QUOTE(vanessa @ 2009 01 18, 23:13)
Moksliskai ir fiziskai nepaaiskinsiu, bet ukiskai galiu:)) Optine apgaule sukuriama labai paprastai: is tikruju automobilis vaziuoja ne i kalna, o i nuokalne, bet kalnu arba kalvu apsuptyje atrodo, kad vaziuoja i kalna. Man atrodo interneto klodai pilni tokiu "stebuklu". Belieka tik surinkti kelis zodzius, pvz.: magnetic hill ir stai prasom visa informacija

QUOTE(Vasarele08 @ 2009 01 17, 00:01)
Ai tai tos kalvos yra optine apgaule:) Esu girdejusi, kad Donegal, Dundalk, kazkur Dubline kur yra Dublin mountain ir dar kokiose keturiose vietose. Bet siaip, manau, neverta gaisti laiko del ju. Nors...jei labai idomu - verta:)
Nu jei 10žmonių žiūrint į tuos čiūdus tai optinė apgaulė,nu nežinau

Jei pati nebūčiau buvusi ir mačiusi tikrai taip pat šnekėčiau.
Mane specialiai nuvežė parodyti tos vietos ir ne viena buvau.O paprastai tu stovi o siauru kalnų keliu mašina kad važiuot į pakalnę,nes aiškiai matai savo akim kad tai pakalnė,važiuoja atgal į kalną.Sūnaus draugai ir vandenį pylė ant kelio rezultatas tas pats.O vietos pavadinimo neklausikite tikrai neatsimenu,tik žinau tai pietų Airijoj,dar ten yra gražūs kriokliai.Lygu tai Donegal.
QUOTE(Lady Dy @ 2009 01 30, 21:00)
Mane specialiai nuvežė parodyti tos vietos ir ne viena buvau.O paprastai tu stovi o siauru kalnų keliu mašina kad važiuot į pakalnę,nes aiškiai matai savo akim kad tai pakalnė,važiuoja atgal į kalną.Sūnaus draugai ir vandenį pylė ant kelio rezultatas tas pats.O vietos pavadinimo neklausikite tikrai neatsimenu,tik žinau tai pietų Airijoj,dar ten yra gražūs kriokliai.Lygu tai Donegal.
Donegal yra šiaurės vakaruose. Bet ir prie Sligo kažkur yra tokia vieta ir netoli Dublino.
Buvome ir mes prie to magnetinio kalno,uz dundalko,visai patiko,ir gal taj ir apgaule,bet visai gera
buvo tevai atvyke ir netikejo,kol patys nenuvaziavo,net vandeny pyle ir taip pat kaip ir su masina buvo.
O taj pat snekejom su ten visa gyvenima gyvenanciu dieduku ir jis mums papaskojo,kaip ta kelio ruoza atrado.

O taj pat snekejom su ten visa gyvenima gyvenanciu dieduku ir jis mums papaskojo,kaip ta kelio ruoza atrado.
Visiems patarčiau apvažiuot Ring of Kerry.Tik reikia visos dienos. Nerealūs kalnai. Ypač patiko Gap of Dunloe, kai siauru keliuku važiuoji tarp dviejų kalnų.
Tikrai paliko didelį įspūdį. Labai patiko ir zoologijos sodas, nors nelabai drąsu buvo, kai gyvūnai laisvi vaikšto kur nori.

As gyvenu Airijoje ir man smagiausia yara Galway. Ten nerealios skalos prie vandenyno!!!
sveikos. as vel pasiilgau siaubingai - mylymos Airijos
ir juokas paeme, kad tas, kas gyvena ar gyveno tuose miestuose, kur kitos sake, kad fainiausia, zodziu supratau toki dalyka. kad ten taip pat kaip ir pas mus lt - kas gyvena klaipedoj, kursiu nerijoj, kazkaip kitaip vertina ta jura, ta gamta, ane?
grazu man nerealiai, ten kur buvau, nors buvau gana mazai dar
sia vasara ten busiu puse vasaros, tai manau man gera bus, kad ir namie buti, bet tas klimatas - ech... ta gaivuma, tie ramus zmones
zodziu
ramuma...

audra...

Dinglas...

ir juokas paeme, kad tas, kas gyvena ar gyveno tuose miestuose, kur kitos sake, kad fainiausia, zodziu supratau toki dalyka. kad ten taip pat kaip ir pas mus lt - kas gyvena klaipedoj, kursiu nerijoj, kazkaip kitaip vertina ta jura, ta gamta, ane?

grazu man nerealiai, ten kur buvau, nors buvau gana mazai dar

ramuma...

audra...

Dinglas...

Man ir cia labai patinka gyventi, labai daug vazinejame, keliaujame - yra tikrai kur- nereik nei tenerifiu nei turkiju
Liepos men pagaliau kelsimes i Aaron salas

QUOTE(Vilon @ 2009 07 25, 20:48)
mes su vaikais ruosiames i airija ir noriu paklausti ar tiks mano lietuviskas pasas ar reikia issiimti kortele 

Tiks pasas, kortelės nereikia. Jinai reiklalinga tik Lietuvoje, nors pripažįstama jau ir ES. Tik gerai būtų, kad turėtum dar vieną kokį dokumentą, nes būna prašo dar kokio dokumento su nuotrauka.