Įkraunama...
Įkraunama...

Airija

Sveikos. jau gryzom su daugybe ispudziu ir zaviu nuotrauku rolleyes.gif gaila,kad dauguma fotkinau pastatus ir siek tiek gamtos, zmoniu mazai doh.gif gal kita karta zinosiu, ka reikia fotkinti bigsmile.gif
stai kelios akimirkos is nuostabiosios Airijos (tiesa ta, kad pats Dublinas, man nelabai patiko, bet keli momentai istrigo, stai jie):
user posted image
user posted image
user posted image
cia Corke, pas MamaMarija sveciuose bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar fotkiu, kai tema uzmigusi doh.gif
Corke:
user posted image
Dublinas:
user posted image
Atsakyti
Vanessa tikriausiai jau susiradai kur tie kalnai,mes tai buvom pietų airijo,šiaip per google turėtų parodyt,arba Airijos mamyčių pasiklausinėk,jų yra keletoj vietų.Aš tai paveikslavau kuo daugiau gamtą,aplinką,o koks skirtumas jei ten dar kiurksosiu pati.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 12 28, 10:25)
MAN  PASKUTINIU  FOTO  NESIMATO.

papasakokplaciau  kur  buvote,nes  mes  31 isskrendam  noresim  pakeliauti,jau  daug  kur  buvom,bet  noriu  aplankyti  ta  vieta  kur  bezdzioniu  tiltelis  ira

Greičiausiai jos jau ištrintos iš albumo, todėl nesimato smile.gif

Beždžionių tiltas žiemos metu būna nukabintas, tai nebent pakrante pasivaikščiosit. smile.gif
Atsakyti
Buvom su vyru tik Dubline. MB labai buvo idomu suprast kodel ten lietuviai traukia..krastas kad ir koks yra istabus, tai gyventojai nuka as zinau..negrazu kalbet ax.gif
o pats Dublinas..jame yra tiek pat zavumo tiek pat ir atgrasumo..man labai nepatinka netvarka, purvas ir viet. gyvent. apsileidimas..
bet cia gal man taip pasitaike g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkaite: 02 sausio 2009 - 02:08
Gyvenu sioj saly (tiksliau paciam Belfasto centre)jau visas menuo.Atvykau darbo reikalais,ir busiu iki vasaros.Salis tikrai ispudinga,grazi gamtai,pasakiski kaimeliai.
Tikrai verta aplankyti.Geriausiai vykti pas draugus,kurie ir aprodys sali.Nors dabar ir ziema,taciau laukai zali.Pirmomis dienomis jauciausi lyg kosmose,per gatve pereiti nemokejau lotuliukas.gif ,stebino airiu neisprusimas.Darbas sioje salyje man lyg relaksas,nezinau ar bemokesiu dirbti grizus i lietuva,ar bemokesiu prisiderinti prie tu grieztu taisykliu.
Labai pati salis,tik gyventi visa laika as cia nenoreciau thumbup.gif
Atsakyti
as dabar atvaziavau pas draugus ,mes jau daug kur buvom,taciau dar norim pakeliati,gal kas gales padeti ir parasyti konkretu vietu pavadinimus,dekoju
Atsakyti
buvom, clifose, antryme, noreciau kur irakaz kokia pilis ir krioklis,cia maciau sligo vietoveje bet konkreciau.

vyras nori i pietus nuvaziuoti,ten ira kas gero
Papildyta:
mane irgi sudomino magnetinis kalnas,kur jis ira
Atsakyti
Sveiki,
neskaiciau visos temos, bet Airijoj gyvenau du metus, kelaivom nemazai, todel leisiu sau si ta rekomenduoti ax.gif

Siaip grazi visa salis, ypac sakyciau vakarine bei pietvakarine dalys... ten ir turistu daugiausia. Rytinej daly daugiau lygumos, siokie tokie kalnai, pietvakarinej daly galima pamatyti tikru kalnu smile.gif Rekomeduoju apvaziuoti - RING OF KERRY, tai kelias ratu per kalnus, pamatysit nerealiu vaizdu. Taip pat rekomenduoju Killarney nacionalini parka, Dingle vietove... Is miestu man labiausiai patiko Galway bei Cork'as. Dublinas man labiau lenku miestas, nei airiu... turbut kaip Londonas nera anglija, taip ir Dublinas nera airija...

Siaiap bendrai silyciau issinuomoti masina ir vaziuoti... uzsukti, sustoti kur norite. Nebijokite to eismo kita puse, labai greit persiorientuosit mirksiukas.gif Arba gerai dar ir draugu tureti, kurie aprodytu vietas. Ne pamatyti yra ka kiekvienoj County, tad sunku net kazka taip labai tiksliai rekomenduoti 4u.gif

atsiprasau uz klaidas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadra: 09 sausio 2009 - 12:38
Kadangi as gyvenu vakaruose (Galway), tai man cia jau viskas pabode:) Nors smagu kai salia ilanka ir Konemara arba Sligo ranka pasiekt:) Apskritai, tai sutinku, kad Airija, labai grazu salis. Atrodo dydziu visai nedidele yra, o tokia skirtinga, ar ne? Pvz. Galway akmenuotas krastas ir Wicklow zalioji puse. As asmeniskai siulyciau keliauti salos pakrasciais, nes Airijos viduryje beveik nieko idomaus nera (na nebent Co. Tipperery, jei jis viduriui priklauso:)) Siulyciau ismaisyt Burren'a, West Cork'a, Aplink waterford'a, kylant aukstyn nuostabia Wicklow Co., toliau as aplenkciau Dublina ir dumciau i siaure. Va ten pakeliauciau...Vis dar planuojam kada nors ishsinuomoti camper'i ir isvaziuot po siaure paklajot savaitele bent jau. Ten grozybes po grozybiu... Ech uzsisvajojau. Noriu, kad jau lelius butu gimes ir jau paauges ir jau keliautume visi smile.gif

p.s. apie koki magnetini kalna kalbat? Tokia kalva, kur jei automobili pastatai nuokalneje - jis rieda i kalna? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarele08: 12 sausio 2009 - 23:16
Na va, norejau papildyti savo zinute, o iklijavau nauja nei siokia nei tokia:) Tundra as, naudotis nemoku dar doh.gif

Besitrankydama po Airija, pradejau rinkti (fotografuoti) Guinness reklamas. Daugiausia esu maciusi Co. Kerry (per viena kelione gal 15 radau). O siap visur kartojasi tos pacios. Pamaniau, gal kas nors keliaudamas ir ragaudamas Guinness atkreipe demesi i reklamas? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarele08 @ 2009 01 12, 23:13)
Kadangi as gyvenu vakaruose (Galway), tai man cia jau viskas pabode:) Nors smagu kai salia ilanka ir Konemara arba Sligo ranka pasiekt:) Apskritai, tai sutinku, kad Airija, labai grazu salis. Atrodo dydziu visai nedidele yra, o tokia skirtinga, ar ne? Pvz. Galway akmenuotas krastas ir Wicklow zalioji puse. As asmeniskai siulyciau keliauti salos pakrasciais, nes Airijos viduryje beveik nieko idomaus nera (na nebent Co. Tipperery, jei jis viduriui priklauso:)) Siulyciau ismaisyt Burren'a, West Cork'a, Aplink waterford'a, kylant aukstyn nuostabia Wicklow Co., toliau as aplenkciau Dublina ir dumciau i siaure. Va ten pakeliauciau...Vis dar planuojam kada nors ishsinuomoti camper'i ir isvaziuot po siaure paklajot savaitele bent jau. Ten grozybes po grozybiu... Ech uzsisvajojau. Noriu, kad jau lelius butu gimes ir jau paauges ir jau keliautume visi smile.gif

p.s. apie koki magnetini kalna kalbat? Tokia kalva, kur jei automobili pastatai nuokalneje - jis rieda i kalna? smile.gif
user posted image

Apie tas pačias įkalnes kalba 4u.gif jų čia yra keliose vietose, tačiau aš dar nebuvau, tad tiksliai nežinau kur randasi ax.gif

O man kaip tik atrodo kad Airijos pietuose daugiau yra ką aplankyti nei Šiaurinėje ax.gif čia jau viskas aišku, daug kas žinoma ax.gif O į pietus norėčiau, planuojam arčiau vasaros važiuoti, gal tada ir į vandenyną išplaukti ax.gif
Atsakyti