo.lt...eral&cix=164910. jeigu jau dormeo deda savo ženklą, vadinasi ir atitinkamą kokybę turi išlaikyti
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 10 13, 14:27)

Jeigu teisybė buvo ten, tai ko tada straipsnio nebėr lotuliukas.gif
Atsakyti
O apie ka straipsniukas buvo? ax.gif
Mes irgi zadam 7 cm ciuzinuka pirkt, tik vat dar mastom ar tikrai vertas jis tokiu pinigu ax.gif
Papildyta:
Tiesa, o ju istikruju veliau nekeicia? Ir jokios garantijos nesuteikia? blink.gif
Atsakyti
Zadejau siandiena maximoje pirkti pagalve, bet dabar paskaiciusi jusu komentarus suabejojau g.gif Jeigu nekokybiskos prekes tai neverta tiek moketi, geriau truputi primoketi ir nusipirkti gera daikta.
Atsakyti
QUOTE(Figūringa @ 2011 10 14, 01:15)
Jeigu teisybė buvo ten, tai ko tada straipsnio nebėr lotuliukas.gif

geras blink.gif kur dingo doh.gif

Manau vis tik pabandysim vieną g.gif Nes kiek žmonių tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 14, 11:20)
Manau vis tik pabandysim vieną g.gif Nes kiek žmonių tiek nuomonių 4u.gif

O kada zadate pirkt? 4u.gif Kada sulauksim atsiliepimu? ax.gif
Atsakyti
Na,nusipirkom tą išlenktą pagalvę,namie tokias turime dvi,pirktas iš Dormeo.Nesiskiria niekuo schmoll.gif ,tik tiek,kad Maximinė dar ir sidabro 1% turi smile.gif
Atsakyti
nu ir as pirkau pagalve ta ku 60x60 ir viskas ok
Atsakyti
kazin kuri pagalve labiau tiktu vaikui miegoti, ar ta Clasic, kur primoketi reikia 69lt, ar ta siek tiek pigesne kur primoketi 59lt...vaikui 4 metai g.gif
Atsakyti
Vakar broliui padovanojom 7cm ciuzini-skambino,dekojo,sake senai taip gerai nemiegojau ir mus liepe butinai nusipirkti.
Atsakyti